Skip to main content

Οι ερωτικές προβλέψεις του Μαΐου 2020 είναι εδώ και σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις. Μάθε τώρα τι αλλαγές πρόκειται να φέρει ο μήνας στη ζωή σου και προετοιμάσου!

Ο Μάιος είναι ένας μήνας κατά βάση ερωτικός. Αυτός ο Μάιος είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικός και για την κοινωνία, καθώς γίνεται η μεγάλη ανάκαμψη από τον Covid19 και οι ζωές μας ξεκινούν πάλι. Το μάθημα του φετινού Μαΐου για όλα τα ζώδια είναι ωριμότητα, συνέπεια, προσοχή και φυσικά άφεση στα μελλούμενα.

Ας δούμε λοιπόν τις ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2020:

Κριός

Οι Κριοί ήδη νιώθουν χτυπημένοι από την άνοιξη. Επιθυμούν έντονα σε όλη τη διάρκεια του μήνα φλερτ, ερωτικές δράσεις και επιδιώκουν επαφές και νέες γνωριμίες. Απόλαυσε τη ζωή, όμως με προσοχή γιατί τα λόγια θα σε παρασύρουν και δεν θα ξέρεις στο τέλος τι αναζητάς.

Ταύρος

Στις 7 του μήνα η Πανσέληνος στον Σκορπιό φέρνει νεύρα και εντάσεις για τους Ταύρους. Προσοχή στα έντονα λόγια, τις διαμάχες με πρόσωπα που γίνεται κάτι και στις παράλογες απαιτήσεις. Προχώρα για μία σχέση από την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις κάνει τα ξεκαθαρίσματα σου και θα ξέρεις ποια πορεία είναι για εσένα.

Δίδυμος

Με την Αφροδίτη να βολτάρει στο ζώδιο σου, εσύ Δίδυμε θα ζήσεις τον πραγματικό έρωτα. Ετοιμάσου για επικές κατακτήσεις «out of your league» που δεν τις περίμενες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Όμως στο τέλος του μήνα το τίμημα θα φανεί. Παρεξηγήσεις ερχόμενες από πρόσωπα του παρελθόντος, επανασύνδεση και αβεβαιότητα θα έρθουν να θολώσουν το μυαλό σου.

Καρκίνος

Κάτι ετοιμάζεται για τους Καρκίνους μέσα στον Μάιο του 2020, όμως δεν είναι ξεκάθαρο. Μετά το δεύτερο μισό του μήνα, βρίσκεσαι σε μία αισθηματική κατάσταση που σε μπερδεύει. Οι ανασφάλειες γεμίζουν το μυαλό σου και σενάρια διπλής ερωτικής σχέσης, αδιέξοδο, κρυφά και παρασκήνια έρχονται να σε ταράξουν ψυχικά. Πες όχι στον διχασμό και βρες την εσωτερική σου ενέργεια.

Λέων

Μέχρι τις 15 του μήνα κάνεις βιαστικές κινήσεις. Μην πιέζεις καταστάσεις και απέφυγε εντάσεις. Στο υπόλοιπο μισό του μήνα όμως ξεκινάς μία εκστρατεία για την κατάσταση του παρελθόντος. Θα επιδιώξεις πιο δυναμικά από ποτέ μία επανασύνδεση ή να καταφέρεις να ρίξεις στα ερωτικά δίχτυα σου ένα πρόσωπο από τον κοντινό σου κύκλο που είχατε χαθεί.

Παρθένος

Προβλήματα και σύννεφα χωρισμού για τους Παρθένους. Τα πράγματα είναι δύσκολα και οι εντάσεις δεν θα λύσουν τίποτα. Μείνει πιστός στη λογική όπως πάντα. Φρόντισε να βρεις την χρυσή τομή και να μην έρθεις σε άλλες ρίξεις με πρόσωπα που αγαπάς. Αυτό μπορείς να το καταφέρεις μέχρι τις πρώτες 2 βδομάδες.

Ζυγός

Ο Άρης από τον Υδροχόο σου προσφέρει εκπλήξεις, δυναμικότητα και φυσικά διάθεση για φλερτ. Είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του αρσενικού που φουντώνουν μέσα σου και φέρεσαι ως άλλος κυνηγός ή Αμαζόνα. Ζυγέ θα γνωρίσεις νέο κόσμο, θα ξαναδείς παλιά πρόσωπα και στο τέλος θα είσαι πιο ώριμος για το τι θες. Τα άστρα σου φυλάνε μεγάλες εκπλήξεις!

Σκορπιός

Από τις 7 του μήνα ο Σκορπιός χάνει τον έλεγχο και εκφράζεται σεξουαλικά σε κάθε επίπεδο. Μέσα σε όλο το Μάιο του 2020 δεν χάνεις στιγμή να εκφράσεις τη λίμπιντο και να ξεχαστείς από απογοητεύσεις στις αγκαλιές άλλων προσώπων. Απόλαυσε τις σωματικές ηδονές.  

Τοξότης

Δύσκολα τα πράγματα για τον Τοξότη, καθώς ο Μάιος του 2020 φέρνει τον καιρό τον αποφάσεων. Κυνηγάς τις απαντήσεις, όμως στην ερώτηση ποιου προβλήματος; Έχεις ξεχάσει φαίνεται τι αναζητάς. Κάνε ιεράρχηση προσώπων, καταστάσεων και επιθυμιών. Η απάντηση βρίσκεται εκεί.

Αιγόκερος

Ο Αιγόκερος έχει σύμμαχους τα άστρα με πολλές κινήσεις και όψεις. Αυτό σημαίνει πως θα έχει τύχη και επιτυχία σε ότι και αν θελήσει. Καλύπτεις συναισθηματικά κενά, έρχεσαι σε επαφή με νέα πρόσωπα, καταστρέφεις τους εχθρούς σου χωρίς να κάνεις τίποτα και κερδίζεις τελικά την απόλαυση.

Υδροχόος

Άλλος ένας νικητής των ερωτικών προβλέψεων Μαΐου 2020. Ένας από τους καλύτερους μήνες, καθώς τα ερωτικά επανακάμπτουν μετά από μία μικρή παύση. Ότι επιθυμία, όπως φαντασιώσεις, μπορούν να ικανοποιηθούν τώρα. Πρόσωπα έρχονται και σε αναζητούν, όμως εσύ ίσως κοιτάζεις στο παρελθόν. Προσοχή στις επανασυνδέσεις στις 13 του μήνα!

Ιχθύς

Ο τελευταίος του ζωδιακού και ο πιο ονειροπόλος. Έτσι πραγματικότητα και όνειρο εμπλέκονται για εσένα και νοσταλγείς καταστάσεις του χτες. Ξύπνα και δες το σήμερα όμως. Η μοναξιά φτάνει στο τέλος καθώς κάτι καλό σου φέρνει αυτός ο μήνας με ένα νέο πρόσωπο.