Skip to main content

Οι ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2020 είναι εδώ. Θα βρεις την μεγάλη αγάπη αυτό το μήνα; Μάθε τώρα τι επιφυλάσσουν τα άστρα για σένα στον ερωτικό τομέα.

Ο Απρίλιος είναι εδώ και παρά τα δυσάρεστα του κορονοϊού που μας έχει φέρει, φαίνεται πως θα κρύψει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Πολλά ζώδια ευνοούνται και η Άνοιξη, αν και δεν την χαιρόμαστε έξω, έχει αρχίσει τις έντονες ερωτικές επιδράσεις της.

Μάθε λοιπόν τι σου κρύβουν οι ερωτικές προβλέψεις Απριλίου 2020:

Κριός

Κριέ εσύ από τις αρχές του μήνα ζεις μέσα στις εντάσεις. Η Πανσέληνος από τον Ζυγό σου δημιουργεί νεύρα και μέχρι τις 10 Απριλίου δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος. Φρόντισε να ηρεμήσεις και να ξεκινήσεις από τις 11 την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Σκέψου αυτό το διάστημα ως ένα απαραίτητο διάλειμμα στον έρωτα για τον επόμενο πολύ καυτό μήνα!

Ταύρος

Οι Ταύροι δεν είναι και στην καλύτερη περίοδο για έρωτα γιατί ένας παρασκηνιακός έρωτας που είναι κρυφός από τον περίγυρο τους ξεκινά να χτίζεται ή εδραιώνεται δυναμικά. Αυτό τραβάει όλη την ενέργεια τους και τον ενδιαφέρον τους και τους κάνει εμμονικούς. Είναι όμως αυτό που θα σου προσφέρει την ασφάλεια και την ζεστασιά που θες ή το καλοκαίρι θα χαθεί σε κάποια παραλία μακριά σου; Ζύγισε τις επιλογές! 

Δίδυμος

Ο Δίδυμος πάει για σερί ερωτικών επιτυχιών. Από τις 3 του μήνα που η Αφροδίτη κάνει πέρασμα στο ζώδιο σου και ο Άρης βρίσκεται στον Υδροχόο ο φλερτ, ο έρωτας και κάθε κατάκτηση ευνοείται. Φρόντισε λοιπόν να κάνεις αυτό που ξέρεις καλά, να επικοινωνείς και να εδραιωθείς ως το πρόσωπο που θα κερδίσει. Τώρα σπείρεις και τον επόμενο μήνα θα θερίσεις.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος δεν περνά καλά αυτό το διάστημα. Έχεις εγκλωβιστεί σε ένα ερωτικό αδιέξοδο, από το οποίο και προσπαθείς να ξεφύγεις, μάταια όμως. Οι σχέσεις που δεν προχωρούν αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να κόβονται με τις «δαγκάνες» σου και όχι να κρατιούνται. Μην φοβηθείς να βάλεις τέλος σε σχέσεις, φλερτ ή έρωτες που δεν έχουν μέλλον και σε πληγώνουν. Είναι εμπόδιο στην ευτυχία σου.

Λέων 

Τα λιοντάρια είναι προβληματισμένα, αλλά και ευνοημένα. Σίγουρα κάτι σε προβληματίζει και μάλλον είναι που δεν βλέπεις το ταίρι σου ή αυτόν / αυτή που ήθελες. Υπομονή ο μήνας σου επιφυλάσσει όμορφα πράγματα και θετικές εξελίξεις. Κάνει σωστές κινήσεις και απέβαλε άγχος και ανασφάλειες. Όμως πρόσεξε μην κουνάς την ουρά και τόσο, ο ενθουσιασμός πρέπει να μην φανεί και να είναι μετριασμένος.

Παρθένος

Ως Παρθένος θες οργάνωση και σταθερές δομές. Αυτό θα σε φάει. Μην περιμένεις μέσα στον μήνα να παίξεις ερωτικά, ούτε να καλουπώσεις ανθρώπους. Δούλεψε με τον εαυτό σου και επικοινώνησε μετά τις 23 του μήνα που η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σου προσφέρει απλόχερα όλες τις καταστάσεις που ήθελες.

Ζυγός

Οι Ζυγοί είναι σε ισορροπία, με το ζύγι να πέφτει σιγά σιγά στην πλευρά τους. Ο έρωτας σου κλείνει το μάτι και εσύ του το κλείνεις γιατί έχεις λάβει το μήνυμα. Έρωτες και πάθη έρχονται και δεν προλαβαίνεις να τα σταματήσεις. Μετά τις 10 του μήνα μάλιστα οι καταστάσεις σε ανανεώνουν και σε βγάζουν από το βαρετό κλίμα. Είσαι από τους τυχερούς του Απριλίου 2020!

Σκορπιός

Αλλαγές και νέοι έρωτες για τους σεξουαλικούς Σκορπιούς. Πράγματα τα οποία περίμενες καιρό πραγματοποιούνται μετά τις 11 και παίρνεις αναδρομικά όλα όσα ήθελες. Ένας νέος έρωτας μπαίνει στη ζωή σου και εσύ τον υποδέχεσαι. Φρόντισε να περάσεις καλά αυτό το διάστημα και να εκπληρώσεις κάθε σου επιθυμία, έστω και από απόσταση. 

Τοξότης

Ερωτικοί στόχοι που τους πετυχαίνεις. Η Άνοιξη σε ανανεώνει με νέα πρόσωπα, έρωτες και πάθη. Είσαι από τους πολύ τυχερούς του Απριλίου γιατί έχεις και την ενέργεια και την εύνοια των άστρων. Ο έρωτας είναι 100% σίγουρος για σένα και μην κάνει πίσω. Απόλαυσε τον! 

Αιγόκερος

Από τις 2 Απριλίου ο Αιγόκερος είναι ήδη πιο κοντά με το νέο του ταίρι. Μιλούν, επικοινωνούν και χτίζουν μία πολύ δυνατή και σταθερή σχέση που δεν τον ξέρουν ακόμα. Φρόντισε να εκφράσεις τα όσα θες να πεις χωρίς δεύτερες σκέψεις και μετά τις 23 του μήνα να κάνεις τις επισημοποιήσεις. Άντε τυχερούλη, είσαι σε σχέση! 

Υδροχόος

Από τους μεγάλος νικητές και ο Υδροχόος αυτό τον μήνα. Φλερτ και ερωτικά παιχνίδια έρχονται για να σε βγάλουν από την ρουτίνα σου και να σου δώσουν νέες εμπειρίες και ηδονές. Τι άλλο να ζητήσεις αφού ζεις για το νέο και το περιπετειώδες. Η δύναμη του Άρη σε κάνει ακαταμάχητο, δυναμικό και ετοιμοπόλεμο! Μαρς στη μάχη για το άλλο μισό!

Ιχθύς

Εσύ δεν έχεις νέο έρωτα Ιχθύ, αλλά επανασύνδεση. Αφιερώσου στο να ξαναβρείς το χαμένο ενδιαφέρον σου για την σχέση που είχες και να αναζωπυρώσεις τον έρωτα σου. Έρχονται οι στιγμές ψυχολογικής ισορροπίας που ήθελες και τα όμορφα συναισθήματα. Μην παίξεις εγωιστικά, πες ναι στην επανασύνδεση!