Skip to main content

Είσαι έτοιμος να μάθεις τι σου επιφυλάσσει ο Ιούνιος στα ερωτικά; Η αρχή του γίνεται αυτόν το μήνα και οι εκπλήξεις φαίνεται πως είναι πολλές και καλές!

Μπορεί να μας τα χάλασε λίγο ο καιρός προς το τέλος της Άνοιξης, όμως οι αστρικές εκπλήξεις του Ιουνίου έρχονται να αλλάξουν το σκηνικό και να προσφέρουν όλα αυτά που περιμένεις.

Δες λοιπόν τι θα σου φέρουν τα άστρα τον Ιούνιου του 2020 στα ερωτικά σου:

Κριός

Κριέ, εσύ μέσα στον Ιούνιο του 2020 θα πρέπει να περιορίσεις τα νεύρα και τις εντάσεις σου. Σκοπός είναι να κρατήσεις το πρόσωπο που θες και όχι να το διώξεις. Μην παρασύρεσαι από την κυκλοθυμία σου και την βιασύνη για να επιβάλεις απόψεις. Ψυχραιμία, άκου και την άλλη πλευρά, αλλιώς θα μείνεις μόνος από τους εγωισμούς.

Ταύρος

Ο Ταύρος κάνει έναν μικρό κύκλο και ξαναβλέπει όλα όσα τον άγχωναν. Είναι αυτό το ζώδιο το οποίο θα πάρει τα λιγότερα σε ρομαντικό επίπεδο, χωρίς να αποκλείσει αναλαμπές και τυχερά της στιγμής για τα ερωτικά του. Ο Ιούνιος του 2020 προβλέπεται ως ο μήνας που θα σε κάνει πιο ώριμο, πιο σταθερό και πιο αποφασισμένο στο τι θες και κυνηγάς για τα αισθηματικά σου.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος είναι ένα από τα ζώδια που βλέπει ξανά ερωτικές επιτυχίες. Φαίνεται πως το 2020 έχει βάλει στόχο να τον δεσμεύσει, όσο και αν αντιστέκεται. Εσύ λοιπόν μικρέ αναποφάσιστε του αέρα, θα έχεις έναν μήνα με πολλές νέες γνωριμίες και απολαύσεις κάθε φύσης. Όμως μετά τις 25 του μήνα θα έχεις πιο ξεκάθαρες διαθέσεις και είτε θα προετοιμάσεις μία σχέση, είτε θα κυνηγήσεις αυτό το άτομο που σου έκανε το κλικ. Μέχρι τις 28 θα είσαι ευνοημένος στις νέες επαφές.

Καρκίνος

Καρκίνε ο μήνας είναι σαν μία μπόρα. Θα σου φέρει προβληματάκια σε μία σχέση ή γνωριμία, όμως θα φύγει γρήγορα και νέες χαρούμενες στιγμής θα έρθουν να διαδεχτούν το γκρίζο των πρώτων ημερών. Μέχρι τις 15 περίμενε απαντήσεις, ίσως να είναι πικρές, όμως από τις 16 ξεκινούν τα ξεκαθαρίσματα, οι νέοι στόχοι και τα πολλά νέα πρόσωπα που θα έρθουν να αναταράξουν μία δύσκολη περίοδο. Καιρός να ερωτευτείς.

Λέων

Τα λιοντάρια είναι οι μεγάλοι νικητές του μήνα. Ότι θέλουν το έχουν και κανένας δεν αμφισβητεί την ικανότητα τους να το έχουν. Μάλλον φοβίζονται από την λάμψη και την αποφασιστικότητα και τους παραδίδουν χωρίς μάχες. Έρωτας, νέες γνωριμίες, σεξ, απολαύσεις, γλυκόλογα και πολλά άλλα έρχονται να γίνουν δικά σου Λέων. Ξέρεις όμως τι θες και τι ποθείς πραγματικά ή θα αφήσεις τις απολαύσεις σαν άλλες Σειρήνες να σε παρασύρουν σε ένα γλυκό καλοκαίρι;

Παρθένος

Ως ένα ζώδιο που αγαπά την τυπικότητα, αλλά και τα μυστικά, ετοιμάσου για εμπλοκές. Η Έκλειψη Σελήνης και το τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη, είναι αφορμή για τις κόντρες που σου ετοιμάζει ο Ιούνιος του 2020 στα ερωτικά. Προσοχή στις επικοινωνίες, τις συναντήσεις και στα αβέβαια ερωτικά σκηνικά που θα δεις. Αστάθεια που όμως θα τελειώσει μετά τις 27 για εσένα Παρθένε.

Ζυγός

Ετοιμάσου για κάποιον ή κάποια που θα κάνει πισωγύρισμα στη ζωή σου. Εσύ Ζυγέ θα έρθεις αντιμέτωπος με καταστάσεις που θα γεννήσουν διλλήματα. Παρελθόν και επανασύνδεση ή μέλλον και όπου σε βγάλει. Καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει απάντηση ούτε από τα ίδια τα άστρα για το τι θα κερδίσει την καρδιά σου. Το συμπάν κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όμως κερδίζεις σε κάθε φάση, γιατί ο Άρης στο ζώδιο σου μάχεται για την ευτυχία σου.

Σκόρπιος

Εσύ Σκορπιέ δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στα ερωτικά σου. Το αντίθετο μάλιστα, όλα σου πάνε τόσο καλά που κάποιοι θα σε ζηλέψουν και θα σου ζητήσουν και τα ρέστα μέσα από ανιαρούς καυγάδες. Συμβουλή είναι να μην τους επιτρέψεις να διαταράξουν τα καλά γεγονότα που συμμάχησαν τα άστρα να σου φέρουν και να συνεχίσεις τις απολαυστικές σου στιγμές. Φλερτ και πάθος και όχι στεναχώριες Σκορπιέ, θυμήσου το!

Τοξότης

Ο Ιούνιος του 2020 είναι ένας μήνας με εκπλήξεις, αλλά και παγίδες για τον Τοξότη. Το μεταίχμιο της μετάβασης που βαδίζεις εδώ και αρκετό καιρό φαίνεται πως φτάνει στο τέλος και θα αποφασίσεις αν την καρδιά σου θα την κερδίσει το χτες ή το αύριο. Επίλεξε σωστά τα μονοπάτια που σε οδηγούν στην ευτυχία σου. Η ευδαιμονία μπορεί να είναι άπιαστη πολλές φορές γιατί τα σωστά πρόσωπα δεν έχουν εμφανιστεί ακόμα, όμως αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να πολεμάς γι’ αυτή.

Αιγόκερος

Αιγόκερε κράτα την ημερομηνία 18 Ιουνίου. Ναι εκεί πάνω έρχεται η ευκαιρία για επανασύνδεση λόγω του ανάδρομου Ερμή. Όλος ο μήνας είναι ικανοποιητικός, ίσως και κάτι παραπάνω στα ερωτικά σου. Ξεχνάς την ρουτίνα και μπαίνεις πλέον σε μία νέα φάση της καθημερινότητας με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Τα πράγματα αλλάζουν όπως αλλαγμένο είναι και το άτομο που αναζητά επανασύνδεση. Η απάντηση είναι δική σου και μόνο δική σου!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου Υδροχόε φέρνει τα πάνω κάτω στα αισθηματικά. Ως τις 25 είσαι σε μία φάση αναζήτησης για το τι σε ικανοποιεί. Θα επανεκτιμήσεις πρόσωπα, καταστάσεις και πρακτικές που είχες μέχρι χτες είσαι έτοιμος; Όλα αυτά γίνονται μέχρι τις 25 όμως, καθώς το κλίμα αλλάζει μετά και ξεχνάς την ενδοσκόπηση. Μία νέα γνωριμία σου παίρνει τα μυαλά και εσύ είσαι έτοιμος να την κυνηγήσεις. Ετοιμάσου για νέα πράγματα!

Ιχθύς

Ετοιμάσου να λάβεις πολλά νέα μηνύματα Ιχθύ. Όλα τρέχουν γρήγορα και τα πρόσωπα που θες έρχονται ξανά στη ζωή σου. Νέες γνωριμίες και επανασυνδέσεις θα σπάσουν τη ρομαντική σου φούσκα. Μάντεψε τι είναι αυτό που μετράει πιο πολύ το γνωστό ή το άγνωστο. Είσαι ευνοημένος σε ταξίδια, μετακινήσεις και ερωτικές συζητήσεις μέχρι το τέλος του μήνα.