Skip to main content

Οι ερωτικές προβλέψεις στου Σεπτεμβρίου 2020 υπόσχονται για πολλούς νέα ξεκινήματα. Είσαι μέσα σε αυτούς; Διάβασε τώρα τη δική σου πρόβλεψη και μάθε το!

Ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος του και το φθινόπωρο είναι εδώ, η εποχή των νέων στόχων και ξεκινημάτων.

Οπλίσου με δύναμη και υπομονή για τις χαρές και τις δυσκολίες που σύντομα θα συναντήσεις.

Μάθε τι σου επιφυλάσσουν τα άστρα με τις ερωτικές προβλέψεις του Σεπτεμβρίου 2020!

Κριός

Ο Κριός θα είναι από τους ευνοημένους του Σεπτεμβρίου 2020. Ένας μεγάλος έρωτας και πολλές γλυκιές στιγμές έρχονται στη ζωή σου μετά τις 6 του μήνα όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα και ευνοεί το κομμάτι των σχέσεων και των γνωριμιών. Αυτό σημαίνει για εσένα νέα ξεκινήματα και διαφυγή από μία δύσκολη καθημερινότητα.

Ταύρος

Οι Ταύροι ξεκινούν το φθινόπωρο τους με προβλήματα στα αισθηματικά. Ανασφάλειες, αμφιβολίες, προβληματισμοί, άγχη και πολλά μικροπροβλήματα της καθημερινότητας δεν θα σου επιτρέψουν να δεις την φωτεινή πλευρά της ζωής και του έρωτα. Τρώγεσαι με μία υπάρχουσα σχέση ή προβληματίζεσαι να πεις το ναι σε μια νέα γιατί κάτι μέσα σου δεν είναι καλά. Φρόντισε να το λύσεις και να προχωρήσεις γιατί η ζωή περνάει και χάνεις τις ευκαιρίες της.

Δίδυμος

Ο Δίδυμος έζησε ένα από τα πιο ερωτικά καλοκαίρια του και συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του. Φαίνεται πως το 2020 δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου αρνητικά. Ο Ερμής στο ζώδιο του Ζυγού και η Αφροδίτη στον Λέοντα φέρνουν ακόμα περισσότερες νέες στιγμές και πρόσωπα εάν είσαι ελεύθερος. Μία νέα σχέση είναι πολύ κοντά, ακόμα και αν δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το άτομο που θα στην προσφέρει. Υπομονή και συνέχισε να χαμογελάς γιατί τα καλύτερε δεν έχουν έρθει ακόμα.

Καρκίνος

Για τον Καρκίνο τα πράγματα είναι αδιάφορα. Δυστυχώς δεν θα υπάρχει κάποια μεγάλη ευκαιρία γι’ αυτό το μήνα ώστε να βρεις τον πραγματικό έρωτα, παρά την Αφροδίτη που κάνει πέρασμα στο ζώδιο σου έως τις 6. Αυτό σημαίνει λοιπόν καιρός για αυτοβελτίωση, αφοσίωση στον εαυτό σου και ξεκαθαρίσματα. Στο τέλος του μήνα θα έχεις κάνει την εκτίμηση σου και θα έχεις πάρει τις αποφάσεις για το αν κάποιο πρόσωπο αξίζει να μείνει ή όχι στη ζωή σου. Μη φοβηθείς ακόμα και τον χωρισμό.

Λέων

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα ξέρουν πως είναι αυτοί που θα απολαύσουν τον πιο ερωτικό Σεπτέμβρη στην ιστορία τους. Η Αφροδίτη μπαίνει δυναμικά στο ζώδιο σου στις 6 του μήνα και εσύ είσαι έτοιμος να συγκλονίσεις τους πάντες. Νέες γνωριμίες, ερωτικά καλέσματα, φλογερά παιχνίδια, γλυκά λόγια και ρομαντικές στιγμές βγαλμένες από ταινία είναι στο μενού. Θα δεχτείς προτάσεις για επανασύνδεση προς τα τέλη του μήνα, όμως εσύ κοίτα να περάσεις καλά, γιατί η θεά του έρωτα σου προσφέρει απλόχερα τα δώρα της.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο που θέλει αγάπη και ζεστασιά. Μέσα σε αυτό το μήνα είναι πολύ πιθανό να την βρει. Ένας ερωτικός μήνας που προσφέρει ευκαιρίες απλόχερα, όμως χρειάζεται προσοχή μιας και οι αρνητικές σκέψεις υπάρχουν ακόμα στο μυαλό σου. Λύσε τα προβλήματα σου, βελτίωσε τον εαυτό σου και απόλαυσε τα δώρα του έρωτα και τις χαρούμενες στιγμές που μπορούν να σου προσφέρουν οι νέοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου.

Ζυγός

Ζυγέ τα ερωτικά σου θα είναι τα δύο άκρα. Εάν είσαι δεσμευμένος πρόσεχε τις εντάσεις και τα νεύρα της άλλης πλευράς. Μην επιτρέψεις όμως σε κανέναν να σε περιορίσει και να σε γεμίσει τοξικότητα. Για τους ελεύθερους ο μήνας δείχνει μοναξιά, περιστασιακές γλυκές στιγμές και δειλές υποσχέσεις για μεγαλύτερα πράγματα. Αφέσου στο άγνωστο και μην περιμένεις τίποτα. Η ζωή είναι για να τη ζεις!

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι εδώ και καιρό στην αναζήτηση του έρωτα που θα τον κάνει να ζήσει το ρομαντικό love story των ταινιών. Αν και ερωτικό ζώδιο με πολύ kinky διαθέσεις συχνά, πάντα θα τα αφήνει όλα για να είναι σε μία καλή σχέση. Αυτός ο Σεπτέμβριος φέρνει όλα όσα χρειάζεσαι για να βρεις το άτομο που θα σου χαρίσει τα παραπάνω. Η αισθηματική ζωή σου βελτιώνεται, ένα πρόσωπο κερδίζει το ενδιαφέρον σου και εσύ πετυχαίνεις όσα θες. Κινήσου έξυπνα, μεθοδικά αλλά και ξεκάθαρα.

Τοξότης

Η ανανέωση θα ήταν ο τίτλος του κεφαλαίου που ανοίγεις τη ζωή κάθε Τοξότη. Ανανέωση σε μία υπάρχουσα σχέση, ανανέωση σε μία κουρασμένη ερωτική ζωή με νέα πρόσωπα και πολλά άλλα. Πες το ναι στις νέες εμπειρίες και άσε το παρελθόν πίσω. Κέρδισε χρόνο με το ταίρι σου και ανανεώστε τη σχέση σας από τα σεντόνια ή βγες ραντεβού και βρες αυτό που έψαχνες τόσο καιρό. Το φλερτ ενός Τοξότη είναι αποτελεσματικό και πιάνει συνέχεια μέσα στον φετινό Σεπτέμβριο.

Αιγόκερος

Για εσένα φίλε Αιγόκερε τα πράγματα δεν είναι τόσο συναρπαστικά. Έχεις ανάγκη για συντροφικότητα και γλυκές στιγμές, όμως ένα μεγάλο χάσμα με το άλλο πρόσωπο δεν σε καλύπτει και νιώθεις μοναξιά. Εάν είσαι ελεύθερος λογικά δέχεσαι απογοήτευση για μία πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Πες δεν πειράζει και πήγαινε παρακάτω. Αυτός ο μήνας δεν σε θέλει πρωταγωνιστή στα ερωτικά, όμως πάντα μπορείς να ελπίζεις στους επόμενους.

Υδροχόος

Εσύ Υδροχόε αν και δεν βρήκες τον έρωτα μέσα στο καλοκαίρι, έκανες όλα τα άλλα. Γεμάτος εμπειρίες, όρεξη και πολλές δυνατές στιγμές, έστω και της μίας βραδιάς, ξεκινάς ένα φθινόπωρο με νέο αέρα. Πιο ώριμος και γεμάτος γνωρίζεις τώρα πως αυτό που θες είναι μία σχέση, με το άτομο όμως που θα σε καλύπτει. Η Αφροδίτη του Λέοντα συνωμοτεί για εσένα και δυναμώνει την αποτελεσματικότητα των σχεδίων σου. Έτσι λοιπόν μέχρι το τέλος του μήνα είναι αρκετά πιθανό να είσαι σε σχέση με ένα νέο πρόσωπο που ακόμα δεν έχετε γνωριστεί και πίστεψε με θα είναι μία πολύ γλυκιά πορεία!

Ιχθύς

Βγήκες από μία δύσκολη σχέση και ακόμα μαζεύεις τα κομμάτια της. Οι δυσκολίες σε έκαναν δυνατότερο ως ζώδιο, παρά την προδιάθεση σου για ευαισθησία. Έτσι λοιπόν αυτός ο μήνας σε αφήνει ελεύθερο από τα βάρη του παρελθόντος και διαμορφώνει τις καταστάσεις για κάτι καλύτερο. Νέες γνωριμίες έρχονται από τις 17 του μήνα και έχουν τις καλύτερες προοπτικές!