Ποιο κομμάτι των σχέσεών του θα πρέπει να δουλέψει το κάθε ζώδιο το 2022

Κανείς δεν είναι τέλειος και φυσικά σε κάθε τομέα της ζωή μας υπάρχει πάντα περιθώριο για βελτίωση. Βελτίωση που θα βοηθήσει τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας.

Και εδώ θα δεις ποιο κομμάτι, στον τομέα των σχέσεων, θα πρέπει να δουλέψει λίγο περισσότερο το κάθε ζώδιο τη νέα χρονιά.

Κριός

Σεβασμός. Να θυμάσαι να συμπεριφέρεσαι στον σύντροφό σου με ήπιο τρόπο, ακόμα και όταν είσαι εκνευρισμένος μαζί του, ακόμα και όταν τσακώνεσαι μαζί του.

Ταύρος

Εμπιστοσύνη. Ακόμα κι αν έχεις πληγωθεί στο παρελθόν, πρέπει να δώσεις στον άνθρωπό σου το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Εάν πιστεύεις ότι έχεις επιλέξει τον σωστό σύντροφο, τότε δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς.

Δίδυμοι

Δεν μπορείς να ξεφύγεις τη στιγμή που η σχέση δυσκολεύει. Πρέπει να τηρείς τις υποσχέσεις σου.

Καρκίνος

Όρια. Δεν μπορείς να διορθώσεις όλα τα προβλήματα του συντρόφου σου. Αποδέξου ότι δεν χρειάζεται να τον προστατεύεις πάντα. Μερικές φορές, μπορεί να χειριστεί τις δυσκολίες του.

Λέων

Μοίρασμα. Ακόμα κι αν είσαι ανεξάρτητος, πρέπει να εργαστείς για να αντιμετωπίζεις αυτό το άτομο σαν συμπαίκτη σου. Θυμήσου ότι είστε στην ίδια πλευρά. Είστε σε αυτό μαζί.

Παρθένος

Συμβιβασμός. Πρέπει να μάθεις να συμβιβάζεσαι με τον σύντροφό σου αντί να υποθέτεις ότι θα γίνεται πάντα αυτό που θέλεις. Οι σχέσεις είναι ένας αμφίδρομος δρόμος.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι είδους πρώην είναι τα ζώδια της φωτιάς

Ζυγός

Τιμιότητα. Πρέπει να λες στον σύντροφό σου την αλήθεια, ακόμα κι όταν αυτό θα μπορούσε να πληγώσει τα συναισθήματά του. Μην κρατάς μυστικά για να προσπαθήσεις να τον προστατέψεις.

Σκορπιός

Συμπόνια. Όταν ο σύντροφός σου κάνει ένα μικρό λάθος, να θυμάσαι ότι όλοι κάνουν λάθη. Ούτε εσύ κάνεις τα πάντα σωστά.

Τοξότης

Επικοινωνία. Παρόλο που είναι τρομακτικό να αποκαλύπτεις τα πραγματικά σου συναισθήματα, πρέπει να μάθεις να λες στον σύντροφό σου αυτό που έχεις στο μυαλό σου, ακόμα κι όταν αυτό κάνει τα πράγματα περίεργα.

Αιγόκερως

Τα τρωτά σου σημεία. Παρόλο που θέλεις να φαίνεσαι δυνατός όλη την ώρα, το να δείχνεις τα συναισθήματά σου δεν είναι αδυναμία. Είναι σημαντικό αν θέλεις να ενισχύσεις τη σχέση σου.

Υδροχόος

Υποστήριξη. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις τα όνειρα του συντρόφου σου, θα πρέπει να τον ενθαρρύνεις και να του υπενθυμίζεις ότι έχει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει.

Ιχθύς

Ανιδιοτέλεια. Σχέσεις σημαίνει να αντιμετωπίζεις το άλλο άτομο ως προτεραιότητα. Φρόντισε να τον θεωρείς συμπαίκτη σου και να μην το παραμελείς.

Πρέπει να διαβάσεις  Ερωτικές Προβλέψεις Νοεμβρίου 2020

featured photo: ©pexels/@Ketut Subiyanto

Dimitra Stergiou
Dimitra Stergiou
Πίνει πολύ καφέ, κάνει βόλτες στη θάλασσα, διαβάζει βιβλία και βλέπει σειρές. Κάπου ενδιάμεσα προσπαθεί να βολέψει τη δουλειά της.

Αυτά τα 5 ζώδια θα είναι οι μεγαλύτεροι έρωτες ενός Υδροχόου

Ο Υδροχόος είναι πιστός, λογικός και παθιάζεται με ό,τι κάνει. Μένει κολλημένος στις λεπτομέρειες, δουλεύει κυρίως μοναχικά και θέλει όλοι να φέρονται με τον...

Είναι λίγος για εκείνη. Δεν ξέρω τι να κάνω. Να της το πω;

Θεωρώ το αγόρι της λίγο για την υπέροχη φίλη μου. Είναι πανέξυπνη, χαρισματική, κουκλάρα και πραγματικά δεν της λείπει τίποτα. Δεν είναι ότι δεν...

Η σημασία της καλοσύνης σε μια σχέση

Ζούμε σε έναν αποδεδειγμένα σκληρό και όχι τόσο ευγενικό κόσμο. Από καταπιεστικούς θεσμούς μέχρι πιο εξατομικευμένα παραδείγματα κακίας όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, η ευγένεια...

18 λόγοι για να χωρίσεις από μία μακροχρόνια σχέση

Το να διακόψεις μία μακροχρόνια σχέση, δεν υπάρχει αμφιβολία, πως μπορεί να είναι τρομερά δύσκολο. Ίσως και τρομακτικό, κάποιες φορές. Αν εμπλέκεται απιστία, τότε...

«Done That Dating»:Κάποια ραντεβού γίνονται ξαφνικά τόσο ανταγωνιστικά που πια έχουν τη δική τους ονομασία

Γενικότερα τα ραντεβού και ειδικότερα τα πρώτα ραντεβού, έχουν πάντα ένα μείγμα συναισθημάτων. Καμία από τις δύο πλευρές δεν είναι 100% αυθεντική, αφού παρουσιάζει...

Τα 6 ζώδια που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να γυρίσουν στον πρώην τους

Υπάρχουν περιπτώσεις χωρισμών που δεν διαρκούν για μεγάλο διάστημα, ή διαρκούν για μεγάλο διάστημα απλά όχι για πάντα. Είναι αυτές οι περιπτώσεις στις οποίες...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]