Skip to main content

Τι ξέρεις γι’αυτόν; Μόνο πως είναι Ταύρος και πως σου αρέσει πολύ. Θελεις να τον γνωρίσεις, να τον προσεγγίσεις και να τον φέρεις κοντά σου. Σε ζορίζει και είναι λογικό καθώς μιλάμε για ζώδιο της Γης. Το πείσμα του σπάει κόκκαλα και σίγουρα σκαλώνεις κι εσύ με το γεγονός πως είναι αρκετά μαζεμένος και όχι ιδιαίτερα ομιλητικός.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!

Εμείς σου έχουμε την λύση για να τον κάνεις να έρθει κοντά και να τον κατακτήσεις!

Ο Ταύρος διαθέτει τα δύο χαρακτηριστικά και των τεσσάρων ζωδίων της Γης. Αγάπη για τα υλικά αγαθά και τα καλόγουστα πράγματα και πείσμα να τα καταφέρνει όλα με τον τρόπο που θέλει ώστε να είναι άψογα.

Θα επιμείνει για αυτό που θέλει τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική του ζωή και συνήθως αυτό του βγαίνει σε καλό αρκεί να μην μπλεχτεί σε καταστάσεις που δεν έχουν νόημα. Κυβερνάται από την Αφροδίτη και αυτό σημαίνει πως είναι ιδιαίτερα ερωτικό ζώδιο αλλά και ευαίσθητο σε βάθος με αρχές σταθερές.

Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και αγαπά πολύ την όμορφη αισθητική και τις τέχνες. Μπορείς να πεις πως κάποιες φορές γίνεται αρκετά εγωιστής αν και αυτό συχνά προκύπτει από τις δικές του ανασφάλειες τις οποίες φοβάται να δείξει προς τα έξω.

Πώς θα τον κατακτήσεις:

  • Δώσε βάση στην αισθητική.

Ο Ταύρος άνδρας παρατηρεί το όμορφο και προσεγμένο ντύσιμο χωρίς υπερβολές και τον τραβάνε οι όμορφες μυρωδιές. Έχε μια προσεγμένη εμφάνιση σύμφωνα με το στυλ σου και φόρα ένα ωραίο πιπεράτο άρωμα. Είναι δύο πράγματα τα οποία θα εκτιμήσει σίγουρα! Ακόμη, μιλήστε για μουσική και τέχνη,για ζωγραφική και ο, τιδήποτε παρόμοιο!

 

  • Άφησέ τον να σε διεκδικήσει.

Του αρέσει να έχει τον έλεγχο επομένως κάνε τον να νιώσει πως το παιχνίδι είναι δικό του. Φλέρταρε μαζί του και δείξε πως σου αρέσει και μετά άστον να αναλάβει δράση. Πες ναι στην πρότασή του να πάτε κάπου όμορφα για φαγητό ή ποτό και άσε την θηλυκή σου πλευρά να ξεδιπλωθεί.

 

 

  • Κάντον να νιώσει ασφαλής.

Είπαμε πως στους Ταύρους αρέσει η σταθερότητα. Μην τον κάνεις λοιπόν έξαλλο από ζήλια γιατί αυτό θα έχει ένα αποτέλεσμα που δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους δύο. Δείξε πως είσαι εκεί για αυτόν και πως δεν θα τον προδώσει. Έχει ανάγκη την ασφάλεια για να μπορέσει να ξεδιπλωθεί.

 Μίλα του για σένα και για το πως νιώθεις και οδήγησέ τον με τρόπο να κάνει και αυτός το ίδιο και να δεθεί μαζί σου.

 

  • Σεβάσου τον προσωπικό του χρόνο.

Αυτό νομίζω πως είναι νόμος για κάθε άνδρα. Έχουν ανάγκη τους φίλους τους και τις προσωπικές τους δραστηρότητες.

 Άστον να κάνει το κομμάτι του, να δουλέψει ή να ασχοληθεί με τα χόμπι του και στήριξέ τον στις επιλογές του.

 

  • Πάρτο ήρεμα.

Δεν είναι το δυνατό του σημείο οι εντάσεις. Μπορεί να μην φοβάται να μαλώσει αυτό όμως δεν σημαίνει πως του αρέσει κιόλας. Προτιμάει να περνάει όμορφα και να συζητάει τα προβλήματά του από το να σκοτώνεστε και να στυλώνει τα πόδια, πράγμα σύνηθες γι’αυτόν.

Θα ακούσει τους προβληματισμούς σου και περιμένει και από εσένα να κάνεις το ίδιο!

Οι παραπάνω συμβουλές που σου περιγράψαμε είναι κομμάτι των μεθόδων για το πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις και περιέχονται στα online μαθήματα του Νίκου Ανδρέου, ειδικού σε θέματα σχέσεων για περισσότερο από 10 χρόνια.

Μπορείς να τις λάβεις αναλυτικά και ολοκληρωμένα κάνοντας παρακάτω εγγραφή στην λίστα μας. Τα μαθήματα του Νίκου Ανδρέου είναι εντελώς δωρεάν και η επιτυχία τους εγγυημένη!