Skip to main content

Καλώς ήρθες στον κόσμο του Τοξότη! Κάτσε αναπαυτικά και απόλαυσε την ενδιαφέρουσα εμπειρία που θα σου προσφέρει μόλις τον κατακτήσεις! Αν ζορίζεσαι, μην ανησυχείς, καταλαβαίνω. Άλλωστε πώς να φέρεις κοντά ένα ζώδιο που είναι μισό άλογο?

Λοιπόν, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!

Έχεις απέναντί σου ένα από τα τρία ζώδια της φωτιάς. Αυτό σημαίνει ενέργεια, πάθος και εξυπνάδα. Είναι γοητευτικός συνομιλητής και του αρέσει πολύ να λέει ιστορίες και να αναλύει θέματα, πράγμα το οποίο κάνει με μεγάλη επιτυχία. Αγαπάει τα ταξίδια και την περιπέτεια, τις καινούριες ανακαλύψεις και τα παιχνίδια. Αγαπάει επίσης το καλό φαγητό και το εκλεπτυσμένο γούστο καθώς και τις έξυπνες κουβέντες και τα αστεία. Είναι παιδί για σπίτι σίγουρα, αλλά έχει μια δυσκολία στο να δεθεί. Υπάρχει τρόπος! Έτοιμη; Πάμε!

  • Κάνε χιούμορ και αντάλλαξε ιστορίες μαζί του.

Στον Τοξότη αρέσει να περνάει όμορφα και να ανταλλάσει απόψεις. Ό, τι έχει να πει θα το κάνει με παραστατικό τρόπο και θα σε παρασύρει σε ένα συναρπαστικό σκηνικό. Κάνε το ίδιο! Τράβηξε του την προσοχή με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κάνε άφοβα και ακομπλεξάριστα αστεία και συζήτα ανοιχτά για τα θέματα που σε αφορούν και για τις απόψεις σου.

 

  • Άφησε τον να σου δείξει το ενδιαφέρον του.

Όσο δυναμική κι αν είσαι, άφησε τον να εκδηλωθεί όπως του αρέσει. Μιλάμε για ένα ζώδιο με αρκετά λεπτό γούστο κα ωραίους τρόπους. Δέξου τις μικρές και διακριτικές κινήσεις που θα κάνει και κέρδισε τον ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη του ώστε να αισθανθεί άνετα να προχωρήσει  παρακάτω.

 

  • Δείξε πως είσαι πολυάσχολη.

Καταπιάνεται και αυτός με πολλά πράγματα επομένως θα εκτιμήσει μια κοπέλα που μπορεί να καταλάβει τους ρυθμούς του. Θα εκτιμήσει, ακόμα, έναν άνθρωπο που ασχολείται με πολλά καθώς τον μαγεύουν οι έντονες προσωπικότητες με πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα.

 

  • Πρόσεξε την εξωτερική σου εμφάνιση.

Ο Τοξότης αγαπάει τον αθλητισμό και σίγουρα θα μπει στην διαδικασία να δώσει βάση σε ένα όμορφο και αθλητικό σώμα. Και επειδή όπως είπαμε έχει και ιδιαίτερο γούστο, θα προσέξει και τι φοράς. Επομένως πέρα από την εξυπνάδα σου, βγάλε την κοκέτα από μέσα σου, ντύσου θηλυκά και προσεγμένα, φτιάξε τα μαλλιά και τα νύχια σου και εντυπωσίασέ τον!

 

  • Κάνε τον να νιώσει ελεύθερος.

Καλός και άξιος αλλά δύσκολος στο να μείνει κάπου καθώς η παιδική του τάση θρέφει τον ενθουσιασμό του με αποτέλεσμα όλο και κάτι καινούριο να του τραβάει την προσοχή.

 Σου έχω, όμως, ένα μυστικό.

Ονομάζεται η τεχνική της έλξης- απώθησης. Δώσε του λίγο από αυτό που θέλει και μετά πάρ’ το πάλι πίσω. Και ξανά το ίδιο.

 Πίστεψε με αν χρησιμοποιήσεις σωστά αυτήν την τεχνική έχεις κερδίσει το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Bonus Tip: Η τεχνική αυτή όπως και πολλές άλλες περιγράφεται αναλυτικά στα online μαθήματα του Νίκου Ανδρέου, ειδικού σε θέματα σχέσεων για περισσότερο από δέκα χρόνια. Μπορείς να τα λάβεις αμέσως τώρα εντελώς δωρεάν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι subscribe στην παρακάτω λίστα και τα μυστικά είναι όλα δικά σου!