Skip to main content

Θα τον δεις σε μια παρέα να κάνει πλάκες, να λέει αστεία και να είναι φιλικός με όλους. Άλλωστε αυτή η αναλάφρη αύρα σε κέρδισε, σωστά? Σου παρουσιάζουμε τον άνδρα Υδροχόο, ένα από τα πιο τρελά και προσιτά πλάσματα του ζωδιακού.

Σίγουρα σε έχει κερδίσει η φαντασία και το χιούμορ του καθώς επίσης και το γεγονός πως του αρέσει να μιλάει μαζί σου και τον ενδιαφέρουν ειλικρινά όσα λες. Το θέμα είναι πώς θα καταφέρεις να περάσετε από την ζώνη της φιλίας, σε πιο προσωπικό επίπεδο.

Μην προβληματίζεσαι πια! Σου έχουμε την λύση παρακάτω, καθώς βρήκαμε τι θέλει ένας Υδροχόος και το καταγράψαμε και όχι μόνο αυτό! Στο τέλος του άρθρου θα σου έχουμε ένα bonus tip για να βγεις ακόμα πιο μπροστά στο παιχνίδι, το οποίο σου παρέχουμε σε συνεργασία με τον σύμβουλο σχέσεων Νίκο Ανδρέου, συγγραφέα των βιβλίων «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και «Τα μυστικά της επανασύνδεσης», ο οποίος με την 10ετή του εμπειρία έχει βοηθήσει περισσότερους από 6500 άνδρες και γυναίκες.

Πάμε να δούμε πρώτα μερικά χαρακτηριστικά του άνδρα Υδροχόου. Είναι κοινωνικός και ιδιαιτέρως έξυπνος. Φημίζεται για το χιούμορ του, αν και πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια και γίνεται κυνικός και λίγο κάφρος. Είναι ανθρωπιστής και ενδιαφέρεται για πολλά κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα και πολλές φορές έχει κα ενεργή δράση.

Του αρέσει η φύση και οι εκδρομές, καθώς επίσης ο αθλητισμός που έχει να κάνει με εξωτερικούς χώρους. Αγαπάει τους φίλους του και έχει πολλούς, άνδρες και γυναίκες και του αρέσει να επικοινωνεί, να μαθαίνει και να συζητάει. Ας δούμε τώρα πως κατακτάς αυτό το ζώδιο του αέρα.

Έτοιμη; Πάμε!

  • Να είσαι επικοινωνιακή.

Μίλα, γέλα, εκφράσου. Στον Υδροχόο αρέσει να βλέπει όλες τις πτυχές των ανθρώπων. Κάνε πλάκα και μην παρεξηγείς τα αστεία του. Συζήτα μαζί του για διάφορα θέματα. Όσο πιο φιλοσοφικά τόσο καλύτερα.

Δείξε πως σου αρέσει η επικοινωνία και η πλάκα όσο αρέσει και σε αυτόν.

 

  • Να είσαι χαλαρή.

Δείξε πως έχεις την αυτοπεποίθηση που θέλει να δει σε μια γυναίκα. Δεν θα δώσει τόση σημασία στο αν φοράς την τελευταία λέξη της μόδας ή στο αν το μακιγιάζ σου είναι αψεγάδιαστο.

Θα παρατηρήσει όμως τον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι και θα του αρέσει όταν δει μια δυναμική γυναίκα που πιστεύει στον εαυτό της και που ξέρει τι της γίνεται.

 

  • Δείξε πως έχεις ανησυχίες και χόμπι.

Όπως είπαμε, θα τον τραβήξουν τα έξυπνα θέματα συζήτησης. Ταυτόχρονα, όμως, τον τραβάει και ένας άνθρωπος ο οποίος προσέχει τον εαυτό του και σωματικά. Μίλα, λοιπόν, για γυμναστική, πρότεινε να πάτε για ένα τρέξιμο ή μια πεζοπορία. Ο συνδυασμός της φυσικής κατάστασης μαζί με την ευκαιρία να είναι κοντά στην φύση που τόσο αγαπάει θα τον κάνει να δει πόσο ξεχωριστή είσαι.

 

  • Μην φοβηθείς να είσαι κοινωνική.

Δεν εννοώ μόνο σε ό,τι αφορά αυτόν. Μην διστάσεις να του μιλήσεις για τις παρέες σου και για το πως περνάτε όταν είστε όλοι μαζί. Ακόμη, κάλεσέ τον να σας συναντήσει κάποια φορά με την δική του παρέα και διασκεδάστε άφοβα όλοι μαζί. Να είσαι ο εαυτός σου και όλα θα πάνε μια χαρά!

  • Κάντε πράγματα μαζί.

Ως ζώδιο του αέρα είναι και αυτός παρεξηγημένος. Ο Υδροχόος δένεται εύκολα και είναι μονογαμικός. Επομένως όσο περισσότερα μοιράζεστε, τόσο καλύτερα. Εμπειρίες, συζητήσεις, βόλτες. Όλα αυτά του εντείνουν την επιθυμία να θέλει να σε ξαναδεί αφού μαζί σου έχει μοιραστεί κάτι όμορφο.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν εννοώ να κολλήσεις πάνω του. Θέλει την ελευθερία και την ηρεμία του και ζητάει χρόνο με τον εαυτό του και τους φίλους του. Σεβάσου το και κάνε κι εσύ το ίδιο!

Bonus Tip: Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης! Το τελευταίο βήμα που σου περιγράψαμε είναι κομμάτι από τις εγγυημένες τεχνικές του Νίκου Ανδρεου. Ένας άντρας ερωτεύεται όταν είναι μόνος του. Άφησέ τον λοιπόν να σε αναζητήσει και να σκεφτεί τις στιγμές που περνάτε μαζί, τις κοινές εμπειρίες που βιώσατε. Σιγά σιγά θα έρχεστε όλο και πιο κοντά, θα δένεται όλο και περισσότερο μαζί σου και η επιτυχία σου θα είναι σίγουρη. Αν θέλεις να δεις και να αποκτήσεις ολοκληρωμένα όλες τις τεχνικές που προσφέρει ο Νίκος Ανδρέου με εγγυημένα αποτελέσματα στο θέμα της κατάκτησης, κάνε εγγραφή παρακάτω και θα λάβεις τα μαθήματά του εντελώς δωρεάν! Μην έχεις αμφιβολία, η επιτυχία των μεθόδων είναι σίγουρη!