Skip to main content

Τα ζώδια λένε πολλά, όχι μόνο για τον χαρακτήρα μας, αλλά και για τις προτιμήσεις μας στο σεξ. Έφτασε η ώρα να μάθεις τι ερεθίζει το κάθε ένα!

Εάν θες να κατακτήσεις κάποιον πραγματικά, αυτό θα το κάνεις μονάχα γνωρίζοντας τι τον ερεθίζει στην καθημερινότητα του. Πρόσεξε, το σεξ δεν είναι ο αυτοσκοπός, αλλά το αποτέλεσμα όταν κάποιος ερεθίζεται εγκεφαλικά από εσένα. 

Τα ζώδια είναι ένας πολύ καλός οδηγός για να πετύχεις ακριβώς αυτό που θες, να ερεθίσεις τον άλλον και τον κερδίσεις, ανεξάρτητα του φύλο σου. 

Μάθε λοιπόν τι ερεθίζει τα ζώδια.

Άντρας Κριός

Ο άντρας Κριός είναι ένα πολύ αρρενωπό και δυναμικό ζώδιο. Αυτό σημαίνει πως ερεθίζεται στην ιδέα πως κυνηγάει κάποια. Του αρέσει η «γυναίκα – θήραμα» και θα κάνει τα πάντα για να κατακτήσει το πρωσικό του τρόπαιο. Η γυναίκα που θα του τραβήξει το βλέμμα είναι αυτή που περιποιείται τον εαυτό, αποπνέει εμπιστοσύνη αλλά και ερωτισμό. 

Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα Κριός είναι μία «αμαζόνα» του ερωτικού παιχνιδιού. Είναι από τα ζώδια που ερεθίζεται με έναν δυναμικό, πιστό και ιδανικά καθόλου εγωιστή άντρα. Για να την κερδίσεις θα πρέπει να της αποδείξεις πως είσαι άξιος, όμως στο τέλος αυτή θα σε επιλέξει. Παίζοντας μαζί της θα δεις πως είναι μία πολύ δύσκολη αντίπαλος!

Άντρας Ταύρος

Είναι ένας στιβαρός και αμίλητος άντρας. Σταθερός χαρακτήρας που θα δε εντυπωσιάσει η επιμονή του και για να τον ερεθίσεις θα πρέπει να του αποδείξεις πως είσαι σοβαρή, δεν σου αρέσουν τα one night stands, σου αρέσει να τον φροντίζεις, αλλά και να του δημιουργείς ίντριγκα και μυστήριο για να κολλάει παραπάνω!

Γυναίκα Ταύρος

Μία απαιτητική γυναίκα που της αρέσει η σοβαρότητα, η ευθύτητα και τα βλέπει όλα με λογική. Θεωρείται παραδοσιακή στις αξίες και τα θέλω της. Την ερεθίζουν οι άντρες που ξέρουν τι θέλουν, δεν φοβούνται να εκφραστούν και ντύνονται με κλασσικά ρούχα. Είναι από τα ζώδια που μπορεί να την ελκύσει ένας ανώτερος στην ιεραρχία

Άντρας Δίδυμος

Ένας υπερδραστήριος άντρας που του αρέσει η επικοινωνία. Τα ζώδια του αέρα, στο οποίο και ανήκει, δίνουν μεγάλη σημασία στο μυαλό, την ευστροφία και τον τρόπο προσέγγισης. Δεν ερεθίζεται απλά, αλλά τρελαίνεται για τις γυναίκες που είναι εντυπωσιακές με όμορφο πρόσωπο, φλογερό βλέμμα και απαιτούν πολύ κόπο για να τις κερδίσει.

Γυναίκα Δίδυμος

Το πιο ποθητό απ’ όλα τα ζώδια. Η γυναίκα Δίδυμος, είναι ευχάριστη, έξυπνη, φιλική, αλλά και ασταθής. Ερεθίζεται έντονα από άντρες που την καλύπτουν εγκεφαλικά, έχουν καλλιτεχνικές ανησυχίες και δεν είναι καταπιεστικοί. Για να την κερδίσεις θα πρέπει να την κάνεις να κολλήσει με το μυαλό σου και φυσικά να μην επαναπαυτείς πως τα κατάφερες.

Άντρας Καρκίνος 

Ένα από τα ζώδια που έχει πολύ ευαίσθητη ψυχή. Είναι στοργικός και αναζητά μία γυναίκα που δεν θα τον πληγώσει. Τον ερεθίζει η σκέψη μίας γυναίκας που είναι πιστή, ώριμη, συμπονετική και προστατευτική και δεν επιζητά μόνο σεξ, αλλά μία βαθύτερη αγάπη

Γυναίκα Καρκίνος

Η γυναίκα Καρκίνος είναι εύθραυστη. Πληγώνεται εξαιρετικά εύκολα και όταν δεν την φροντίζουν. Ερεθίζεται από την εικόνα ενός άντρα που προσφέρει ασφάλεια σε κάθε επίπεδο και της κάνει δώρα. Είναι από τα ζώδια που θέλει να παίρνει πράγματα σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο.

Άντρας Λέων

Ένα περήφανο λιοντάρι, είναι ένας άντρας που δεν δέχεται τίποτα. Είναι εγωιστής, απαιτητικός και του αρέσει να νιώθει πάντα νικητής. Τα ζώδια της φωτιάς αναζητούν τις προκλήσεις και ο συγκεκριμένος άντρας πάει πάντα για την πιο δύσκολη, όμορφη και έξυπνη γυναίκα που θα του δώσει τα πάντα. Εάν όμως νιώσει πως πρόκειται να τον καταπιέσει θα ξενερώσει και θα χάσει το ενδιαφέρον του.

Γυναίκα Λέων

Τα ζώδια της φωτιάς είναι έντονοι χαρακτήρες. Μερικές φορές χάνει την επαφή της με την καθημερινότητα, καθώς είναι απρόσιτη. Είναι ανταγωνιστική και την ερεθίζει η σκέψη ενός άντρα που θα την φλερτάρει συνέχεια, που είναι πετυχημένος και που μπορεί να την «βάλει» κάτω, καθώς έχει περισσότερη δύναμη από αυτή.

Άντρας Παρθένος

Είναι από τα ζώδια που τους αρέσει ο ρομαντισμός και όχι τόσο το σεξ. Τον ερεθίζει η γυναίκα που είναι τυπική, ξεκάθαρη, επικοινωνιακή και δεν τον παραμελεί. Εάν νιώσει πως κάτι χαλάει θα γκρινιάξει. Πολλές φορές θεωρείται βαρετός και δύστροπος, όμως εάν αγαπήσει τα ξεχνά όλα.

Γυναίκα Παρθένος

Είναι πολύ έξυπνη, όμως η ηρεμία και η σεμνότητα της της την κάνει να θεωρείται υποτακτική. Αν και μαζεμένη, της αρέσει το πάθος στον έρωτα. Την κερδίζον και την ερεθίζουν άντρες που είναι «ηγέτες», έχουν μεγάλο κοινωνικό κύκλο και την ενθαρρύνουν.

Άντρας Ζυγός

Ο άντρας Ζυγός είναι αναποφάσιστος και λίγο νάρκισσος. Τον ερεθίζουν οι νεότερες γυναίκες, βαριέται εύκολα και θα κυνηγά τις σαρκικές απολαύσεις για πάντα. Η γυναίκα που μπορεί να τον κερδίσει θα πρέπει να είναι καλή σε όλα τα παραπάνω και να προσέχει πολύ την εμφάνιση της, χωρίς ακρότητες.

Γυναίκα Ζυγός

Μία γυναίκα που είναι ταυτόσημη της θηλυκότητας. Από τα ζώδια που σε κερδίζει μόνο με μία ματιά, η γυναίκα ζυγός θα κερδηθεί από τον ισχυρότερο άντρα που έχει όμως και μία συναισθηματική πλευρά και δεν την καταπιέζει. Προσοχή όμως, θα πρέπει πάντα να της αποδείξεις πως είσαι εκεί και μάχεσαι, αλλιώς θα την χάσεις! 

Άντρας Σκορπιός

Ένα κινούμενο μυστήριο. Ο άντρας Σκορπιός είναι ζηλιάρης, έξυπνος και δυναμικός. Είναι από τα ζώδια που δεν  θα ανοιχτεί συναισθηματικά θα γίνει από καιρό και αυτός είναι ο λόγος που τον κερδίζουν γυναίκες σοβαρές, υποτακτικές και ερωτικές. Επιπλέον αγαπά πολύ το σεξ!

Γυναίκα Σκορπιός

Της αρέσει να ξέρει τα μυστικά σου, αλλά μόνο αν είσαι άξιος θα μάθεις τα δικά της. Τα ζώδια της φωτιάς κάνουν παθιασμένο σεξ, όμως χρειάζονται συναισθήματα για να τα κερδίσεις. Εάν θες μία γυναίκα σκορπιό δεν πρέπει να έχεις ταμπού στο σεξ, να είσαι πιστός και να της δείξεις πως την αγαπάς και τότε θα γίνει δική σου για πάντα!

Άντρας Τοξότης

Οι Τοξότες άντρες είναι κυνηγοί και αυτοί και λίγο ανώριμοι. Τους αρέσει η ελευθερία και οι νέες εμπειρίες και αναζητούν ζώδια που τους κάνουν χαρούμενους. Τον ερεθίζει το όμορφο και γυμνασμένο σώμα, αλλά και το εντυπωσιακό ντύσιμο. Τις περισσότερες φορές κάνει κάποιο άθλημα και έχει πολύ εντυπωσιακό σώμα, κάτι που είναι από τα βασικά του κριτήρια και στο άλλο φύλο.

Γυναίκα Τοξότης 

Μία πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που συνήθως τη χαρακτηρίζει το όμορφο και γυμνασμένο σώμα της. Δεν λέει όχι στις σχέσεις, όμως πρέπει να έχουν περιπέτεια. Την κερδίζουν άντρες με ωραίο σώμα, μεγαλύτερης ηλικίας και ανοχή στις επιθυμίες της. Δεν αντέχει τους περιορισμούς και τα πρέπει.

Άντρας Αιγόκερος

Από τα ζώδια που δεν θέλουν κάτι εξωφρενικό. Είναι σοβαρός, προσγειωμένος και λογικός. Τον ερεθίζει μία γυναίκα που έχει φήμη, καλή κοινωνική εικόνα και φροντίζει την εμφάνιση της. Δεν μπορεί την μετριότητα και αυτό βγαίνει και στις σχέσεις του. 

Γυναίκα Αιγόκερος

Η γυναίκα Αιγόκερος ανήκει στα ζώδια της γης και αυτό σημαίνει πως είναι συγκρατημένη, υπεύθυνη και σοβαρή. Δεν μπορεί να ερεθιστεί από επιπόλαιους άντρες. Αναζητά έναν πιστό και αντίστοιχα υπεύθυνο σύντροφο, με φιλοδοξίες και αρκετά χρήματα.

Άντρας Υδροχόος

Είναι από τα πιο έξυπνα, χαρισματικά και ευχάριστα ζώδια. Ένας άντρας Υδροχόος ερεθίζεται με γυναίκες που είναι αντίστοιχα έξυπνες, επικοινωνιακές και επιλέγουν ξεχωριστές εμφανίσεις. Κυνηγά πάντα μία γυναίκα με περίεργο στυλ, σεξουαλικότητα με πολύ ανοιχτό μυαλό. Δεν αντέχει τις παραδοσιακές και καταπιεστικές γυναίκες και τρέχει γρήγορα μακριά, εάν διαπιστώσει κάτι τέτοιο.

Γυναίκα Υδροχόος

Αντίστοιχα και η γυναίκα Υδροχόος είναι από τα χαρισματικά ζώδια με έντονο το στοιχείο της επικοινωνίας. Της αρέσει η προσφορά και η υποστήριξη και δεν μπορεί τα «παραδοσιακά» ζευγάρια. Ερεθίζεται από έξυπνους άντρες, με όραμα και κοινωνικές ευαισθησίες. Δεν της αρέσει η καταπίεση και έχει πρόβλημα εάν νιώσει πως δεν επικοινωνεί με τον άλλο.

Άντρας Ιχθύς

Το τελευταίο από τα ζώδια. Είναι ο ρομαντικός και ονειροπόλος άντρας που τείνει προς την απιστία, όμως πληγώνεται εύκολα. Τον κερδίζει μονάχα μία γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα, συναισθηματικές ευαισθησίες και όρεξη για πολύ φροντίδα.

Γυναίκα Ιχθύς

Είναι εξαιρετικά δοτική και τρυφερή. Της αρέσει το «παραμύθι» και δεν είναι απίθανο να περιμένει τον δικό της «πρίγκιπα». Την ερεθίζει ο ρομαντικός και δραστήριος άντρας που θα την κάνει να νιώσει ασφάλεια και μοναδικότητα.