Skip to main content

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σου μπορεί να σου δώσει μια εικόνα για το τι σου αρέσει, τι αναζητάς σε έναν πιθανό σύντροφο και πώς είσαι σε μια σχέση. Είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της συμβατότητας που έχεις με άλλα ζώδια.

Εάν δεν ξέρεις ποιο είναι το ζώδιο της Αφροδίτης σου, βάλε τις πληροφορίες γέννησής σου σε έναν app ή site που υπολογίζει αστρολογικούς χάρτες και θα σου δείξει κάθε πλανητική σου θέση, συμπεριλαμβανομένης και της Αφροδίτης.

Για να μάθεις τι έχει να σου πει το ζώδιο της Αφροδίτης για την ερωτική σου ζωή, βρες τη δική σου παρακάτω.

Κριός

Οι Κριοί δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση. Αν τους αρέσεις, θα το ξέρεις—θα σου πουν σίγουρα τι σκέφτονται και πώς νιώθουν. Μπορεί επίσης να ζηλεύουν εύκολα. Μπορεί ακόμη και να αισθάνονται ανταγωνιστικοί με άλλους. Επίσης μπορεί να έλκονται από άτομα που είναι αθλητικά ή μια από τις αγαπημένες τους κοινές δραστηριότητες είναι να κάνουν μαζί προπονήσεις.

Ταύρος

Λατρεύουν τα ωραία δώρα και τα φανταχτερά εστιατόρια. Η αγαπημένη τους βραδινή δραστηριότητα είναι πιθανώς απλώς να βλέπουν τηλεόραση στο σπίτι και να παραγγέλνουν φαγητό. Μπορεί να βρεθείς να κάνεις πεζοπορία και κάμπινγκ μαζί τους ή απλώς να περνάτε πολύ χρόνο έξω στη φύση. Είναι πεισματάρηδες και δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος. Δυσκολεύονται να μετακινηθούν έξω από τη ζώνη άνεσής τους, επομένως μπορεί να έχουν έναν «τύπο» στον οποίο μένουν όταν βγαίνουν ραντεβού. Προτιμούν να είναι σε σχέση παρά να δοκιμάζουν περιστασιακά ραντεβού γιατί λαχταρούν τη σταθερότητα.

Δίδυμοι

Βρίσκουν ελκυστική την υψηλή νοημοσύνη. Χρειάζονται μια πνευματική σύνδεση για να μπορούν να κάνουν καλή παρέα. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στους Διδύμους θα χρειαστούν κάποιον που να είναι εξίσου περίεργος και να ενδιαφέρεται να μαθαίνει με αυτούς. Δυσκολεύονται να εστιάσουν σε ένα πράγμα (ή άτομο), επομένως θα χρειαστούν επίσης κάποιον που να μπορεί να ακολουθήσει τη ροή. Γενικά άφησε το τηλέφωνό σου μακριά όταν περιμένεις ένα μήνυμα, ώστε να μην περιμένεις απάντηση και προσπάθησε να μην υπεραναλύεις.

Καρκίνος

Είναι πολύ έντονοι επομένως χρειάζονται κάποιον που μπορεί να χειριστεί και να καταλάβει τα συναισθήματά τους. Μπορεί επίσης να είναι πολύ ευαίσθητοι και αν νιώσουν ότι απειλούνται, μπορεί να κλειστούν και να μην θέλουν να μιλήσουν (ο Καρκίνος συμβολίζεται από το καβούρι, άρα είναι σαν ένα καβούρι που κρύβεται στο καβούκι του). Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Καρκίνο θέλουν πολύ να φροντίζουν τους συντρόφους τους.

Λέων

Χρειάζονται ο σύντροφός τους να τους συμπεριφέρεται σαν βασιλιάς/βασίλισσα. Μπορεί να ενοχλούνται ή να ζηλεύουν όταν ο άλλος περνά χρόνο με κάποιον άλλο ή δεν τους δίνει σημασία. Μερικές φορές, μπορεί επίσης να είναι ανασφαλείς στη σχέση τους. Ένα άτομο με την Αφροδίτη του στον Λέοντα θα είναι ο πιο πιστός σύντροφος που θες. Μπορεί να έλκονται από άτομα που είναι δημιουργικά ή έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.

Παρθένος

Έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, επομένως μπορεί να απογοητευτούν όταν ο σύντροφός τους δεν τις εκπληρώνει. Μπορεί να είναι μόνοι επειδή δεν θέλουν να συμβιβαστούν. Αλλά από την άλλη πλευρά, μπορεί μερικές φορές να γίνουν πολύ επιλεκτικοί και να πιστεύουν ότι κανείς δεν είναι αρκετά καλός. Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στον Παρθένο μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις και άγχος όταν πρόκειται για ραντεβού, καθώς τείνουν να είναι πιο λογικοί παρά συναισθηματικοί.

Ζυγός

Είναι συχνά μονογαμικοί. Δυσκολεύονται να χωρίσουν με κάποιον επειδή μισούν τις συγκρούσεις. Είναι αναποφάσιστοι, οπότε ενώ θέλουν μια σχέση, μπορεί να δυσκολεύονται να επιλέξουν ανάμεσα σε ανθρώπους. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Ζυγό μπορεί να θεωρηθούν ρηχά ή θα μπορούσαν να ελκύονται από άτομα που είναι καλλιτεχνικά ή έχουν καλή αίσθηση του στυλ.

Σκορπιός

Φαίνονται μυστηριώδεις. Χρειάζονται κάποιον πρόθυμο να σπάσει το σκληρό εξωτερικό περίβλημά τους. Όμως, ενώ μπορεί να φαίνονται ψυχροί, έχουν έντονα συναισθήματα και χρειάζονται απλώς έναν σύντροφο με τον οποίο νιώθουν άνετα να τα μοιραστούν. Ο άνθρωπος με την Αφροδίτη του στον Σκορπιό θα είναι εξαιρετικά πιστός εκτός και αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του – και αν το κάνεις, θα σε αποκόψει εντελώς.

Τοξότης

Είναι ενθουσιώδεις και διασκεδαστικοί. Είναι ανεξάρτητοι και μπορεί να είναι δύσκολο να δεσμευτούν. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να δοκιμάζουν νέα πράγματα, επομένως χρειάζονται έναν σύντροφο που θα τους συνοδεύει. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Τοξότη βαριούνται εύκολα. Είναι οι τύποι που δεν φοβούνται να μοιραστούν πως νιώθουν. Τείνουν να μοιράζονται υπερβολικά, ωστόσο, και με ωμό τρόπο, έτσι ο σύντροφός τους ιδανικά δεν μπορεί να είναι εξαιρετικά ευαίσθητος. Δεν θα το αντέξει.

Αιγόκερως

Βρίσκουν ελκυστική τη φιλοδοξία και τους ανθρώπους με στόχους. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου εργατικός με αυτούς. Μπορεί να περιμένουν μέχρι να νιώσουν πιο σταθεροί στη ζωή τους πριν αποφασίσουν να δεσμευτούν. Όπως και οι άνθρωποι με την Αφροδίτη στον Παρθένο, αυτοί με Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχουν υψηλά πρότυπα και δεν θα συμβιβάζονται. Είναι πρακτικοί και τους αρέσει να έχουν ένα πλάνο για τα πάντα, οπότε μπορεί να εκνευριστούν στα πρώτα στάδια του φλερτ αφού δεν έχουν τον πλήρη έλεγχο. Προσπαθούν συχνά να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους και δεν τους αρέσει να μοιράζονται πώς νιώθουν.

Υδροχόος

Αυτοί εδώ οι τύποι μπορεί να προτιμούν να είναι single παρά σε σχέση επειδή είναι ανεξάρτητοι. Τους αρέσει να είναι μόνοι τους και θα χρειαστούν έναν σύντροφο που εκτιμά την ατομικότητά τους. Εκείνοι με την Αφροδίτη στον Υδροχόο έλκονται από άτομα που έχουν πολλά ενδιαφέροντα και τους νοιάζει το κοινό καλό. Είναι διανοούμενοι και είναι περισσότερο τύποι του “η λογική πάνω από την καρδιά”.

Ιχθείς

Είναι ιδεαλιστές. Θέλουν να βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους, επομένως μπορεί να έχουν παρωπίδες όταν πρόκειται για τον σύντροφό τους ή να δυσκολεύονται να δουν την κακή πλευρά κάποιου με το οποίο βγαίνουν. Μπορεί να ερωτευτούν την ιδέα κάποιου και όχι ποιός είναι στην πραγματικότητα. Όπως και τα άλλα ζώδια του νερού, οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στους Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους, επομένως χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι επίσης ανοιχτός να μιλήσει για τα συναισθήματά του (ή κάποιον που δεν τον πειράζει να τους ακούσει).