Skip to main content

Το πώς αντιδράει ένας άνθρωπος στον χωρισμό σίγουρα εξαρτάται από τις συνθήκες της σχέσης αλλά και τους λόγους του χωρισμού αλλά μήπως παίζει ρόλο και το ζώδιο του; Διάβασε το παρακάτω άρθρο και μάθε πώς αντιδράει το κάθε ζώδιο στον χωρισμό.

Κριός (21/03-20/04)
Μην περιμένεις κλάματα και παρακάλια από τον περήφανο Κριό. Όσο κι αν τον πληγώνει ο χωρισμός θα δείξει οτι απογοητεύτηκε από την συμπεριφορά σου γιατί δεν μπορεί να καταλάβει πώς μπορεί να χωρίζεις εσύ, αυτόν. Η πιο πιθανή αντίδραση είναι να φωνάξει καθώς θίγεται ο εγωισμός του αλλά λόγω της περηφάνιας του δεν πρόκειται να ικετέψει για επανασύνδεση.

Ταύρος (21/04-20/05)
Για έναν Ταύρο ο χωρισμός είναι μεγάλο ζήτημα καθώς απεχθάνεται τις αλλαγές στη ζωή του. Γι αυτόν η σχέση πρέπει να είναι κάτι σταθερό και ο χωρισμός θα τον πληγώσει πολύ σε σημείο που θα κλειστεί πολύ στον εαυτό του και θα δυσκολευτεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον.

Δίδυμοι (21/05-21/06)
Ένας Δίδυμος δεν θα παρακαλέσει για επανασύνδεση ανεξάρτητα αν είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Θα προσπαθήσει να ξεπεράσει αυτό που είχατε βγαίνοντας με τους φίλους του ενώ τη στιγμή του χωρισμού μπορεί να εκπλαγείς από το γεγονός ότι μπορεί να φανεί σαν να τον νοιάζει μόνο το ότι του χάλασες το πρόγραμμα. Ακόμη κι αν πονάει δεν θα το δείξει εύκολα μπροστά σου.

Καρκίνος (22/06-22/07)
Μην περιμένεις μια ήρεμη αντίδραση από έναν Καρκίνο. Ξέρεις κι εσύ πολύ καλά πόσο συναισθηματικός είναι και δεν θα το αφήσει να περάσει ανώδυνα. Θα μιλήσει για το παρελθόν και πόσα σου προσέφερε, κλαίγοντας με λυγμούς.

Λέων (23/07-23/08)
Όπως και για έναν Κριό, δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκέφτηκες καν να τον χωρίσεις. Μην περιμένεις φυσικά μελοδραματισμούς, ένας Λέοντας είναι πολύ περήφανος για να υποπέσει σε τέτοιες ενέργειες. Επίσης, μην περιμένεις να σε παρακαλέσεις να είστε και πάλι μαζί, αφού πρέπει να δείξει ότι δεν τον ενδιαφέρει καθόλου ο χωρισμός σας, άσχετα αν μέσα του βράζει.

Παρθένος (24/08-22/09)
Για έναν Παρθένο ο χωρισμός δύσκολα θα του προκαλέσει έκπληξη. Θα έχει δει τα σημάδια, θα τα έχει αναλύσει και είναι πολύ πιθανό να το κάνει αυτός πρώτος. Θα το ρίξει στη δουλειά και θα το παίξει αδιάφορος άσχετα αν τον πονάει πολύ αυτός ο χωρισμός.

Ζυγός (23/09-22/10)
Ένας Ζυγός δεν χωρίζει εύκολα από μόνος του και αν τον χωρίσεις θα πονέσει πολύ. Θα σου φανεί περίεργο αλλά ο Ζυγός δεν θα κάτσει σπίτι του να θρηνήσει την χαμένη του σχέση. Θα σου φαίνεται ότι είναι καλά αφού θα είναι συνέχεια έξω με φίλους γιατί πολύ απλά δεν θέλει να είναι μόνος του και να σκέφτεται.

Σκορπιός (23/10-22/11)
Εκδίκηση. Αυτό είναι το πρώτο που σκέφτεται ένας Σκορπιός. Μην νομίζεις ότι την γλίτωσες επειδή δεν αντέδρασε τη στιγμή του χωρισμού. Θα στο φυλάει και μάλιστα για καιρό.

Τοξότης (23/11-21/12)
Δεν υπάρχει ζώδιο που να αντιδράει καλύτερα στον χωρισμό από ότι ένας Τοξότης. Θα το δει σαν μια ευκαιρία για νέες εμπειρίες και θα δει την θετική πλευρά της κατάστασης. Είναι και πάλι ελεύθερος να κάνει ό,τι μα ό,τι θέλει!

Αιγόκερως (22/12-19/01)
Δεν θα επιτρέψει στον εαυτό του του συναισθηματισμούς. Δεν σε έχει συνηθίσει άλλωστε σε κάτι τέτοιο. Θα αντιδράσει με γνώμονα την λογική και θα δουλεύει ασταμάτητες ώρες ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει τον χωρισμό σας.

Υδροχόος (20/01-19/02)
Απρόβλεπτη η αντίδραση ενός Υδροχόου. Από τη μία θα στεναχωρηθεί που τελείωσε η σχέση σας αλλά αυτό δεν θα τον σταματήσει από το να ξεκινήσει κάτι νέο. Βεβαιωθείτε ότι κατάλαβε ότι έχετε χωρίσει γιατί είναι πολύ πιθανό να νομίζει ότι την επόμενη μέρα θα είστε και πάλι μαζί.

Ιχθύς (20/02-20/03)
Ήρθε το τέλος του κόσμου. Ένας Ιχθύς είναι όταν είναι σε σχέση πιστεύει στο “για πάντα”. Ο χωρισμός για αυτόν είναι κάτι που δεν θέλει να δεχτεί άσχετα αν λίγο καιρό μπορεί να λέει τα ίδια για κάποιον άλλον. Ένα είναι μόνο σίγουρο, μην περιμένεις ότι θα το πάρει ελαφρά, θα απομονωθεί και για λίγο καιρό θα σκέφτεται όλα όσα περάσατε μαζί.