Skip to main content

Πως είναι τα ζώδια στις σχέσεις; Πως δείχνουν ότι δεν είναι ευχαριστημένα; Πως αντιδρούν στο χωρισμό και τι κάνουν αν επιδιώκουν την επανασύνδεση;

Δες όλα όσα αφορούν τα ζώδια και το χωρισμό σε ένα πλήρες άρθρο που θα σου λύσει όλες τις απορίες.

Κριός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Με τον Κριό τα πράγματα είναι σχετικά απλά. Αρχίζει να απομακρύνεται χωρίς να προσπαθεί να σε φέρει στα νερά του. Καθώς η εκρηκτική του φύση (δες: χαρακτηριστικά του κριού)  έρχεται στο φως πιο ξεκάθαρα παρά ποτέ θα τον δεις να νευριάζει και να επαναστατεί όλο και πιο συχνά ενώ η εγωκεντρική του διάθεση αυξάνεται με αποτέλεσμα να κάνει ακριβώς αυτό που του αρέσει χωρίς να ζητάει τη γνώμη σου.

Πως χωρίζει ένας Κριός

Η γκρίνια φέρνει τον τσακωμό και ο τσακωμός το χωρισμό.

Αυτή είναι και η τακτική ενός Κριού που θέλει να σε χωρίσει. Ίσως από αδυναμία του μυαλού να πάρει την τελική απόφαση – σε τελική ανάλυση θα είναι σαν να έχει χάσει το παιχνίδι, ή απλά επειδή αυτό ταιριάζει στην παρορμητική του φύση ο Κριός θα σε φέρει σε ατέλειωτους καυγάδες ακόμα και για τα πιο ασήμαντα πράγματα ώστε να σου πει με τον πιο φυσικό- για αυτόν, τρόπο το «δεν πάει άλλο χωρίζουμε».

Πώς αντιδρά ο Κριός όταν τον χωρίζουν

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη σκέψη για να καταλάβεις πως αντιδράει ένας Κριός όταν είναι ο σύντροφός του αυτός που τον χωρίζει. Ακόμα κι αν ο ίδιος έχει βαρεθεί σε μια σχέση – κάτι καθόλου δύσκολο για αυτόν, το να του πεις «χωρίζουμε», πληγώνει την υπερηφάνεια του. Και φυσικά προκαλεί το θυμό του και τα νεύρα του.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Κριός

Γεννημένος κυνηγός ο Κριός δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ανακάμπτει. Θα ξεπεράσει το χωρισμό μπαίνοντας και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και κυνηγώντας νέες προκλήσεις.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν βρει λόγους για να τσακωθεί μαζί σου επειδή βρίσκεστε σε απόσταση…ε είναι πολύ πιθανό να σε θέλει πίσω. Ιδιαίτερα αν προσπαθεί να σε πείσει για το πόσο δίκιο έχει. Απλά έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να το δείχνει. Είπαμε είναι εγωιστής και περήφανος.

Ταύρος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Λένε ότι η σιωπή είναι χρυσός. Για έναν Ταύρο είναι πολύ πιθανόν να σημαίνει χωρισμός. Αν ο Ταύρος δεν έχει διάθεση να δημιουργήσει τη ρομαντική ατμόσφαιρα στην οποία έχεις συνηθίσει και απλά κάθεται άπραγος κοιτάζοντας τηλεόραση μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάτι δεν πάει καλά.

Πως χωρίζει ένας Ταύρος

Δύσκολα ο υπομονετικός Ταύρος (δες: χαρακτηριστικά ταύρου) παίρνει την απόφαση να χωρίσει. Και ακόμα πιο δύσκολα θα μπορέσεις να καταλάβεις το πόσο βασανιστικό ήταν για αυτόν να πάρει αυτή την απόφαση. Δεν θα υπάρξει κανένα απότομο «χωρίζουμε». Αντίθετα αργά και τυραννικά ο Ταύρος σου θα αλλάξει συμπεριφορά και από το γλυκύτατο και ερωτικό πλάσμα που ήταν θα μετατραπεί σε κάποιον που θα σου σπάσει τα νεύρα.

Πως αντιδρά ο Ταύρος στο Χωρισμό

Θα κλειστεί στον εαυτό του χωρίς ποτέ να σου δείξει πόσο πραγματικά τον πλήγωσες, προσπαθώντας να εκλογικεύσει τα πως και τα γιατί. Ο Ταύρος σαν ζώδιο αγαπάει τη σταθερότητα και σιχαίνεται τις αλλαγές. Ακόμα κι αν ο ίδιος πιστεύει ότι ξεπέρασε τον χωρισμό, αυτός αφήνει πάνω του τα σημάδια του. Και αυτά γίνονται συνήθως φανερά στην επόμενη σχέση.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ταύρος

Η συναισθηματική ανάκαμψη του Ταύρου μετά από ένα χωρισμό είναι αργή. Δεν θα πάρει εύκολα την απόφαση να προχωρήσει εκτός και η θεά τύχη του χαμογελάσει και φέρει κοντά του κάποιο πρόσωπο που πραγματικά θα του τραβήξει το ενδιαφέρον.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Υπάρχει πιθανότητα να αργήσει πολύ να κλάνει την κίνησή του. Μόλις όμως νιώσει ότι σε χάνει πραγματικά θα σου εκφράσει την επιθυμία να τα ξαναβρείτε αν θεωρεί ότι η σχέση άξιζε τον κόπο.

Δίδυμοι και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Θα σε προειδοποιήσει και μάλιστα με πολύ έντονο τρόπο. Πως; Απλά θα κόψει τα τηλέφωνα και τις επικοινωνίες. Δεν θα απαντάει στα τηλέφωνα και τα μηνύματα την ίδια στιγμή που θα διασκεδάζει ξέφρενα με παρέα. Τι να κάνουμε αυτός είναι ο Δίδυμος! Και ο μόνος τρόπος να τον κρατήσεις είναι να κάνεις και εσύ το ίδιο.

Πως χωρίζει ένας Δίδυμος

Ένας Δίδυμος θα επεξεργαστεί το πρόβλημα μέσα του θα προσπαθήσει να το επικοινωνήσει και αν δεν…θα είναι απότομο. Τόσο που σε καμία περίπτωση δεν θα μπορείς να καταλάβεις πόσο δυστυχισμένος ήταν μέσα του για καιρό.

Πως αντιδρά ο Δίδυμος στο Χωρισμό

Προσωποποίηση της θετικής σκέψης ο Δίδυμος είναι από τα ζώδια που δεν παίρνουν κατάκαρδα τον χωρισμό. Κάθε τέλος είναι μια ευκαιρία για μια καινούργια αρχή. Αυτή είναι η λογική του διδύμου για τον οποίο ο χωρισμός είναι η ευκαιρία για καινούργια ακόμα καλύτερα πράγματα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Δίδυμος

Θα μπει γρήγορα σε μια καινούργια σχέση. Ακόμα κι αν χρειαστεί να την εξιδανικεύσει αυτός είναι ο τρόπος του Δίδυμου να ξεπερνάει το χωρισμό.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Το πρώτο που θα επιδιώξει ένας Δίδυμος είναι η επικοινωνία. Η προσέγγισή του θα μοιάζει φιλική με μηνύματα και σχόλια στο Facebook. Μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα σου ζητήσει να βρεθείτε.

Καρκίνος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Μήπως το συνήθως ευαίσθητο και τρυφερό Καρκινάκι (δες: χαρακτηριστικά του καρκίνου) σου βγάζει προς τα έξω όλα τα προβλήματα που έχετε αντιμετωπίσει στο παρελθόν; Γκρίνια. Αυτός είναι ο τρόπος να σου δείξει ένα Καρκίνος ότι δεν είναι ευτυχισμένος. Και πίστεψέ με δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις ότι τα χειρότερα έρχονται.

Πως χωρίζει ένας Καρκίνος

Από τα ζώδια που δύσκολα αποφασίζουν να δώσουν ένα οριστικό τέλος. Θα το επεξεργαστεί. Μπορεί ενδεχομένως να ψάξει και αλλού για να ισορροπήσει το συναισθηματικό του κόσμου. Όταν όμως το αποφασίσει θα κλείσει το τηλέφωνο δίνοντας ένα απότομο τέλος.

Πως αντιδρά ο Καρκίνος στο Χωρισμό

Πόνος. Κλάμα. Δράμα. Αυτές είναι οι τρεις λέξεις που περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο το πώς βιώνει ο Καρκίνος έναν χωρισμό που δεν είναι δική του επιλογή. Απόλυτα συναισθηματικός, δεν ξεπερνάει το χωρισμό εύκολα, ζώντας με τις αναμνήσεις της σχέσης για μεγάλο διάστημα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Καρκίνος

Θα αργήσει να τον ξεπεράσει. Και θα θυμάται. Θα ξεπεράσει το χωρισμό όταν βρει κάτι καινούργιο. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το παρελθόν δεν έχει αφήσει πάνω του τα σημάδια του.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Η προσέγγιση του Καρκίνου θα είναι συναισθηματική και γεμάτη συγκίνηση. Μην εκπλαγείς αν κλάψει και σε ικετεύσει να γυρίσεις πίσω. Αν αποτύχει θα προσπαθήσει να σε συγκινήσει θυμίζοντάς σου τις παλιές καλές σας στιγμές.

Λέοντας και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Πρώτα τα λόγια. Οι σκέψεις και οι ανησυχίες του απλωμένες μπροστά σου. Μετά έρχονται οι πράξεις. Θα ντυθεί θα στολιστεί και θα φλερτάρει. Θα σου δείξει με απόλυτα έμπρακτο τρόπο ότι αν δεν του δώσεις εσύ το θαυμασμό που θεωρεί ότι αξίζει θα το βρει άλλο που. Και θα το κάνει.

Πως χωρίζει ένας Λέοντας

Αν είσαι εσύ αυτός που θέλεις να τον χωρίσεις μπορείς να είσαι βέβαιος ότι ο Λέοντας θα φύγει πρώτος απλά και μόνο από υπερηφάνεια. Αν πάλι είναι αυτός που θέλει να βάλει τέλος στη σχέση σας μην περιμένεις να σου το πει άμεσα. Θα σε περιφρονήσει θα σου φερθεί άσχημα, θα γίνει σκληρός μέχρι να σε αναγκάσει να φύγεις.

Πως αντιδρά ο Λέοντας στο Χωρισμό

Περήφανος και εγωιστής ο Λέων (δες: Λέων και χαρακτηριστικά)  προτιμάει να είναι αυτός που αφήνει μια σχέση. Πληγώνεται ωστόσο δεν πρόκειται να το δείξει ποτέ. Αντίθετα θα ξεκινήσει κάθε είδους δραστηριότητα που τον ευχαριστεί προχωρώντας πολύ γρήγορα παρά κάτω.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Λέοντας

Διαγράφει για πάντα οτιδήποτε θεωρεί ντροπιαστικό. Αυτό σημαίνει ότι θα συνεχίσει κανονικά τη ζωή του βγαίνοντας, περνώντας καλά και ψωνίζοντας. Και κάπως έτσι θα καταλήξει κάποια στιγμή σε ένα άλλο λιμάνι.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Δύσκολα ένας Λέων θα ρίξει τον εγωισμό του και θα σου ζητήσει ευθέως να τα ξαναβρείτε. Η επανασύνδεση για τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο αυτό, περνάει μέσα από το να σου κεντρίσει τη ζήλεια ποστάροντας φωτογραφίες στο Facebook και δείχνοντάς σου με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί πόσο καλά περνάει. Με τον τρόπο αυτό περιμένει από εσένα να κάνεις την πρώτη κίνηση κάτι που θα τονώσει την περηφάνειά του και θα τον φέρει στην αγκαλιά σου.

Παρθένος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Ξεκάθαρος. Πρακτικός και λογικός ο Παρθένος,  όπως και σε όλα τα υπόλοιπα  θα σου δείξει πολύ έντονα τα σημάδια της δυσφορίας του. Η γκρίνια και η άσχημη κριτική έχουν τον πρώτο λόγο για ένα Παρθένο που σκέπτεται να χωρίσει. Παράλληλα θα σου επισημάνει όλα αυτά που πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξεις. Και θα είναι ειλικρινής. Θα σου πει ακριβώς τι είναι αυτό που του φταίει και τι είναι αυτό που θέλει να αλλάξεις.

Πως χωρίζει ένας Παρθένος

Θα το αναλύσει. Θα το κοιτάξει από όλες τις πλευρές. Θα σου κάνει τη χειρότερη κριτική που μπορείς να φανταστείς. Κι όταν το αποφασίσει είναι τόσο απόλυτος που είναι ικανός να μαζέψει τα πράγματά σου και να σου τα αφήσει στο πεζοδρόμιο.

Πως αντιδρά ο Παρθένος στο Χωρισμό

Θα το αναλύσει και θα το εκλογικεύσει όπως άλλωστε κάνουν με τα πάντα αυτοί που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου. Είναι πολύ πιθανόν να έχει ήδη αντιληφθεί την κατάσταση από πριν. Ακόμα όμως κι αν πονέσει θα φορέσει το extra ψυχρό προσωπείο του και δεν θα στο δείξει ποτέ.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Παρθένος

Δύσκολα θα το ξεπεράσει. Θα το ρίξει στη δουλειά και ακόμα πιο δύσκολα θα μπει σε μια καινούργια σχέση.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Σπάνια ο Παρθένος θα επιδιώξει την επανασύνδεση. Θα το κάνει μόνο αν καταλάβει ότι σε έχει πληγώσει. Τότε θα προσπαθήσει να σε δει από κοντά και να σου θέσει τους όρους του.

Ζυγός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Αδιαφορία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο σου δείχνουν όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ζυγού ότι κάτι δεν πάει καλά. Αν ο συνήθως αγαπησιάρης Ζυγός  γίνει απόμακρος και αρχίσει να κοιτάει προς άλλες μεριές σου δείχνει ότι ο χωρισμός δεν είναι καθόλου μα καθόλου κάτι απίθανο.

Πως χωρίζει ένας Ζυγός

Θα μπορούσες να τον χαρακτηρίσεις ήρεμη δύναμη. Θα το σκεφτεί πολύ. Θα το ζυγίσει από όλες τις πλευρές. Και όταν το αποφασίσει θα το κάνει με όσο πιο πολιτισμένο και ήρεμο τρόπο γίνεται υπενθυμίζοντάς σου ωστόσο ότι έχει ήδη υποχωρήσει πολλές φορές χωρίς εσύ να αλλάξεις στάση.

Πως αντιδρά ο Ζυγός στο Χωρισμό

Ήρεμη είναι η αντίδραση του Ζυγού στο χωρισμό και σε αντίθεση με άλλα ζώδια δεν κρατάει κακία στον πρώην του. Πονάει. Στεναχωριέται καθώς από τη φύση του είναι συντροφικό ζώδιο. Το ξεπερνάει ωστόσο εύκολα.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ζυγός

Ο Ζυγός θα πνίξει τον πόνο του στις παρέες και το φλερτ επιδιώκοντας να μην είναι μόνος. Το ξεπερνάει γρήγορα ωστόσο βρίσκοντας μια νέα αγκαλιά για να μοιραστεί την καρδιά του.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Άσος στη διπλωματία ο Ζυγός είναι βέβαιο ότι θα την χρησιμοποιήσει στην προσπάθεια να σε φέρει και πάλι κοντά του. Ένα εισιτήριο από τη συναυλία του αγαπημένου σου συγκροτήματος, κάτι που ξέρει ότι θέλεις μπορεί να είναι η αρχή για μία φλογερή επανένωση με τον αγαπημένο σου Ζυγό.

Σκορπιός και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Ο μυστηριώδης και ερωτικός Σκορπιός είναι από τα ζώδια που σου δείχνουν με αρκετά σημάδια ότι η ιδέα του χωρισμού είναι μέσα στο μυαλό τους. Θα κατεβάζει μούτρα κάθε φορά που είστε μαζί. Θα γίνει ακόμα πιο μυστήριος και απόμακρος στο κρεββάτι και…θα σταματήσει να ζηλεύει. Όχι το τελευταίο δεν είναι καλό. Θα πρέπει να σε βάλλει σε σοβαρές σκέψεις για την πορεία της σχέσης σου.

Πως χωρίζει ένας Σκορπιός

Δεν φτάνει εύκολα στο χωρισμό καθώς κάθε τέλος για αυτός είναι και ένας μικρός θάνατος. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι θα σε αφήσει χωρίς καν να έχεις καταλάβει το γιατί παίζοντας με το μυαλό σου όπως μόνο αυτός μπορεί να κάνει. Την προηγούμενη ημέρα…ο πιο παθιασμένος έρωτας…και μετά…αδιαφορία και…τέλος.

Πως αντιδρά ο Σκορπιός στο Χωρισμό

Προδοσία! Αυτή είναι η πρώτη σκέψη ενός σκορπιού όταν τον αφήσεις. Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο πονάνε πολύ καθώς έχουν συνδέσει συμβολικά κάθε τέλος με το θάνατο. Παρά τον πόνο ωστόσο η πρώτη σκέψη ενός Σκορπιού δεν είναι άλλη από την εκδίκηση.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Σκορπιός

Και κάπου εκεί ο θρήνος τελειώνει και ο Σκορπιός αφήνει πίσω του παρελθόν μαζί με ένα κομμάτι του εαυτού του. Γρήγορα θα αναγεννηθεί βρίσκοντας τον καινούργιο έρωτά του ακόμα κι αν το κάνει για να εκδικηθεί τον παλιό.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Η επανασύνδεση με ένα Σκορπιό είναι πολύπλοκη. Μπορεί να πει κανείς ότι περνάει μέσα από ταλαιπωρία. Θα σε προσεγγίσει. Θα παρακολουθήσει τις κινήσεις σου για να δει αν έχεις βρει κάτι άλλο και αν ακόμα πονάς για αυτόν. Θα σου δείξει ότι είναι καλά. Μπορεί να προσπαθήσει να σε πονέσει λίγο ακόμα πριν γυρίσει ξανά στην αγκαλιά σου.

Τοξότης και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη είναι γνωστά για την ανεξάρτητη φύση τους και τη διαρκή αναζήτηση της ελευθερίας (δες: χαρακτηριστικά τοξότη) . Αν λοιπόν ένας Τοξότης θέλει να σπάσει τα δεσμά της σχέση σας θα το δείξει με πράξεις που εκφράζουν αυτό το ίδιο ανεξάρτητο πνεύμα που τον διακρίνει. Τι θα κάνει; Θα σου μιλήσει απότομα και θα εξαφανιστεί ενώ τη ίδια στιγμή θα δεις αναρτήσεις με τον αγαπημένο σου Τοξότη να διασκεδάζει χωρίς εσένα στο πλευρό του. Και προσοχή σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να του γκρινιάξεις για αυτό καθώς αυτή η τακτική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στο χωρισμό.

Πως χωρίζει ένας Τοξότης

Απλά, φιλικά και με χιούμορ. Ο χωρισμός με ένα Τοξότη είναι από τις πιο light περιπτώσεις που μπορούν να σου τύχουν. Σε αντίθεση με τα άλλα δύο ζώδια της φωτιάς δεν τον ενδιαφέρει να είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο στο χωρισμό και δεν θα σου παίξει παιχνίδια. Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Τοξότη κάνουν συνήθως το χωρισμό όσο πιο ανώδυνο γίνεται…

Πως αντιδρά ο Τοξότης στο Χωρισμό

Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα πονέσει η ελευθερία ταιριάζει στην ανάλαφρη φύση του Τοξότη. Και κάπως έτσι βλέπει τα πράγματα. Χαλαρά και ανάλαφρα. Όπως και για τον Δίδυμο το ξεπερνά γρήγορα βλέποντας με θετικό μάτι τις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Τοξότης

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει ένας Τοξότης για να ξεπεράσει το χωρισμό παρά να ξεκινήσει τα ταξίδια, τις βόλτες με τους φίλους του και τις αγαπημένες του δραστηριότητες διατυμπανίζοντας σε όλους ότι η ελευθερία είναι το καλύτερο πράγμα.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Άνετος με το χωρισμό αλλά και με την επανασύνδεση είναι ο Τοξότης. Η πρόσκλησή του μπορεί να μοιάζει φιλική αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι. Κι έτσι απλά αν δεχθείς μπορεί και να είστε και πάλι μαζί. Οι λόγοι που χωρίσατε; Δεν έχουν καμία σημασία για αυτόν.

Αιγόκερος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Τοίχος. Αυτός είναι ο τρόπος του Αιγόκερου να σου δείξει χωρίς περιστροφές ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν θα σου πει τίποτα. Θα τραβήξει ωστόσο το ενδιαφέρον του από εσένα, ρίχνοντάς το σε τι άλλο; στη δουλειά. Ξέχνα τα όνειρα για το μέλλον και την καλή του συμπεριφορά. Μέχρι τουλάχιστον να βρεις τι είναι αυτό που φταίει.

Πως χωρίζει ένας Αιγόκερος

Σπάνια χωρίζει και σίγουρα όχι χωρίς σημαντικό λόγο και μετά από πολύ σκέψη. Αν ωστόσο το πάρει απόφαση ο χωρισμός είναι για ένα Αιγόκερο κάτι οριστικός. Και θα είναι σίγουρα απότομος. Σε σημείο που να μην μπορείς να καταλάβεις πόσο αυτό έχει αγγίξει την καρδιά του.

Πως αντιδρά ο Αιγόκερος στο Χωρισμό

Θα κλειστεί στον εαυτό του κάνοντας ερωτήσεις του τύπου «πως έφτασαν εδώ τα πράγματα» και «τι είναι αυτό που οδήγησε τελικά στο χωρισμό». Δεν θα αναζητήσει καινούργια σχέση μέχρι να είναι σίγουρος ότι βρήκε το κατάλληλο άτομο.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Αιγόκερος

Όπως και ο Παρθένος έτσι και ο Αιγόκερος ξεπερνάει το χωρισμό ρίχνοντάς το στη δουλειά. Η διαφορά είναι ότι ο δεύτερος θα προχωρήσει μόλις νιώσει έτοιμος να το κάνει.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Αν έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι η σχέση αυτή αξίζει τον κόπο μην εκπλαγείς αν σου ζητήσει ευθέως να τα ξαναβρείτε θέτοντας παράλληλα τη σχέση σας σε πιο σταθερές βάσεις. Τι σημαίνει αυτό; Πρόταση για συμβίωση ακόμα και γάμο.

Υδροχόος και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Κάτι έχει αλλάξει και στο βλέμμα του Υδροχόου δεν βλέπει την ερωτική σπιρτάδα στην οποία έχεις συνηθίσει. Είσαστε φίλοι ή εραστές; Αν ξαφνικά ο Υδροχόος σου ξεκινήσει να αναζητά καινούργια πράγματα, καινούργιες παρέες ή δραστηριότητες που τον ανανεώνουν και τον αναζωογονούν σε προειδοποιεί με τον τρόπο του ότι η σχέση σας έχει μείνει στάσιμη και ο χωρισμός βρίσκεται προ των πυλών.

Πως χωρίζει ένας Υδροχόος

Θα προσπαθήσει να σε προειδοποιήσει με τη στάση του και την σταδιακή απομάκρυνσή του. Αν δεν το καταλάβεις θα απομακρυνθεί προκειμένου να σε ωθήσει να βάλεις ένα τέλος. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι να καταπιέζεται από τη ζήλια ή τον περιορισμό της ελευθερίας του.

Όσο κι αν πονέσει θα το κρύψει με τον καλύτερο τρόπο κάτω από το γνωστό άνετο ύφος του και με όπλο τη φιλία που τόσο πολύ αγαπά.

Πως αντιδρά ο Υδροχόος στο Χωρισμό

Ανάλαφρος σαν τον αέρα που τον κυβερνά ο Υδροχόος θα γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε του δημιουργεί στεναχώρια ή θλίψη.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Υδροχόος

Θα διασκεδάσει και θα φλερτάρει μέχρι που ένα καινούργιο όραμα θα κλέψει την ψυχή του. Και εκεί ανάμεσα στη μεγαλύτερη ανακάλυψη ή τις εγκαταστάσεις της καινούργιας του αποστολής θα έχει ξεπεράσει εντελώς το χωρισμό.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Ο εξαφανισμένος σου Υδροχόος κάνει και πάλι την εμφάνισή του με φιλική διάθεση; Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να θέλει να τα ξαναβρείτε. Θα γίνει ο παλιός καλός εαυτός του κάνοντας το σχεδόν αδύνατο να του αντισταθείς. Την άλλη μέρα βέβαια μπορεί και πάλι να το παίξει φίλος. Μη μασήσεις είναι ο τρόπος του.

Ιχθύς και Χωρισμός

Ποια σημάδια δείχνει πριν φτάσει στο χωρισμό

Ονειροπόλος και ιδεαλιστής στον έρωτα ο Ιχθύς (δες: χαρακτηριστικά ενός Ιχθύ πιστεύει ότι η αγάπη θέλει θυσίες. Αν λοιπόν δεν θέλεις να χωρίσεις μαζί του πρέπει να του αποδείξεις ότι είσαι ικανός να τις κάνεις. Πως θα σου το δείξει;

Με την αγαπημένη του τακτική να ξεγλιστράει κάθε φορά που εσύ αναζητάς εξηγήσεις για τα ψέματα που σου λέει. Υιοθετώντας μια πιο απόμακρη και ύποπτη συμπεριφορά. Όλα αυτά, ψέματα, κρυψίνοια, σημάδια ότι σε αποφεύγει δείχνουν απλά ότι σου κάνει φανερό ότι δεν είναι ευχαριστημένος. Και ναι αυτό μπορεί να οδηγήσει αυτό το ζώδιο στο χωρισμό.

Πως χωρίζει ένας Ιχθύς

Ευαίσθητος και ονειροπόλος ο Ιχθύς δεν θέλει στην πραγματικότητα να πιστέψει ότι για μία ακόμα φορά ο θησαυρός της αληθινής αγάπης αποδείχθηκε κάρβουνο. Καθώς και μόνο η ιδέα του χωρισμού του προκαλεί απερίγραπτο πόνο επιλέγει να χωρίσει – όταν πια καταφέρει να ξεπεράσει τα συναισθήματα και τις φαντασιώσεις του, ήρεμα και χωρίς καυγάδες.

Πως αντιδρά ο Ιχθύς στο Χωρισμό

Ο χωρισμός κάνει θρύψαλα το ιδανικό της αιώνιας αγάπης με το οποίο ζει ο Ιχθύς. Πονάει. Πονάει πολύ και δυσκολεύεται να το ξεπεράσει καθώς κλείνεται στον εαυτό του και κλαίει.

Πως ξεπερνάει το χωρισμό ένας Ιχθύς

Μπορεί να κλαίει και να πονάει για την απώλεια της παλιάς του αγάπης αλλά την αφήνει οριστικά πίσω του με το που σκάσει μύτη η καινούργια.

Τι κάνει όταν επιθυμεί επανασύνδεση μετά το χωρισμό

Με όπλο τον απαράμιλλο ρομαντισμό του ο Ιχθύς είναι ικανός να σε παρασύρει και πάλι κοντά του γράφοντας γράμματα και αφιερώνοντάς σου τραγούδια. Μην εκπλαγείς αν πέσει στα γόνατα ορκιζόμενος να σου χαρίσει αιώνια την καρδιά του. Το εννοεί. Εκείνη τη στιγμή.