Skip to main content

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δένεται πολύ συναισθηματικά και επενδύει πολλά πράγματα σε μία σχέση και στον σύντροφό του. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές επομένως δεν θα εγκαταλείψει καθόλου εύκολα μία σχέση ή τον σύντροφο τον οποίο έχει επιλέξει. Θα προσπαθήσει ξανά και ξανά μέχει να μην έχει τίποτα άλλο να δώσει.

Για να έφτασε στο σημείο να χαιρετίσει οριστικά σημαίνει πως τα πράγματα μεταξύ σας δεν πήγαιναν καθόλου καλά και πως είχε φτάσει στα όριά του και στο τέλος των προσπαθειών του.

Η δική σου αντίδραση.

Ο πόνος είναι μεγάλος και το καταλαβαίνω. Ένας χωρισμός είναι άλλωστε ένας συναισθηματικός θάνατος. Καταλαβαίνω, γιατί το έχω περάσει κι εγώ και πολλοί άνθρωποι και ξέρω πόσο δύσκολο είναι. Θα σου δώσω όμως μια συμβουλή.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Μην υποκύψεις στον πειρασμό να δει πόσο έχεις πληγωθεί από αυτό που συμβαίνει.

Μην τον τρελάνεις στα τηλέφωνα και τα μηνύματα γιατί δεν θα καταφέρεις κάτι.

«Και αν θέλω να γυρίσει; Πώς θα το καταφέρω αν απομακρυνθώ; Δεν θα φανώ αδιάφορη;»

Η απάντηση είναι όχι.

Αρχικά, πρέπει να σεβαστείς την απόφαση που έχει πάρει οποιοσδήποτε και αν είναι ο λόγος. Η αξιοπρέπειά σου είναι πιο σημαντική. Αν σε δει να είσαι στα πατώματα το περισσότερο που θα καταφέρεις θα είναι να σε λυπηθεί και κάτι τέτοιο δεν το θέλεις.

Αν πραγματικά θεωρείς πως αυτή η σχέση θέλεις να συνεχιστεί τότε πρέπει να ακούσεις αυτά που θα σου πω παρακάτω.

Είναι σημαντικό να βιώσεις τον πόνο έτσι ώστε να μπορέσεις να αποδεχτείς αυτό που συνέβη και να καθαρίσει το μυαλό σου.

Αφού μέσα σου ισορροπήσεις κάπως και δεις τα υπέρ και τα κατά αυτής της σχέσης, τότε προχώρησε στο να δεις τι τον οδήγησε να αποχωρήσει.

  • Η μία πιθανότητα είναι να είχες παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου και να άλλαξες σε σημείο που ο σύντροφός σου δεν σε αναγνώριζε καν. Αν έχεις εντοπίσει κάτι τέτοιο, τότε πρέπει να κινηθείς προς την βελτίωση του εαυτού σου και να βρεις αυτό που ήσουν κάποτε.

Οι τρόποι είναι πολλοί αλλά το βασικό κομμάτι για να φτάσεις εκεί είναι να μην πάθεις εμμονή με τον πρώην σου.

Κάνε κέντρο της καθημερινότητάς σου τον εαυτό σου. Δώσε βάρος στην δουλειά σου και στην εμφάνισή σου, σε φίλους και διασκέδαση, σε καινούρια χόμπι. Θυμίσου πως ήσουν μια χαρά και πριν γνωρίσεις αυτόν τον άνθρωπο και πως

πάνω απ’όλα είσαι εσύ!

 

  • Δεν είναι καθόλου κακό ακόμα και να βγεις ένα ραντεβού με κάποιον άλλο.

 

Φυσικά δεν εννοώ να προχωρήσεις σε σχέση τόσο σύντομα, αλλά μόνο και μόνο η ανανέωση που μπορεί να σου προσφέρει κάτι τέτοιο μπορεί να αποδειχθούν πολύ σημαντικά ώστε να καταφέρεις να ξαναβρείς τον εαυτό σου και την χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

 

  • Δείξε και πάρε απόφαση πως είσαι καλά! Είναι το πιο σημαντικό για το πως αισθάνεσαι και φυσικά και αυτό που εισπράττουν οι άλλοι όταν συναναστρέφονται μαζί σου ή μαθαίνουν νέα σου.

 

  • Αν αποφασίσεις πως θέλεις να έρθεις σε επαφή και αφού έχεις αφήσει ένα χρονικό διάστημα να περάσει χωρίς επικοινωνία με τον πρώην σου, κάντο αλλά διακριτικά.

 

Στείλε απλώς ένα μήνυμα να δεις τι κάνει και πως είναι ή για να τον ρωτήσεις κάποια πληροφορία που δεν θυμάσαι και σου είχε αναφέρει αυτός.

Μείνε σ’ αυτό και μην επεκταθείς σε συναισθηματισμούς και βαριές κουβέντες.

 Άφησέ τον να δει πως είσαι καλά και ψύχραιμη.

  • Μην εκπλαγείς αν μετά από κάτι τέτοιο σου ζητήσει να συναντηθείτε. Μπορείς να το κάνεις αλλά και πάλι με προσοχή και χωρίς να εκδηλώσεις πολλά πράγματα.

 Η συνάντηση αυτή είναι αναγνωριστική.

 Μείνε στο πως είσαι και στις ασχολίες σου αυτό το διάστημα και βέβαια φρόντισε να είσαι πιο όμορφη από ποτέ!

 

Αν θέλεις να δεις αναλυτικά την μέθοδο για το πως θα τον κάνεις εγγυημένα να ξαναγυρίσει, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στην παρακάτω λίστα και θα λάβεις εντελώς δωρεάν το βιβλίο του Νίκου Ανδρέου, «Το μυστικό της Επανασύνδεσης», ενός βιβλίου το οποίο έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να τα ξαναβρούν με τον σύντροφό τους και να είναι καλύτερα από ποτέ!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου