Skip to main content
  • «Πού θα ήθελες να φάμε;»
  • «Δεν ξέρω, εσύ πού θα ήθελες να φάμε;»
  • «Δεν με πειράζει, διάλεξε εσύ τι θέλεις να κάνουμε».

Σας θυμίζουν κάτι αυτές οι συζητήσεις? Αν ναι έχετε πρόβλημα γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ενοχλητικό για τις κοπέλες από την αναποφασιστικότητα του άντρα.

Οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα που μπορεί να ηγηθεί των καταστάσεων. Έναν άντρα που μπαίνει μπροστά, ελέγχει τα πράματα, είναι δυνατός και τις σέβεται. Δεν το πιστεύετε? Ανατρέξτε σε κάθε ρομαντική νουβέλα των τελευταίων 50 χρόνων.

Προσοχή! Δεν μιλάμε για άντρες που θέλουν να τα ελέγχουν όλα, αλλά για άντρες που έχουν αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους. Οι γυναίκες ελκύονται από άντρες που ξέρουν τι θέλουν, είναι ειλικρινείς για τους στόχους τους και θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις όταν χρειαστεί.

Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν συναντάτε και γνωρίζετε μια κοπέλα. Θα πρέπει να της δείξετε ότι είστε σε θέση να αναλάβετε τα ηνία. Αυτό δείχνει ότι είστε περιπετειώδης, διασκεδαστικός και συνάμα τολμηρός και θαρραλέος.

Διαλέξτε τη δική σας περιπέτεια

Πολλοί πιστεύουν ότι αν αφήσουν την κοπέλα να διααλέει τι θα κάνουνε θα θεωρηθεί πράξη ευγενείας. Αντίθετα, όμως είναι ενοχλητικό γι’ αυτές, δημιουργώντας τους πίεση χωρίς λόγο. Πάρτε αυτό το φορτίο από πάνω τους και πάρτε εσείς την απόφαση γι’ αυτές. Δείξτε τους το αγαπημένο σας εστιατόριο, το μέρος που παίζατε όταν ήσασταν παιδί και παρουσιάστε τους τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Φυσικά, θα είστε ανοιχτοί παράλληλα και σε κάθε πρόταση της κοπέλας.

Πάρτε την από το χέρι

Το να ηγείστε μιας κατάστασης σημαίνει και πράξεις πέρα από τα λόγια. Θα πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με τη φυσική επαφή. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρειαστεί να την πάρετε από το χέρι και να την οδηγήσετε στο αγαπημένο σας μπαρ, ή εστιατόριο, ή απλά να περπατήσετε μαζί.

Κάντε την πρώτη κίνηση

Εσείς θα πρέπει να είστε αυτός που θα τραβήξει τη σκανδάλη. Αν σας αρέσει μια κοπέλα και θέλετε να είστε κάτι παραπάνω από φίλοι θα πρέπει να κάνετε κίνηση να την φιλήσετε. Αυτό θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά, ξεκινώντας με ερωτικό φλερτ, πειράγματα και φυσική επαφή, δημιουργώντας έτσι μια ερωτική ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Έτσι, όταν δείτε ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, τότε είναι η ώρα να κάνετε την κίνησή σας.