Skip to main content

Αν ρωτήσετε 100 ελκυστικές γυναίκες αν ξέρουν τι σημαίνουν «Χημεία» και «Σεξουαλική φόρτιση», θα σας πούνε «Μα φυσικά».

Αν ρωτήσετε 100 άνδρες, οι 98 θα σας κοιτάξουν αποσβολωμένοι. Η πραγματικότητα είναι πως οι ελκυστικές γυναίκες, σε αντίθεση με την πλειοψηφία των ανδρών, ξέρουν ακριβώς πως να δημιουργήσουν σεξουαλική ένταση και χημεία.

Τι είναι η «Χημεία»?
Όταν μια γυναίκα χρησιμοποιεί τον όρο “Χημεία” εννοεί την έλξη. Είναι ο ορισμός που χρησιμοποιεί για να χαρακτηρίσει έναν άνδρα ως «ταιριαστό» μαζί της, λόγω της συναισθηματικής και φυσικής έλξης που δημιουργείται όταν τον βλέπει ή τον γνωρίζει.

Για μια γυναίκα η χημεία είτε υπάρχει, είτε όχι. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άντρες είναι ότι μπορούν να κάνουν μια γυναίκα να αισθάνεται δυνατή έλξη,  ανεξάρτητα από την εμφάνιση τους, την ηλικία τους, την οικονομική τους κατάσταση, το ύψος τους ή οτιδήποτε άλλο.

Τι είναι η Σεξουαλική φόρτιση?
Η σεξουαλική φόρτιση είναι η το συναίσθημα που νιώθεις υπό την παρουσία κάποιου που σε ελκύει, αλλά υπάρχουν προσωρινά εμπόδια που δε σε αφήνουν να απολαύσεις αυτή την έλξη.

Ουσιαστικά είναι ο συνδυασμός της έλξης προς κάποιο άτομο, αλλά και η ταυτόχρονη δυσκολία να το κατακτήσετε. Έχει να κάνει καθαρά με την αβεβαιότητα του αποτελέσματος.

Σκεφτείτε το ως εξής…

Αν μια γυναίκα ξέρει ότι σας έχει κατακτήσει από την πρώτη στιγμή, δε θα μπορέσει να κρατήσει το ενδιαφέρον της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν όμως εσείς μπορέσετε να κρατήσετε το μυστήριο και την αναμονή σε διάρκεια, τότε η γυναίκα νιώθει μεγαλύτερη έλξη επειδή την προκαλείτε με απρόβλεπτο τρόπο και την κάνετε να σας σκέφτεται όλη την ώρα.

Δείτε στη συνέχεια 4 τρόπους που μπορείτε να δημιουργήσετε ακαταμάχητη σεξουαλική φόρτιση η οποία εντελώς φυσιολογικά θα δημιουργήσει τη μαγική αίσθηση της χημείας.

Να είστε αλαζονικοί και αστείοι ταυτόχρονα
Το να είστε αλαζονικοί και αστείοι, ή να χρησιμοποιείτε τη συμπεριφορά του αλαζόνα κωμικού είναι ένας αρκετά διασκεδαστικός, ενδιαφέρων και απολαυστικός τρόπος για να δημιουργήσετε σεξουαλική φόρτιση.

Η συνταγή είναι απλή. Ξεκινήστε με μια υπεροπτική συμπεριφορά, προσθέτοντας νότες από χιούμορ.

Για παράδειγμα, αν βρίσκεστε στην ουρά περιμένοντας για καφέ και δείτε μια γοητευτική μπαρίστα, και πείτε «Τι θα γίνει, θα πιούμε επιτέλους καφέ?». Αυτό είναι απόλυτα αλαζονικό, υπεροπτικό και σίγουρα καθόλου αστείο. Έτσι σκέτο σας κάνει να ακούγεστε σαν κρετίνος.

Αν όμως πείτε: «Έι, μιας και σου αρέσω και έχει μεγάλη ουρά, μήπως απλά να την παρακάμψω και να με κεράσεις έναν καφέ?», τότε αλλάζει το πράμα. Η φράση αυτή είναι αλαζονική και ταυτόχρονα αστεία. Το γεγονός ότι δείχνετε αυτοπεποίθηση και έχετε τον έλεγχο δημιουργεί αυτόματα μια σεξουαλική φόρτιση.

Περιμένετε λίγο για να την καλέσετε
Τι κάνουν οι περισσότεροι άντρες όταν αποκτήσουν τον αριθμό μιας κοπέλας? Στέλνουν μήνυμα, ή παίρνουν τηλέφωνο τρία λεπτά αργότερα. Έτσι καταστρέφετε αυτόματα την όποια αναμονή και σεξουαλική φόρτιση είχε δημιουργηθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Από την άλλη, αν την καλέσετε δύο μέρες μετά και πείτε «Γειά, τι λέει? Είμαι πολύ απασχολημένος. Τι θα έλεγες να τα πούμε από Παρασκευή? Πάρε με τηλέφωνο αν είναι. Τα λέμε», δημιουργεί μια σεξουαλική φόρτιση.

Η κοπέλα αρχίζει να αναρωτιέται αν τελικά θα την καλέσετε κάποια στιγμή. Η αναμονή δημιουργεί μεγαλύτερη σεξουαλική φόρτιση. Ή μήπως θα είστε από εκείνους απλά θα περιμένουν και δεν θα κάνουν τίποτα προσευχόμενοι να τραβήξετε την προσοχή της με κάποιο θεόσταλτο τρόπο?

Δύο βήματα μπροστά, ένα βήμα πίσω.
Αυτή είναι η απόλυτη συνταγή για να ενισχύσετε την αναμονή μιας γυναίκας και να δημιουργήσετε σεξουαλική ένταση.

Οι άντρες ερεθίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι γυναίκες, από την άλλη, το κάνουν αυτό με αυξανόμενη ένταση. Με τον τρόπο «δύο βήματα μπροστά, ένα βήμα πίσω» μπορείτε να την αυξήσετε κατακόρυφα.

Η ιδέα είναι απλή. Κάθε φορά που σημειώνετε πρόοδο με μια γυναίκα θα πρέπει να σταματάτε και να γυρίζετε ένα βήμα πίσω. Για παράδειγμα, ενώ μιλάτε μαζί της και αρχίζετε να της κρατάτε το χέρι, αφήστε το μετά από λίγο. Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείτε και λίγο από κοντά της. Αν αργότερα τη φιλήσετε, σταματήσετε και επιστρέψτε στη θέση σας. Καταλάβατε?

Θα πρέπει λοιπόν να δείξετε αυτοσυγκράτηση κάνοντάς την να νιώσει όμορφα και μετά να κάνετε ένα μικρό βήμα πίσω. Έτσι δημιουργείτε μεγάλη σεξουαλική φόρτιση και ταυτόχρονα αυξάνετε και την έλξη σας προς αυτή.

Πειράγματα
Οι γυναίκες αρέσκονται στα πειράγματα, όταν αυτά γίνονται με το σωστό τρόπο. Κάποιοι πιστεύουν ότι αυτό γίνεται κάνοντας πλάκα μαζί τους. Στην πραγματικότητα, ο σωστός τρόπος του πειράγματος είναι να δίνεις λίγο από αυτό που θέλουν και μετά να το παίρνεις πίσω με αποτέλεσμα να το θέλουν περισσότερο. Αυτού του τύπου τα πειράγματα δημιουργούν ραγδαία σεξουαλική φόρτιση.

Όλα αυτά φυσικά πετυχαίνουν μόνο αφού έχετε δείξει στη γυναίκα ότι είστε ο κατάλληλος τύπος άντρα. Ο άντρας που καταλαβαίνει τη γλώσσα της έλξης.

Δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχετε τίποτα απ’ όλα αυτά αν δείχνετε δειλός!