Skip to main content

Το φλερτ ανδρών είναι πολλές φορές αντικείμενο γέλιου καθώς είναι αμήχανο. Μάθε πως θα σε συζητάει από εδώ και πέρα, με τις φίλες της περιμένοντας μήνυμα σου!

Όταν ακούς για το φλερτ ανδρών μάλλον σκέφτεσαι πως εσύ το κάνεις αποτελεσματικά, όμως είναι αλήθεια αυτό; 

Ο πραγματικός κριτής είναι το γυναικείο κοινό στο οποίο απευθύνεσαι και πίστεψε με, είναι πολύ σκληρότερο απ’ όσο νομίζεις. 

Ίσως άκουσες πολλές φορές ως ψέμα το «είμαι αλλού» ή το «έχω σχέση, σ’ ευχαριστώ» από ελεύθερες γυναίκες που βρήκαν κάτι λάθος στην όλη σου προσέγγιση του φλερτ.

Βλέπεις η ειλικρίνεια πολλές φορές δεν επιλέγεται από τις γυναίκες όταν τους κάνεις φλερτ, γιατί θεωρούν πως δεν σου αξίζει μία άσχημη συμπεριφορά, ακόμα και αν δεν είναι αυτό που θέλουν. Μην το πάρεις ως πράξη λύπης, αλλά ως καθαρή ευγένεια επειδή δεν τους έκανες το κλικ με το φλερτ σου για να σε γνωρίσουν, που μπορεί να είναι και λάθος τους.

Έφτασε ο καιρός να δεις πως γίνεται το σωστό φλερτ και να γίνεις ο master των ανδρών στο θέμα. Ας δούμε γι’ αρχή τα χαρακτηριστικά της σωστής προσέγγισης:

Η σωστή προσέγγιση

Για να πετύχει το φλερτ των ανδρών το Α και το Ω είναι η σωστή προσέγγιση. Σκέψου το σαν τον αγώνα ποδοσφαίρου που οι παίχτες πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά, παρά τις δυσκολίες για να ανεβάσουν τη μπάλα και να επιχειρήσουν το γκολ που μπορεί να σκοράρει.

Εδώ λοιπόν πρέπει να πετύχεις τέσσερα πράγματα διακριτικότητα, ευγένεια, πρωτοτυπία και εξυπνάδα

Ο συνδυασμός αυτών των πραγμάτων δεν αφήνει αδιάφορη καμία γυναίκα, ακόμα και αν έχουν σχέση, όπου θα φλερτάρουν μαζί σου, αλλά ίσως να μην το προχωρήσουν λόγω απιστίας.

Έτσι λοιπόν το φλερτ των ανδρών δεν είναι πάντα για την νίκη, αλλά για την «φανέλα». Όπως ένα τίμιο παιχνίδι δεν κυνηγάς μονάχα την επιτυχία, αλλά τις καλές εντυπώσεις και την ικανοποίηση για ένα fair play.

Γιατί είναι συνδυασμός;

Όπως καταλαβαίνεις οι γυναίκες έχουν τις ίδιες απαιτήσεις με εσένα, όμως πολλές περισσότερες επιλογές. Το φλερτ λοιπόν είναι ο τρόπος σου να δείξεις πως είσαι η καλύτερη και με διαφορά επιλογή από όλες τις άλλες.

Ας δούμε τώρα γιατί τα τέσσερα προαναφερθέντα έχουν σημασία.

  • Διακριτικότητα: Το να είσαι διακριτικός δεν είναι δεδομένο στο φλερτ των ανδρών. Υπάρχουν πολλοί οι οποίοι πάνε με ένα ύφος πως η γυναίκες είναι εκεί μόνο για την απόλαυση τους και μπορούν να πουν κάθε κάφρικη ατάκα τους και με τουπέ. Μέγα λάθος. Όπως δεν ήθελες μία σύντροφο που σου ανοίγει το κινητό κάθε τρεις και λίγο, έτσι και μία γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άνδρα στη ζωή της που της ασκεί έλεγχο, είναι καταπιεστικός και γενικά παρουσιάζει τοξικά χαρακτηριστικά. Το φλερτ σου λοιπόν δεν πρέπει να επικοινωνεί τίποτα από τα παραπάνω. 
  • Ευγένεια: Το φλερτ σου πρέπει να είναι γεμάτο ευγένεια και ποτέ να μη γίνει χυδαίο. Πας σε μία άγνωστη γυναίκα. Εάν δεν είσαι ευγενικός γιατί να συνεχίσει να σου μιλάει; Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να επιδιώκεις σε κάθε σου ανθρώπινη επαφή. Ναι μπορεί να έχεις δει σε ταινίες πως ο πολύ «σκληρός άντρας» ή το «κακό παιδί» έχει γοητεία, αλλά η ζωή δεν είναι παραμύθι. Φέρσου με καλούς τρόπους και θα σε ακούσει. 
  • Πρωτοτυπία: Το κλασσικό «Γεια, τι κάνεις;» το ακούει μία γυναίκα σε όλη της τη ζωή. Σκέψου μία πιο πρωτότυπη ατάκα η οποία θα είναι catchy και θα την κάνει να κολλήσει. Όπως στην επιστήμη και στον κόσμο των επιχειρήσεων, αυτοί που είχαν μία πρωτότυπη ιδέα, κατάφεραν και άλλαξαν τον κόσμο, οι άλλοι απλά έκαναν μία δουλειά. Βρες τον δικό σου μοναδικό πρωτότυπο τρόπο να κάνεις φλερτ. 
  • Εξυπνάδα: Η πρωτοτυπία δεν είναι πάντα και έξυπνη. Η εξυπνάδα φαίνεται από το περιεχόμενο της συζήτησης, τις ατάκες που θα πεις, τα πράγματα που θα αποκαλύψεις για τη ζωή σου και την ικανότητα σου να φέρεις τη συζήτηση σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν. Μία γυναίκα δεν ψάχνει μόνο τον «κύριο τέλειο σώμα», αλλά και τον «κύριο έξυπνο». Φρόντισε να της δείξεις με το φλερτ σου πως δεν απέχεις από εκεί και πολύ.

Πως ξέρω ότι πάει καλά;

Το φλερτ των ανδρών που έχει αποτέλεσμα και πάει καλά φαίνεται από τη γλώσσα του σώματος μίας γυναίκας. 

Μπορεί να σε ειρωνεύεται με τις ατάκες της και να σε παίζει καθώς της μιλάς, όμως τα μάτια της, οι στραμμένοι ώμοι προς εσένα, η ελαφριά κλήση της μέσης και της πλάτης προς τα πίσω ή προς τα μπροστά και τα «τυχαία» αγγίγματα, είναι σημάδια πως κάτι κάνεις πολύ καλά.

Το μυστικό του σωστού και καλού φλερτ είναι να μην βιάζεσαι. Πολιόρκησε τη με λόγια και ατάκες που της χαρίζουν γέλιο μέχρι να είναι έτοιμη να πει ναι σε κάθε σου πρόταση. Θες τα στοιχεία επικοινωνίας της για να βγείτε ραντεβού; Θες να συνεχίσετε μόνοι σε κάποιο άλλο μαγαζί; Θες να χορέψετε; Θες να πάτε για ένα τσιγάρο με αφορμή να είστε μόνοι; 

Όλα αυτά μπορείς να τα καταφέρεις κερδίζοντας την σωστή επικοινωνία μαζί της μέσα από το φλερτ. Σκέψου το σαν ένα κλειδί που κάθε φορά ξεκλειδώνει και άλλη μία πόρτα στην καρδιά της.

Τι δείχνει πως έχω αποτύχει;

Μερικές φορές κάπου χάνεται ο έλεγχος στο φλερτ των ανδρών και οι γυναίκες «ξενερώνουν» και το βγάζουν προς τα έξω. Μπορεί να είχαν μία δύσκολη μέρα. Μπορεί να μην θέλουν να προχωρήσουν παραπάνω μαζί σου λόγω ενός συντρόφου. Μπορεί απλά να τους θύμισες κάτι που δεν έπρεπε.

Δεν έχει σημασία να βρεις το γιατί, η κάθε γυναίκα έχει διαφορετικά πράγματα στο κεφάλι της. Ναι μπορεί να σου αρνηθεί έξοδο, στοιχεία επικοινωνίας ή να δείξει αδιαφορία. 

Σε αυτή την περίπτωση εσύ δεν πρέπει να γίνεις επιθετικός ή να δείξεις πως σε πειράζει. Μπορείς να της πεις πως καταλαβαίνεις πως κουράστηκε και είναι καλύτερο να την αφήσεις να απολαύσει την παρέα της και τον χρόνο της. 

Αυτή η ατάκα μπορεί να είναι ένας πολύ ευγενικός τρόπος για να ρίξεις τίτλους τέλους ή ένα «ταρακούνημα» στο ότι κάποιος την φλέρταρε με πολύ καλό τρόπο και τελικά να αλλάξει τον ενδιαφέρον της και να συνεχίσετε να μιλάτε.

Όπως και να έχεις εσύ θα πρέπει πάντα να στέκεσαι στο ύψος σου ως άνθρωπος που σέβεται έναν άλλον άνθρωπο. Καμία λύπη και ηττοπάθεια. Μπορεί όλα να συνωμότησαν για να πέσεις την επόμενη φορά πάνω στον μεγάλο σου έρωτα!