Skip to main content

Σου αρέσει πολύ. Αυτός ο άνδρας σου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, όπως κανένας άλλος. Είχες πολύ καιρό να νιώσεις έτσι. Περνάς την φάση που κοιμάσαι και ξυπνάς με το κινητό αγκαλιά, γιατί δεν μπορείς να χάσεις ούτε ένα του μήνυμα.

 

Αυτό που πραγματικά θέλεις, είναι να του εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα είναι ότι δεν το έχεις καθόλου με το φλερτ. Πως θα καταφέρεις να τον φλερτάρεις με έναν έξυπνο τρόπο, που να μην καταλήξει σε sexting ή του δώσει την εντύπωση ότι προσπαθείς υπερβολικά;

Η επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, έχει γίνει τόσο αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, που το texting έχει γίνει μια σύγχρονη δεξιότητα. Μια δεξιότητα που οι περισσότερες γυναίκες, δυστυχώς δεν γνωρίζουν.

Παρότι ισχύει πως τα μηνύματα μπορεί κάποιες φορές να είναι απρόσωπα, στην αρχική φάση του φλερτ μπορούν να αποδειχθούν πολύτιμα. Αναρωτιέσαι γιατί; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Είναι ένας άμεσος τρόπος, για να δείξεις στον άνδρα που σε ενδιαφέρει, την πιο παιχνιδιάρικη και ενδιαφέρουσα πτυχή του εαυτού σου.

(Για να μην σχολιάσω το γεγονός ότι μπορείς να φλερτάρεις από την άνεση του σπιτιού σου, φορώντας τις αγαπημένες σου φόρμες, χωρίς να ανησυχείς για το τι φοράς και πως είναι τα μαλλιά σου).

Αν χάνεις λοιπόν τα λόγια σου και δεν ξέρεις πως θα τον φλερτάρεις έξυπνα μέσω του texting, τότε αυτό το άρθρο είναι ειδικά για σένα.

Παρακάτω έχω συγκεντρώσει μια λίστα από δοκιμασμένα και αποδοτικά παραδείγματα, που θα τον κάνουν να χαμογελάει όταν τα διαβάζει και να  (σε) θέλει όλο και περισσότερο.

 

  • «Είδα αυτό και μου θύμισε εσένα (Φωτογραφία)»

Γιατί πιάνει: Σίγουρα έχεις ακούσει την έκφραση «Μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις». Ε λοιπόν αυτό είναι μεγάλη αλήθεια. Ένα τέτοιο μήνυμα, που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με κάτι χαριτωμένο και αστείο, όχι μόνο χτίζει σταδιακά μια οικειότητα μεταξύ σας, αλλά του λες έμμεσα ότι τον σκέφτηκες μέσα στην μέρα σου.

 

  • «Σήμερα όλη μέρα ονειρεύομαι ένα burger. Εντάξει μου πέρασες κι εσύ από το μυαλό βέβαια»

Γιατί πιάνει: Αυτό το μήνυμα είναι ένα κρυφό όπλο, για να ανακαλύψεις 3 πράγματα. Πρώτον, αν έχετε τα ίδια γούστα στο φαγητό. Δεύτερον, να δεις αν θα σου απαντήσει θετικά και θα σου προτείνει να βγείτε. Και τρίτον, να δεις πως θα σχολιάσει το γεγονός ότι τον σκέφτηκες.

 

  • «Πες μου κάτι που δεν ξέρω για σένα και θα σου πω κι εγώ»

Γιατί πιάνει: Με αυτό το μήνυμα έχεις κερδίσει την απόλυτη προσοχή του, γιατί ουσιαστικά του κεντρίζεις το ενδιαφέρον. Από την μια τον βάζεις στην διαδικασία να κάτσει να σκεφτεί τι θέλει να μοιραστεί μαζί σου και από την άλλη, τον αφήνεις να αναρωτιέται τι είναι αυτό που θα του πεις εσύ. Και πάλι καταλήγουμε στον επιθυμητό στόχο. Δημιουργείς οικειότητα.

 

  • «Δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα»

Γιατί πιάνει: Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι τραβάς την προσοχή του στο ότι είσαι ξαπλωμένη. Οπότε αυτό από μόνο του, θα είναι αρκετό για να αρχίσει να φαντάζεται διάφορες εικόνες. Επίσης, του τονώνεις και τον εγωισμό, γιατί θα σκεφτεί από μέσα του πως δεν σε παίρνει ο ύπνος, επειδή τον σκέφτεσαι και του μιλάς. Και ξέρεις πόσο λατρεύουν οι άντρες την προσοχή.

 

  • «Μάντεψε τι σκέφτομαι αυτή την στιγμή»

Γιατί πιάνει: Το κλειδί για ένα πετυχημένο μήνυμα φλερτ, είναι να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει μια κουβέντα. Στέλνοντας λοιπόν αυτό το μήνυμα, του λες ξεκάθαρα πως σκέφτεσαι κάτι αυτή την στιγμή που τον αφορά και τον αφήνεις να μαντέψει τι είναι αυτό. Και η κουβέντα από ‘κει και μετά, θα αρχίσει να κυλάει φυσικά και από μόνη της.

 

  • «Σταμάτα να μου αποσπάς συνέχεια την προσοχή! Έχω δουλειά :P»

Γιατί πιάνει: Οι άντρες θέλουν αυτό που δεν μπορούν να έχουν. Στείλε αυτό το μήνυμα, αφού έχετε κλείσει κάμποση ώρα που μιλάτε, αλλά εσύ δεν έχεις άλλο χρόνο για εκείνον, αυτή την στιγμή.

Το ότι του λες ότι σου αποσπάει συνέχεια την προσοχή, δείχνει ότι σου αρέσει και σε ενδιαφέρει πολύ, ενώ το emoji στο τέλος είναι χαριτωμένο και δείχνει ότι κάνεις πλάκα. Παράλληλα όμως, του κάνεις σαφές πως έχεις δική σου ζωή και υποχρεώσεις. Οπότε αν σε θέλει, θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο.

 

Θέλεις περισσότερα μηνύματα για το πως θα καταφέρεις να τρυπώσεις απευθείας στο μυαλό και στην καρδιά του;

Κατέβασε το Δωρεάν Βιβλίο – Κάνε Click Εδώ