Skip to main content

Δεν είναι πάντα εύκολο να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να γνωρίσετε καινούργιες γυναίκες όσο και να το θέλετε! Τα καλά νέα είναι ότι δεν είστε οι μόνοι! Τα ακόμη πιο καλά νέα, είναι ότι όλα είναι εφικτά αρκεί να το προσπαθήσετε!

Παραθέτω στη συνέχεια 2 ενδιαφέροντα μηνύματα που έλαβα από αναγνώστες μου αυτή την εβδομάδα καθώς και τις απαντήσεις μου στις καίριες ερωτήσεις τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Γειά σου Νίκο,

Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι τεχνικές σου. Είμαι πρωτοετής φοιτητής και δεν είχα την ευκαιρία να βγω πολλά ραντεβού μέχρι τώρα. Τα χριστούγεννα έμαθα για το πρόγραμμά σου, αλλά το γεγονός ότι βρισκόμουν εκτός σχολείου δε μου έδωσε τη δυνατότητα να εφαρμόσω τις τεχνικές σου. Παρόλ’ αυτά επέστρεψα και άρχισα να γνωρίζω ανθρώπους μέσω ίντερνετ. Βγήκα ήδη ένα υπέροχο ραντεβού με μια μεγαλύτερη κοπέλα. Πλέον, πολύ περισσότερες γυναίκες είναι διατεθειμένες να μου μιλήσουν και να έρθουν από μακριά για να με συναντήσουν. Ακόμα και οι κοπέλες στο πανεπιστήμιο ανταποκρίνονται. Προχτές κοιμήθηκα με μια κοπέλα. Φαντάζομαι οτι τώρα που θα ανοίξουν τα σχολεία θα έχω ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Η ερώτησή μου είναι η εξής. Γνώρισα πολλά όμορφα κορίτσια τους τελευταίους μήνες, αλλά επειδή έκανα τα πάντα με τον παλιομοδίτικο τρόπο δεν είχα και μεγάλη επιτυχία. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να τις προσελκύσω ξανά, ή θα πρέπει να προχωρήσω γνωρίζοντας καινούριες κοπέλες?

Ευχαριστώ και πάλι,

I M

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Πρώτ’ απ’ όλα, συγχαρητήρια για το γεγονός ότι βγήκες έξω και ανέλαβες δράση. Για να απαντήσω στην ερώτησή σου θα ξεκινήσω με μια μίνι ανάλυση των γεγονότων.

Έχω παρατηρήσει έναν πολύ ενδιαφέρον μοτίβο που χρησιμοποιούν πολλοί άντρες. Αν κάποιος γνωρίσει μια κοπέλα που του αρέσει, αλλά δεν καταφέρει να προχωρήσει τα πράματα σε ρομαντικό επίπεδο, επιμένει να σκέφτεται πως να ξαναπροσπαθήσει από την αρχή μαζί της. Όλο αυτό δεν έχει καμία σημασία, καθώς υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες τριγύρω του.

Θεωρώ οτι αυτό αποτελεί πονοκέφαλο για την πλειοψηφία των αντρών. Στο 98% των περιπτώσεων είναι προτιμότερο να προχωρήσετε με τη ζωή σας γνωρίζοντας νέες γυναίκες, από το να ασχοληθείτε με ξαναζεσταμένες υποθέσεις με κοπέλες που για τον έναν ή τον άλλο λόγο δεν ενδιαφέρονται για εσάς.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Καλησπέρα Νίκο, τι κάνεις? Μου αρέσει πάρα πολύ η δουλειά σου, ιδιαίτερα η τεχνική του αλαζόνα κωμικού. Αναφέρεις ότι η τεχνική αυτή δουλεύει καλύτερα όταν δε χαμογελάς και δείχνεις σοβαρός. Παρόλ’ αυτά, πολλοί επιτυχημένοι άντρες αναφέρουν ότι το χαμόγελο είναι το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό. Ποια η άποψή σου για το χαμόγελο?

Κ. Μ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα.

Πιστεύω οτι οι περισσότεροι άντρες χαμογελούν υπερβολικά πολύ όταν συνομιλούν με την κοπέλα που τους αρέσει. Προσπαθούν υπερβολικά για την αποδοχή της γυναίκα που στο τέλος φαίνονται ψεύτικοι και αποτυγχάνουν.

Προτείνω λοιπόν στους περισσότερους άντρες να μάθουν να ελέγχουν τη γλώσσα του σώματός τους για να αποφεύγουν να φαίνονται απελπισμένοι, απολογητικοί και να επιζητούν την αποδοχή μιας γυναίκας. Το χαμόγελο είναι ένα από αυτά.

Οι άντρες χαμογελούν υπερβολικά όταν γνωρίζουν μια κοπέλα, αλλά παρόλ’ αυτά τα καταφέρνουν πολύ καλά.

Ποιο είναι το μυστικό τους?

Ξέρουν πως να συμπεριφερθούν σωστά, οπότε το υπερβολικό τους χαμόγελο δε στέκεται εμπόδιο στην προσπάθειά τους.

Και εσείς με τη σειρά σας κάνετε αυτό που νιώθετε καλύτερα.