Skip to main content

 

‘Ο άντρας που σε ενδιαφέρει εξαφανίζεται και εμφανίζεται ξαφνικά μετά από 1 βδομάδα. Πως πρέπει να φερθείς;’

Γεια σου φίλη μου,

Είμαι ο Γεώργιος Τζώρτζης  και σε αυτό το άρθρο θα εγκαινιάσουμε μια νέα ενότητα. Θα συζητάμε ερωτήσεις που κάνουν τα μέλη μας και θα δίνω απαντήσεις σε απορίες σχετικές με ζητήματα σχέσεων.

Η πρώτη ερώτηση έρχεται από την Αθηνά, η οποία μου έστειλε μήνυμα τις προάλλες, ζητώντας την συμβουλή μου για το εξής πρόβλημα:

Γιώργο καλημέρα. Χρειάζομαι την βοήθειά σου. Πρόσφατα είχα βγει ένα ραντεβού με έναν άνδρα που μου άρεσε πολύ. Από την εμπειρία μου, ξέρω πως αν ένας άντρας δεν επικοινωνήσει καθόλου μέσα στις επόμενες μέρες από το ραντεβού, κατά πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρεται. Στην δική μου όμως περίπτωση, αυτός μου έστειλε μήνυμα, αφού είχε περάσει περίπου 1 εβδομάδα. Τι θα με συμβούλευες να κάνω και πως πρέπει να απαντήσω;

Ευχαριστώ,

Αθηνά.

Έχω λάβει πολλά παρόμοια μηνύματα από γυναίκες, που βρίσκονται σε τέτοιες καταστάσεις και δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν. Αυτό που θέλω να καταλάβει η κάθε γυναίκα είναι πως όλοι είμαστε η δεύτερη επιλογή κάποιου.

Αυτό που εννοώ, είναι ότι εκτός κι αν είσαι η εξαίρεση του κανόνα και δεν σου έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο, τότε πραγματικά είσαι πολύ τυχερή. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν βιώσει αυτή την συμπεριφορά από κάποιον άντρα και μάλιστα πολύ περισσότερες από 1 φορές.

Είναι λοιπόν όλοι οι άντρες απλά ανώριμοι και δεν ξέρουν τι θέλουν;

Παρότι οι περισσότερες γυναίκες φτάνουν γρήγορα σε αυτό το συμπέρασμα, η αλήθεια είναι άλλη. Υπάρχουν καλοί άντρες και υπάρχουν και κακοί άντρες. Υπάρχουν αυτοί που θέλουν να κάνουν σχέσεις και υπάρχουν και αυτοί που δεν θέλουν τις ταμπέλες και φοβούνται την δέσμευση.

Ξέρεις όμως πιο είναι το πιο εντυπωσιακό;

Μερικές φορές, ένας άντρας μπορεί να συνδυάζει και τα 2 μαζί.

Επίσης, υπάρχουν γυναίκες που εμπνέουν αβίαστα έναν άντρα και τον κάνουν να θέλει να δεσμευτεί και υπάρχουν και άλλες γυναίκες, που ενώ ο άντρας περνούσε καλά μαζί τους, δεν τις έβλεπε σαν τίποτα περισσότερο από αυτό και δεν θα επεδίωκε κάτι πιο σοβαρό και σταθερό μαζί τους.

Αυτό όμως δεν είναι καθαρά χαρακτηριστικό των αντρών.

Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου για μια στιγμή και θα σε ρωτήσω το εξής:

Σου έχει τύχει ποτέ να μιλάς με 3 διαφορετικούς άντρες ταυτόχρονα; Σίγουρα είχες ξεχωρίσει έναν από αυτούς. Εσύ προσπαθούσες να έρθεις όσο πιο κοντά του μπορούσες και παρόλες τις προσπάθειές σου, ξαφνικά, αυτός απομακρύνθηκε εντελώς ή αποδείχθηκε σκάρτος.

Αν σου έχει τύχει αυτό, τότε τι πιστεύεις για τον εαυτό σου; Πως ήταν λάθος που τον επέλεξες; Η απάντηση είναι όχι. Πιστεύεις πως ήταν λάθος σου που εστίασες την προσοχή σου σε αυτόν και όχι σε έναν από τους άλλους 2; Η απάντηση είναι και πάλι όχι.

Αν λοιπόν αφού αυτός που σε ενδιέφερε εξαφανίστηκε, εσύ επέστρεψες στους άλλους 2 που μιλούσες και μετά από μια εβδομάδα, έστειλες ένα μήνυμα τύπου:

«Γεια σου. Συγγνώμη που εξαφανίστηκα έτσι ξαφνικά. Αναρωτιόμουν αν θα ήθελες να κάνουμε τίποτα μέσα στο ΣΚ».

Θεωρείς λοιπόν, αντίστοιχα δίκαιο για έναν από αυτούς τους 2, να νευριάσει μαζί σου και να σου πει πως δεν καθόταν να σε περιμένει, γιατί δεν είναι η δεύτερη επιλογή καμίας γυναίκας; Ελπίζω πως απάντησες όχι.

Αυτό που θέλω να καταλάβεις με αυτό το παράδειγμα, είναι πως στο dating δεν χωράνε εγωισμοί και ούτε πρέπει να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά. Οι σχέσεις καλώς ή κακώς, έτσι είναι. Άνθρωποι έρχονται και φεύγουν συνέχεια.

Όσο πιο γρήγορα το αποδεχτείς αυτό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σταματήσεις να τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και κατάκαρδα. Αν κατακρίνεις μια συμπεριφορά, που ενδεχομένως την κάνεις και εσύ η ίδια, τότε δεν θα καταφέρεις ποτέ να δημιουργήσεις μια πραγματική σύνδεση με κάποιον άντρα.

Γι’ αυτό λοιπόν μην βάζεις μπροστά τον εγωισμό και την περηφάνεια σου. Όταν αυτός που σε ενδιαφέρει, έχει εξαφανιστεί για ένα διάστημα και σου στείλει μήνυμα μετά από μια εβδομάδα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπεριφερθείς σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Γιατί πολύ απλά, δεν έχει συμβεί τίποτα.

Αυτή ήταν μια μικρή γεύση από την βοήθεια που μπορώ να σου προσφέρω, ώστε να γνωρίσεις καλύτερα πρώτα τον εαυτό σου και στην συνέχεια να καταφέρεις να μαγνητίσεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει και  να δημιουργήσεις την σχέση των ονείρων σου.

Αν θέλεις λοιπόν να ανακαλύψεις τα πιο κρυφά μυστικά που θα σε κάνουν ακαταμάχητη στα μάτια των ανδρών, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις τώρα κιόλας την εγγραφή σου στα δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου για το

Πως να Έχετε Όποιον Άνδρα Θέλετε.

 Τρύπωσε στο μυαλό και στην καρδιά του άντρα που σε ενδιαφέρει.