Skip to main content

Κάθε γυναίκα έχει βρεθεί σε αυτή την θέση. Αφήνεις έναν άντρα να σε κυριεύσει, τόσο συναισθηματικά, όσο και εγκεφαλικά. Μπορεί να σε ενδιέφερε πραγματικά και να πίστευες πως αξίζει την προσπάθεια ή μπορεί να έπαιξε μαζί σου και να κατέληξες να σπαταλάς τον χρόνο σου.

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος που βρέθηκες σε αυτή την δύσκολη θέση, ήρθε η ώρα να μάθεις πως δεν θα ξαναβρεθείς ποτέ σε παρόμοια. Θα σου δώσω λοιπόν μερικά πολύ χρήσιμα tips για το πως θα καταφέρεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου και να μην τα αφήνεις να σε προδίδουν με τους άντρες.

Πίστεψέ με, ξέρω ακριβώς πως νιώθεις.

Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βάλεις φρένο στον εαυτό σου και να μην πέσεις με τα μούτρα πάνω στον άντρα που φαίνεται πως έχετε τόσο τέλεια επικοινωνία. Ξέρω επίσης, πόσο δύσκολο είναι να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, όταν αυτός ο άντρας σε έχει πληγώσει και νιώθεις κενή.

Αν όμως αυτό που πραγματικά θέλεις είναι να χτίσεις μια υγιή και μακροχρόνια σχέση, τότε δεν μπορείς να επιτρέψεις σε κανέναν άντρα να παίζει με τα συναισθήματά σου. ΕΣΥ και μόνο είσαι αυτή που έχει τον έλεγχο των συναισθημάτων της. Και μόνο εσύ μπορείς να τα διαχειριστείς σωστά. Να το θυμάσαι αυτό.

Ακόμα λοιπόν κι αν δεν το συνειδητοποιείς ακόμα, είμαι εδώ για να σου πω πως έχεις πλήρη έλεγχο των συναισθημάτων σου.

Ας δούμε μαζί τα 3 βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις, για να είσαι εσύ αυτή που έχει τον έλεγχο στα συναισθήματά της με τους άντρες.

Βήμα 1ο – Αναγνώρισε τα συναισθήματά σου

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως πριν καν αντιδράσεις, σε οποιαδήποτε κατάσταση, είναι σημαντικό να πάρεις τον χρόνο σου και να καταλάβεις τι είναι αυτό που νιώθεις και γιατί. Σου τονίζω το γιατί. Το να γνωρίζεις γιατί νιώθεις όπως νιώθεις, είναι πολύ σημαντικό στο να καταφέρεις να το διαχειριστείς αποτελεσματικά.

Παίρνοντας τον χρόνο σου για να αισθανθείς και να καταλάβεις το τι νιώθεις, όχι μόνο θα σε σώσει από το να αντιδράσεις βιαστικά και παρορμητικά, αλλά θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πραγματικά τι είναι αυτό που σε ενοχλεί τελικά.

Αν λοιπόν δυσκολεύεσαι να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και δεν μπορείς να εντοπίσεις γιατί νιώθεις όπως νιώθεις, τότε σου προτείνω μια διαφορετική προσέγγιση. Αναρωτήσου για μια στιγμή, γιατί να νιώθει κάποιος όπως εσύ, χωρίς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου. Βάλε τον ίδιο σου τον εαυτό στην θέση ενός τρίτου και σκέψου την κατάστασή σου.

Αν ερχόταν μια φίλη σου και σου έλεγε το πρόβλημά της και ήταν αυτό ακριβώς που αντιμετωπίζεις κι εσύ τώρα, τι θα της έλεγες; Τι θα την συμβούλευες να κάνει; Βγάλε λοιπόν τον εαυτό σου από την θέση που είσαι και προσποιήσου ότι είναι κάποιος άλλος που έχει αυτό το πρόβλημα. Τι θα του πρότεινες να κάνει για να το λύσει;

Κάνε Δωρεάν Εγγραφή στα μαθήματα “Πώς να έχεις όποιον Άνδρα θέλεις”

Βήμα 2ο – Πάρε μια βαθιά ανάσα

Είτε σε έχει παρασύρει η ευτυχία και πετάς στον ουρανό, είτε περνάς την χειρότερη φάση στην ζωή σου και νιώθεις απόλυτη θλίψη και στεναχώρια, είναι πολύ σημαντικό να σταματήσεις για μια στιγμή και να πάρεις μια βαθιά ανάσα.

Από την στιγμή λοιπόν, που θέλεις να ελέγξεις τα συναισθήματά σου, πρέπει να είσαι σε θέση να το κάνεις, είτε αυτά είναι αρνητικά, είτε θετικά. Τώρα βέβαια εσύ μπορεί να σκέφτεσαι: «Μα καλά Νίκο, δεν θέλεις να βιώσω την απόλυτη ευτυχία; Γιατί να βάλω φρένο στην χαρά μου;»

Φυσικά και θέλω να βιώσεις την απόλυτη ευτυχία και μακάρι όλη σου η ζωή να είναι μόνο ευτυχισμένη. Παρόλα αυτά όμως, είναι πολύ σημαντικό να μην δώσεις σε κανέναν άντρα τον απόλυτο έλεγχο, πάνω σε σένα και στα συναισθήματά σου.

Ο λόγος που σου προτείνω λοιπόν να πάρεις μια βαθιά ανάσα πριν από οποιαδήποτε αντίδρασή σου, είναι γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να ξεσπάσεις ή να φερθείς παράλογα, απλά και μόνο επειδή σε έχουν κυριεύσει τα συναισθήματα.

Αν σταματήσεις για μια στιγμή και πάρεις μερικές βαθιές αναπνοές, ουσιαστικά δίνεις στον εγκέφαλό σου, περισσότερο χρόνο να επεξεργαστεί την πληροφορία που του δόθηκε και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Έτσι μπορείς να έχεις και πάλι εσύ τον έλεγχο και να αποφασίσεις με ηρεμία και καθαρό μυαλό, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να αντιδράσεις στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Βήμα 3ο – Να γνωρίζεις την αξία σου

Στο τέλος της μέρας, ο μόνος άνθρωπος που θα έπρεπε να σε συνεφέρει και να σε βοηθήσει να έχεις τον έλεγχο του πως νιώθεις, είσαι εσύ η ίδια. Ούτε η καλύτερή σου φίλη, ούτε η αδερφή σου, ούτε η οικογένειά σου.

Ένα βασικό κομμάτι λοιπόν του να καταφέρεις να έχεις τον έλεγχο, είναι να αναγνωρίσεις την αξία σου. Αυτό σημαίνει πως όσο κι αν σου αρέσει ένας άντρας, όσο υπέροχα και αν σε κάνει να νιώθεις ή όσο βαθιά κι αν σε πλήγωσε, εσύ πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι υγιές να δίνεις σε κανέναν τόσο μεγάλη δύναμη πάνω στα συναισθήματά σου.

Αντ΄αυτού λοιπόν, υιοθέτησε μια άλλη στάση. Την στάση που λέει πως κάθε άντρας θα ήταν τυχερός να σε έχει στο πλάι του. Και αυτός που θα καταφέρει να σε έχει πλάι του, θα σου φέρεται με τον ανάλογο σεβασμό που αξίζεις.

Ξέρω πως είναι πιο εύκολο να το λες, παρά να το κάνεις, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, αυτό το βήμα είναι κάτι το κρίσιμο και το απαραίτητο.

Όταν θα καταφέρεις να γίνεις μια γυναίκα που γνωρίζει την αξία της και ξέρει τι έχει να προσφέρει μέσα σε μια σχέση, τότε ξαφνικά θα είναι παιχνιδάκι το να είσαι κυρίαρχη σε αυτά που νιώθεις και να μην εξαρτάσαι από κανέναν άλλο.

Αυτά ήταν μερικά μόνο από αυτά που μπορώ να σε μάθω για τον εαυτό σου και για τις σχέσεις σου με τους άντρες. Αν θέλεις πραγματικά να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να καταφέρεις να έχεις την όμορφη και ολοκληρωμένη σχέση που πάντα ονειρευόσουν, τότε έχω ετοιμάσει κάτι, ειδικά για σένα.

Πρέπει να διαβάσεις αυτή την στιγμή που μιλάμε, τα βιβλία μου «Πως να έχεις όποιον άντρα θέλεις» και φυσικά το βιβλίο «Αυτοπεποίθηση: Γίνε Ασταμάτητη. Ακαταμάχητη. Άφοβη Μέσα από αυτά τα βιβλία θα καταφέρεις όχι μόνο να τρυπώσεις στο μυαλό και στην καρδιά του άντρα σε ενδιαφέρει, αλλά θα καταλάβεις επιτέλους πως για να βρεις τον έρωτα, πρέπει πρώτα να ερωτευτείς εσύ τον εαυτό σου.

Είσαι έτοιμη να αλλάξεις την σχέση σου με τους άντρες σήμερα;

Κάνε εγγραφή στα Δωρεάν Μαθήματα σήμερα κι όλας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:

 Πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε

 

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

 

Αυτό που θέλουν οι άνδρες περισσότερο και από το σεξ είναι:

Δεν σε βλέπει σοβαρά; μάθε πως θα το αλλάξεις:

Αυτό πρέπει να κάνεις αν σου πει πως δεν θέλει σχέση: