Skip to main content

Εάν αναρωτιέσαι «πώς να διαχειριστείς έναν άντρα», τότε θα πρέπει να μάθεις πρώτα, πως λειτουργεί το μυαλό του. Μάθε για τον τρόπο σκέψης των αντρών γύρω σου.

Υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι να τρελάνεις πραγματικά έναν άνδρα. Κάποιοι είναι απολύτως αποδοτικοί και κάποιοι άλλοι είναι απλά προτάσεις χωρίς νόημα απλά και μόνο για να γεμίσει ένα άρθρο με συμβουλές που μάλλον δεν θα σου χρησιμεύσουν.

Ευτυχώς αυτό το άρθρο είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις. Όμως πρώτα πρέπει οι δυο μας να ξεκαθαρίσουμε τι είναι αυτό που ψάχνεις:

Σε ενδιαφέρει να “τρελάνεις” κάποιον που βγαίνετε για λίγο καιρό μαζί και θα έλεγες ότι είναι κάπως…χλιαρός και δεν δείχνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον του;

Μήπως σε ενδιαφέρει κάποιος που σου αρέσει και δεν έχετε γνωριστεί καν;

Μήπως βρίσκεσαι σε μια σχέση χωρίς να παίρνεις αυτό που θες και ψάχνεις τρόπους να τον τρελάνεις και να γίνει παλαβός για εσένα;

Ίσως να σε έχει πληγώσει και να θες να εκδικηθείς;

Μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν απαντήσεις για όλες τις περιπτώσεις.

Επίτρεψε μου όμως πρώτα να συστηθώ. Είναι ο Νίκος Ανδρέου, ειδικός σε θέματα σχέσεων και συγγραφέας 2 βιβλίων απολύτως σχετικά με τις απαντήσεις που ψάχνεις. Στα 10 χρόνια ασχολίας μου με αυτά τα θέματα, έχω συμβουλεύσει περισσότερες από 6500 γυναίκες οι οποίες έψαχναν ακριβώς αυτό που ψάχνεις και εσύ.

Ξέρω τι λειτουργεί και τι όχι και αμέσως τώρα έχω σκοπό να σου αποκαλύψω μερικά σημαντικά μυστικά. Δώσε απόλυτη προσοχή σε αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω γιατί…λειτουργούν πραγματικά

Ο Νίκος Ανδρέου Μιλάει Στην Ελένη Μενεγάκη:

 

Ας τα πάρουμε ένα-ένα:

Αν θες να τρελάνεις έναν άνδρα που δεν έχετε γνωριστεί καν, θα πρέπει πρώτα να ξεπεράσεις ένα σημαντικό εμπόδιο. Θα πρέπει να τον κάνεις να σε προσέξει και να ενδιαφερθεί για εσένα. Αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία, σίγουρα θα πρέπει να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο:

Πώς Να Τον Κάνω Να Με Προσέξει

Αν σε ενδιαφέρει να τρελάνεις κάποιον που βγαίνετε για λίγο καιρό μαζί ή μόλις έχετε γνωριστεί , συνοπτικά οι top συμβουλές μου είναι οι παρακάτω:

  • Άνοιξε τον συναισθηματικά
  • βιώστε κοινές εμπειρίες
  • Αξιοποίησε την τεχνική έλξη απώθηση
  • Άφησε τον κατάλληλο χώρο
  • Χρησιμοποίησε την πανίσχυρη τεχνική των μοτίβων

Αναλυτική επεξήγηση αυτών των μυστικών θα βρεις στο παρακάτω άρθρο. Διάβασε το “Πώς Να Τον Γοητεύεσεις Ολοκληρωτικά!

Αν ανήκεις στις γυναίκες που θέλουν να μάθουν πως θα ”τρελάνουν” τον άνδρα που βρίσκονται ήδη σε σχέση ( ή γάμο)  μαζί του επειδή δεν παίρνουν την ανταπόκριση που θέλουν ή γιατί επιθυμούν να προχωρήσουν την σχέση στο επόμενο επίπεδο, αυτές είναι οι σημαντικότερες συμβουλές που έχω να σου δώσω:

Μάθε να είσαι απρόβλεπτη:

Το ανοιχτό βιβλίο δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν. Κάνε πράγματα που δεν τα περιμένει. Γίνε διαφορετική. Πρότεινε του κάτι που θα τον εξιτάρει. Βγες από την ρουτίνα. Υπάρχουν 100 διαφορετικοί τρόποι που αν θέλεις μπορώ να στους διδάξω.

Το θέμα είναι πως αν θες να διαχειριστείς έναν άντρα δεν πρέπει να είσαι σαν όλες τις άλλες γυναίκες. Αυτό που πρέπει να του δείξεις, είναι το διαφορετικό κορίτσι που κρύβεις μέσα σου και θα τον σαγηνέψει.

Ενίσχυσε το σύνδρομο του ήρωα:

Οι άνδρες έχουμε μέσα μας το σύνδρομο του ήρωα. Θέλουμε να νιώθουμε χρήσιμοι για εσάς τις γυναίκες. Προσπάθησε λοιπόν να δημιουργείς καταστάσεις στις οποίες ο καλός σου θα μπορεί να δώσει λύσεις. Και όταν την δώσει , να μην ξεχνάς ποτέ να του το αναγνωρίζεις. Για μας , αυτό είναι πιο σημαντικό από το να μας κάνει μια γυναίκα ένα κοπλιμέντο.

Εάν πραγματικά θες να διαχειριστείς έναν άντρα, χρησιμοποίησε αυτή το και θα δεις πως κανένας δεν θα μείνει αδιάφορος. Τώρα έχεις περισσότερη δύναμη πάνω τους.

Κράτα απόσταση:

Ναι! Σταμάτα να είσαι κολλημένη πάνω του. Σταμάτα να θες να τα κάνετε όλα μαζί.  Η απόσταση δημιουργεί επιθυμία. Η απόσταση τον κάνει να σε θέλει περισσότερο. Άφησε χώρο και δεν θα χάσεις.

Βρες την κατάλληλη ώρα για να μιλήσεις και μίλησε του με τον σωστό τρόπο: 

Δεν είναι όλες οι ώρες κατάλληλες για κάθε συζήτηση. Θα πρέπει να μάθεις να ζυγίζεις τις καταστάσεις ώστε να μπορείς να εκφράσεις με σωστό τρόπο αυτά που θέλεις ώστε να γίνουν αντιληπτά από τον άλλον. Φαντάσου να πνίγεσαι στη δουλειά και να σε παίρνει η μαμά σου τηλέφωνο να σε ρωτήσει κάτι που εκείνη την στιγμή δεν σε ενδιαφέρει. Θα γίνεις κατά πάσα πιθανότητα απότομη και μετά από 2 λεπτά θα έχεις ξεχάσει τι ήθελες.. Το ίδιο συμβαίνει σε κάθε  ανθρώπινη σχέση.

Κάνε τον να μιλήσει για αυτό που τον συναρπάζει:

Ποιος είναι ο σκοπός του; Ποιο είναι το πάθος; Κάνε τον να μιλήσει για αυτό. Κάνε τον να επικεντρωθεί στο συναίσθημα που νιώθει όταν μιλάει για αυτό. Κράτα θετική στάση. Υποστήριξε τον. Οδήγησε τον να συσχετίσει το συναίσθημα που νιώθει όταν σου μιλάει… με εσένα ( κάνε την εγγραφή σου παρακάτω στα δωρεάν μαθήματα που προσφέρω και θα μάθεις πως μπορείς να το πετύχεις)

Έχε την δική σου ζωή:

Είστε μαζί αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κρατήσεις και ένα κομμάτι για εσένα. Επιβάλλεται να το κάνεις.  Για την ακρίβεια όλες οι γυναίκες που έχουν επιτυχημένες σχέσεις το κάνουν.

Μην ζητάς διαρκώς επιβεβαίωση:

Ρίχνεις την αξία σου. Τον κάνεις να σε επιθυμεί λιγότερο. Ελκυστική γυναίκα είναι αυτή που αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Είναι σίγουρη για αυτήν, έχει αυτοπεποίθηση και το δείχνει. Δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση.

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Λίγα από αυτά που θα μάθεις μέσα από τα μαθήματα:

  • Η τέχνη της συζήτησης: Τι σημαίνει να είσαι μια καλή συνομιλήτρια; Πως θα καταφέρεις να πραγματοποιείς πάντα ενδιαφέρουσες συζητήσεις προβάλλοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σου
  • Γιατί σε θεωρεί δεδομένη, πιεστική, ή ζηλιάρα; Γιατί η υπερβολική άνεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα;
  • Πως πρέπει να τον κάνεις να νιώθει για να είναι πάντα ευτυχισμένος μέσα στην σχέση
  • Πως μπορείς να αναθερμάνεις μια σχέση  ώστε να βγείτε από την ρουτίνα και να αποφύγετε τον χωρισμό
  • Ενισχυτές συναισθημάτων : Πως να μεγιστοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων προκαλώντας τον να βλέπει τον κόσμο μέσα από την μορφή σου. Ένα απαγορευμένο μυστικό που παρουσιάζεται σε γυναικείο κοινό για πρώτη φορά παγκοσμίως !

Η Ελίνα είναι μια αληθινή περίπτωση και η ιστορία της θα σου δείξει πως μπορούν τα μαθήματα να σε βοηθήσουν πραγματικά.

Η Ελίνα ήταν 2μιση χρόνια με τον Μάνο όταν άρχισε να νιώθει πως αυτός απομακρύνεται. Τότε ήταν και η στιγμή που διάβασε τυχαία ένα άρθρο μου και αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί μου.

Νίκο καλησπέρα, δεν ξέρω αν μπορείς να με βοηθήσεις… Είμαι με τον Μάνο μαζί από τον Ιούνιο του 2015. Η σχέση μας ξεκίνησε σαν παραμύθι και κυλούσε έτσι μέχρι πριν από 2 μήνες. Ήταν η καλύτερη σχέση που έιχα ποτε! Πραγματική σύνδεση.. σαν να τονηξερα μια ζωή. Ξαφνικά όλα άλλαξαν. Νιώθω οτι υπάρχει απόσταση πια μεταξύ μας. Δεν με κοιτάει με τον ίδιο τρόπο. Δεν με διεκδικει. Είμαι τόσο δεδομένη για αυτόν…Νιώθω οτι αδιαφορεί. Του έχω εξηγήσει τοσες φορες οτι η σταση του με πληγώνει. έχουμε τσακωθει ξανα και ξανα και δεν αλλάζει. δεν κάνουμε πια τίποτα μαζι. Δεν λέει να καταλάβει. Κολλημένος στον υπολογιστη όλη μερα. Κι εγώ το ίδιο. Τι πρέπει να κάνω; Δεν θέλω να τον χάσω…

Αφου μίλησα λίγο με την Ελίνα και τις έδωσα κάποιες συμβουλές της πρότεινα να ξεκινήσει παρακολουθεί τα δωρεάν μαθήματα.

Έναν μήνα μετά, έλαβα το παρακάτω email:

Πόσο δίκιο είχες Νίκο μου! Κάθε φορά που λάμβανα ένα καινουργιο μάθημα απορροφούσα σαν σφουγγάρι τις συμβουλές σου. Καταλαβα τα λάθη που έκανα τοσο καιρό. Με είχε ρουφήξει τόσο πολύ η ρουτινα που είχα ξεχάσει να διασκεδάζω! Είχα ξεχάσει πως να διεκδικώ τα θέλω μου. Πως να μιλάω γλυκα στον συντροφό μου. Στην αρχη του φάνηκαν όλα παράξενα… Αρχισε να αναρωτιέται πως γίνεται να είμαι ηρεμη και με διάθεση για συζήτηση. Φυσικά η αντίδραση του ήταν θετική! Ξεκίνησε κι αυτός να αλλάζει.ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!! Πρέπει να σου πω οτι είμαστε καλύτερα από ποτέ.  Έφτασα τοσο κοντά να τον χάσω.. Και σιγά σιγα τον ξανακέρδισα και με ξανακέρδισε κι αυτός! Τα μαθήματά σου είναι ένα δώρο για εμένα και για κάθε γυναίκα! Συνέχισε έτσι!”

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

Αυτό που θέλουν οι άνδρες περισσότερο και από το σεξ είναι:

 

τι πρέπει να κάνεις αν σου πει πως δεν θέλει σχέση; Δες το video:

5 μυστικά για να τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου. Δες το video: