Skip to main content

Τον θέλεις! Τον θέλεις πολύ! Έχεις βγει μαζί του μερικά ραντεβού αλλά τα πράγματα δεν είναι ακόμη ξεκάθαρα. Δεν θέλεις να κάνεις το ίδιο λάθος… Δεν θέλεις για ακόμη μία φορά να διαβάσεις λάθος τα σημάδια. Δεν θέλεις για ακόμη μια φορά να εξαφανιστεί ξαφνικά και εσύ να μείνεις “παγωμένη” να αναρωτιέσαι:

“Έδειχνε οτι ενδιαφέρετε…Τι πήγε λάθος;”

Είσαι στη φάση που τα παρακάτω ερωτήματα που τριβελίζουν το κεφάλι σου:

“Με θέλει ή όχι;”

“Πως θα καταλάβω οτι του αρέσω;”

“Πώς θα καταλάβω οτι με γουστάρει ένας άντρας;”

“Ποια είναι τα σημάδια οτι με θέλει;”

Είμαι ο Νίκος Ανδρέου συγγραφέας του βιβλίου “Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις” και σε αυτό το άρθρο θα σου αποκαλύψω μυστικά που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν. Μυστικά τα οποία όχι μόνο θα σου κάνουν ξεκάθαρο το αν του αρέσεις. Μυστικά που θα σε βοηθήσω να περάσεις στο επόμενο στάδιο. Μυστικά που ακόμη κι αν αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα σημάδια, θα μπορέσεις να τα δημιουργήσεις!

Νομίζω έχω την προσοχή σου. Έτοιμη; Ξεκινάμε!

Υπάρχουν μερικά αλάνθαστα σημάδια για να καταλάβεις ότι του αρέσεις. Θα εκπλαγείς μάλιστα αν δεις πόσο εύκολο είναι να μάθεις αν αρέσεις σε κάποιον.

Το μυστικό είναι να μάθεις να διαβάζεις σωστά τη γλώσσα του σώματος και στη συνέχεια θα πάψεις να αναρωτιέσαι διαρκώς «με θέλει ή όχι» ακόμα κι αν πρόκειται για τον πιο ντροπαλό άντρα του κόσμου. Υπάρχουν κάποια σημάδια που προδίδουν σίγουρα οτι σε γουστάρει ένας άντρας.

Δες στη συνέχεια τα tips και τις ενδείξεις για να καταλάβεις ότι του αρέσεις:

Αλλάζει τη συμπεριφορά του

Όταν εμφανίζεσαι στο οπτικό του πεδίο, η συμπεριφορά του αλλάζει άρδην. Αν είναι γελαστός και φασαριόζης και μόλις φτάσεις στο τραπέζι της παρέας ξαφνικά «παγώνει», ή το ανάποδο, είναι ήσυχος και αμίλητος και μόλις σε δει κάνει τα πάντα για να γίνει το επίκεντρο, τότε σημαίνει όχι μόνο ότι σε πρόσεξε αλλά θέλει να τον προσέξεις οπωσδήποτε κι εσύ. (είτε κάνοντας τον «σκληρό» είτε τον «καραγκιόζη»). Διάβασε: Τι κάνουν οι άντρες όταν θέλουν μια γυναίκα;

Σε νιώθει ασυναίσθητα

Αν γελάς με κάποιο αστείο και γελάει κι αυτός, αν δεν σου αρέσει το φαγητό στο εστιατόριο που βγήκατε με την παρέα και το προσέξει και σχολιάσει «λίγο καμένο μου φάνηκε κι εμένα», αν γενικά νιώθεις ότι είστε «συγκοινωνούντα δοχεία» σε συμπεριφορές, αντιδράσεις και συναισθήματα, τότε τον επηρεάζεις πολύ βαθύτερα απ’ ότι νόμιζες στην αρχή.

Δωρεάν σειρά μαθημάτων – Πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις

Κάνε την εγγραφή σου και παρακολούθησε τα εντελώς δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου. Μπες στο μυαλό των ανδρών και μάθε ακριβώς τι χρειάζεται να κάνεις έτσι ώστε να καταφέρεις να δημιουργήσεις την ιδανική σχέση που ονειρεύεσαι μαζί του , ακόμα και αν αυτή την στιγμή βρίσκεστε στην φάση του φλέρτ. Κάνε click εδώ και ξεκίνα σήμερα τα δωρεάν μαθήματα

Σε παρατηρεί

Αν τον πιάνεις να σε κοιτάει επίμονα ή να σε παρατηρεί συνεχώς όταν είστε έξω μαζί ή με παρέα. Αν νιώθεις ότι σε ακολουθεί με το βλέμμα μέσα στο μαγαζί ή κοιτάζει προσεκτικά κάθε κίνηση σου, προλαμβάνοντας ακόμα και τις «ατυχίες» (πάει να σου πέσει το αλάτι και το πιάνει στον αέρα γιατί σε κοιτούσε όση ώρα έκοβες το φαγητό σου) τότε κυριολεκτικά «δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου».

Προσπαθεί να είναι κοντά σου

Αν θέλει να κάθεται δίπλα σου στο μαγαζί, βρίσκει συνεχώς αφορμή να είναι κοντά σου και να μπορεί να σου μιλήσει όση φασαρία κι αν έχει ο χώρος τότε σίγουρα του αρέσεις και θέλει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου.

Ενοχλείται εύκολα

Αν σε φλερτάρει κάποιος άλλος μπροστά του και τον δεις να αλλάζει συμπεριφορά, να φαίνεται ενοχλημένος ή ακόμη και δυνητικά επιθετικός και ανταγωνιστικός προς τον «αντίζηλο» του, τότε είναι αλάνθαστο σημάδι ότι τον ενδιαφέρεις.

Μην αναρωτηθείς λοιπόν ξανά «με θέλει ή όχι»! Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι απλή αρκεί να παρατηρείς προσεκτικά τις αντιδράσεις του.

Αν διαβάσεις τα παραπάνω σημάδια τότε είναι σχεδόν σίγουρο οτι του αρέσεις. Τι γίνεται όμως όταν τα σημάδια είναι λίγο πιο θολά; Πώς μπορείς να αντιστρέψεις την κατάσταση;

Πώς δημιουργείς μια ερωτική έλξη και πώς την κάνεις να κρατάει για πάντα?

Υπάρχει μια συγκεκριμένη φράση με την οποία οι άντρες περιγράφουν μια γυναίκα που τους αρέσει και θέλουν να τη γνωρίσουν σε βαθύτερο επίπεδο: “Η συναρπαστική γυναίκα“.

Η συναρπαστική γυναίκα δεν έχει να κάνει με την τελευταία λέξη της μόδας, ούτε με τον αριθμό των φίλων στο Facebook και το Instagram, ούτε με τα καλύτερα στέκια της πόλης.

Η συναρπαστική γυναίκα είναι αυτή που προσελκύει τους άντρες με ένα τρόπο που οι ίδιοι δεν μπορούν να εξηγήσουν και πολλές φορές δεν αντιλαμβάνονται. Η συναρπαστική γυναίκα προκαλεί μια ασυναίσθητη και υποσυνείδητη ερωτική έλξη στους άντρες. Με άλλα λόγια, η συναρπαστική γυναίκα είναι η ιδανική γυναίκα για σχέση. Είναι αυτή που οι άνδρες παρακαλούν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο.

1) Να είσαι θετικός άνθρωπος
2) Πήγαινε με τα νερά του…τις περισσότερες φορές. Παίξε το έξυπνά
3)Έχε πληθώρα επιλογών
4) Μην πιέζεις τις καταστάσεις
5) Αγάπα τον εαυτό σου

Είμαι σίγουρος πως είσαι μέσα σου αυτή η συναρπαστική γυναίκα. Είναι στο χέρι σου να την ξεκλειδώσεις ώστε να βιώσεις την πραγματική ευτυχία στη σχέση των ονείρων σου.

Πραγματικό μήνυμα από την φίλη που παρακολουθεί τα μαθήματα:

Αγαπητέ Νίκο,

Έχω γνωρίσει εδώ και λίγον καιρό ένα παιδί το οποίο με ενδιαφέρει πολύ. Είμαστε σε κοινή παρέα και παρόλο που μιλάμε και έχουμε επαφή δεν ξέρω πως να κάνω την πρώτη κίνηση. Νιώθω πως κάτι υπάρχει μεταξύ μας αλλά δεν είμαι σίγουρη και αυτό με κολλάει. Τι να κάνω; Θα ήθελα την βοήθειά σου.

Νικόλ Κ., 27

Αγαπητέ Νίκο,

Θέλω να σου πω έν τεράστιο ευχαριστώ για τις συμβουλές και την βοήθειά σου! Μέσω των μαθημάτων μαζί σου και των συμβουλών σου βρήκα το θάρρος να προσεγγίσω τον Μάριο και να του ζητήσω να βγούμε ραντεβού. Είχα άγχος και φοβόμουν το χειρότερο όμως η αλήθεια είναι πως δέχτηκε με ενθουσιασμό και από τότε όλα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ μας! Κάθε τι που μου είπες είχε αποτέλεσμα και πραγματικά πιστεύω πως είναι οι καλύτερες οδηγίες που έχω λάβει ποτέ! Και πάλι σε ευχαριστώ!

Νικόλ Κ., 27

Πώς θα μάθω περισσότερα;

 Ο Νίκος Ανδρέου, συγγραφέας του Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης»με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων.

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Πάτησε τον παρακάτω σύνδεσμο, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου παρακάτω και ξεκίνα από σήμερα να λαμβάνεις τα μαθήματα που θα αλλάξουν την ζωή σου!

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα 

 

Δες Μερικά από τα καλύτερα Online μαθήματα του Νίκου:

Πρώτο ραντεβού με άνδρα: Πως θα τον αφήσεις άφωνο;

Αυτό που θέλουν οι άνδρες περισσότερο και από το σεξ είναι: