Πώς να χωρίσεις ακόμα κι αν δεν θες να χωρίσεις

Η αγάπη είναι ένα σύνθετο πράγμα. Καμιά φορά η αγάπη μπορεί να σου κάνει κακό. Να σε πληγώνει και να σε πονά. Γι’ αυτό και όταν είσαι σε μια τέτοια κατάσταση, πρέπει να χωρίζεις ακόμα κι αν δεν θες να χωρίσεις.

Σίγουρα οι χωρισμοί δεν είναι εύκολοι. Ακόμα κι αν θες πραγματικά να χωρίσεις, υπάρχει πάντα κι ένα ψυχολογικό και συναισθηματικό κόστος. Αυτό λοιπόν, είναι το τίμημα κι εσύ πρέπει να το πληρώσεις.

Ειδικά στην περίπτωση, που αγαπάς αυτόν τον άνθρωπο και ιδανικά είχες σκεφτεί να περάσεις τη ζωή σου μαζί τ@, τότε τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα.

5 τρόποι που θα σε διευκολύνουν να χωρίσεις.

#1: Μείνε πιστ@ στην απόφασή σου.

Βασικό λοιπόν, είναι να έχεις πραγματικά αποφασίσει ότι θα χωρίσεις. Να είσαι αμετακίνητος από τη θέση αυτή και να μην υποκύψεις. Βάλε μια διαχωριστική γραμμή και φρόντισε να εννοείς ότι λες.

#2: Φρόντισε να έχεις το σωστό ύφος.

Το ύφος και η στάση του σώματος δηλώνουν πολλά για τις προθέσεις μας. Προσπάθησε λοιπόν, ότι λες να το στηρίζεις με το σωστό ύφος. Φρόντισε ο τόνος της φωνής σου να είναι σταθερός. Δεν χρειάζεται να φωνάζεις, αλλά και ούτε να ψιθυρίζεις, σαν να φοβάσαι. Πες αυτό που θες, χωρίς να κομπιάζεις.

Πρέπει να διαβάσεις  Αυτοπεποίθηση και Άντρες: Πως να την βρεις ξανά

Επίσης, η στάση του σώματός σου πρέπει να δηλώνει ότι έχεις πάρει την απόφασή σου. Κράτα το σώμα σου ευθυτενές, χωρίς να καμπουριάζεις ή να κοιτάς κάτω. Κοίτα τον άλλο στα μάτια κι εξηγήσου.

#3: Μην κατασκοπεύεις στα social.

Επειδή λοιπόν, τα social είναι μεγάλος ρουφιάνος, μην τολμήσεις καν να ψάξεις το πρώην έτερον ήμισυ. Φρόντισε να τ@ έχεις κάνει unfollow από παντού.

Είναι σκληρό, αλλά έτσι πρέπει να γίνει. Μια φωτογραφία, μια δημοσίευση, μπορεί να σε κάνουν να έχεις δεύτερες σκέψεις και να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη.

#4: Απόφυγε τις κοινές παρέες.

Εάν ήσασταν μαζί καιρό, λογικό είναι να έχετε πια κοινές παρέες. Αυτός είναι και ο λόγος, που θα πρέπει λίγο να περιορίσεις τις πολλές εμφανίσεις.

Φυσικά δεν λέμε να απομονωθείς ή να ξεκόψεις τελείως, απλά να προσπαθήσεις να μην βγαίνεις όταν ξέρεις ότι θα είναι και @ πρώην σου εκεί. Απλό.

#5: Μην ρωτάς και μην μιλάς γι΄ αυτ@.

Βασικό για να ξεκολλήσεις είναι να μην έχεις καμία επαφή με τ@ν πρώην σύντροφό σου. Και φυσικά, το ενδιαφέρον μπορεί να είναι ανθρώπινο, αλλά μπορεί και να γίνει και καταστροφικό.

Πρέπει να διαβάσεις  Πώς να πεις στον σύντροφό σου ότι θέλεις χώρο χωρίς τον πληγώσεις

Οπότε μην ρωτάς και μην σε ενδιαφέρει τι κάνει, πώς περνάει και πού είναι.

Ποια ψέματα είναι ακίνδυνα και ποια θα σε οδηγήσουν στον χωρισμό

Το να είσαι σε μια σχέση και να λες ψέματα δεν το λες και σωστό. Είναι ένα είδος απιστίας και κοροϊδίας, από την άποψη...

Πώς να χωρίσεις ακόμα κι αν δεν θες να χωρίσεις

Η αγάπη είναι ένα σύνθετο πράγμα. Καμιά φορά η αγάπη μπορεί να σου κάνει κακό. Να σε πληγώνει και να σε πονά. Γι' αυτό...

Χωριστές διακοπές: Γιατί το να ταξιδέψεις solo θα κάνει καλό στη σχέση σου

Τα τελευταία χρόνια οι χωριστές διακοπές έχουν γίνει πολύ μόδα. Ωστόσο, όσο δελεαστική κι αν είναι η σκέψη να ταξιδέψεις solo, κάτι τριβελίζει το μυαλουδάκι...

4 ζώδια που δυσκολεύονται να νιώσουν γρήγορα άνετα στη σχέση τους

Μερικά ζώδια ενθουσιάζονται με τις σοβαρές σχέσεις. Νιώθουν άνετα να ανοίξουν την καρδιά τους, να εμπιστευτούν γρήγορα και να επενδύσουν τον χρόνο τους ακόμα...

Σημάδια ότι μία “casual” σχέση έχει τις δυνατότητες για κάτι περισσότερο

Αν έχεις μια casual σχέση και περνάς καλά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει η σοβαρή σου σχέση, λένε οι ειδικοί. Έχεις μια ευκαιριακή σχέση. Περνάς...

Γιατί φοβάμαι να παντρευτώ;

Επαναλαμβάνεις συνέχεια το "φοβάμαι να παντρευτώ"; Εάν έχεις την εντύπωση πως η φοβία του γάμου παρατηρείται κυρίως στους άνδρες, ξέχνα ότι νόμιζες μέχρι τώρα!...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]