Παιχνίδια για ζευγάρια από απόσταση

Category:

Πολλά ζευγάρια από απόσταση θέλουν να συνεχίσουν τα ερωτικά παιχνίδια τους. Πως θα το κάνουν; Μάθε τα πάντα για το cyber sex και την απόλαυση από απόσταση.

Δυστυχώς πολλά ζευγάρια πρέπει να χωρίσουν για ένα διάστημα και να είναι από απόσταση. 

Σπουδές, εργασία, οικογενειακές υποχρεώσεις ή άλλα έκτακτα περιστατικά που υποχρεώνουν ο ένας σύντροφος να βρίσκεται μακριά από τον άλλον δεν πρέπει να γίνουν αφορμή για έναν χωρισμό.

Μία σχέση όσο ρομαντική και ερωτική και να είναι, έχει δομές και στις σωματικές απολαύσεις που είναι η βάση για πολλά πράγματα. 

Έτσι λοιπόν μην κάνεις την ερώτηση «πρέπει να χωρίσω τώρα;», αλλά ψάξε για απάντηση «πως θα κάνω ενδιαφέρουσα την απόσταση;».

Πριν λοιπόν δεις τα παιχνίδια για όλα τα ζευγάρια από απόσταση, καλό θα ήταν να μπεις λίγο στον κόσμο και τη φιλοσοφία του cyber sex.

Τι είναι το cyber sex;

Λογικά το έχεις ακούσει ξανά. Πρόκειται για μία σειρά από πρακτικές που έχουν σκοπό να διεγείρουν το ζευγάρι και αποτελούν περισσότερο «παιχνίδι του μυαλού».

Το cyber sex δεν έχει κανόνες στο πως θα γίνει και που θα φτάσει. Μπορεί να γίνει με γραπτά μηνύματα, ηχητικά, φωτογραφίες, video ή συνδυασμό των παραπάνω, με τέτοιο τρόπο που διεγείρουν και ενεργοποιούν τη σεξουαλικότητα.

Ο μόνος κανόνας είναι να κάνεις πάντα ερώτηση πριν αποφασίσεις να στείλεις κάτι για πρώτη φορά, καθώς ο άλλος σύντροφος δεν ξέρεις πως μπορεί να αντιδράσει.

Ένα ζευγάρι από απόσταση ναι μεν θέλει πράγματα, όμως μπορεί να δει κάποια μηνύματα με διαφορετικό τρόπο και να δημιουργηθεί χάσμα ανάμεσα του, οπότε οι ερωτήσεις πάντα βοηθούν για να ξεκαθαριστεί το τοπίο.

Τι θα χρειαστώ για να το κάνω;

Δύο πράγματα ιδιωτικότητα και διάθεση

Τα ερωτικά παιχνίδια από απόσταση γίνονται πανεύκολά με το κινητό τηλέφωνο σου ή έναν υπολογιστή, τα βασικά είναι όμως να έχεις τον χώρο σου σε περίπτωση που απλά προχωρήσει το πράγμα και την διάθεση να μπεις στη διαδικασία. 

Έτσι για να το κάνεις δεν θα πρέπει να είσαι σε ένα κοινό δωμάτιο με άλλους συγκατοίκους, καθώς υπάρχει περιορισμός στο τι μπορείς να στείλεις στον ή στη σύντροφο σου, αλλά και για την αυτοικανοποίηση σου με ότι λαμβάνεις. 

Αφού λοιπόν έχεις και το mood, πάμε να δούμε μερικά παιχνίδια για να έχει ερωτική ζωή ξανά το ζευγάρι από απόσταση

«Το πρωινό ξύπνημα»

Σκέψου λοιπόν να εδραιώσεις ένα «άτυπο» παιχνίδι με ερωτικές φωτογραφίες για να φτιάξεις την ημέρα του συντρόφου σου. Φρόντισε να μην είναι απαραίτητα πάντα γυμνές, αλλά ερωτικές με τον τρόπο που του / της αρέσει ώστε να σε σκέφτεται όλη μέρα. Η συνοδεία από ένα ηχητικό γεμάτο λάγνες καλημέρες συμπληρώνει το πακέτο. Η απάντηση δεν θα αργήσει να έρθει.

«Από τη δουλειά / σχολή»

Μπορείς να ξεκινήσεις έναν πιπεράτο διάλογο όσο θα είσαι στη δουλειά ή στη σχολή του μόνο με γραπτά μηνύματα. Αυτό το ερωτικό παιχνίδι από απόσταση έχει το πλεονέκτημα πως μπορεί να σε φτιάξει εξάπτοντας την φαντασία σου. Προσοχή μόνο μην χαθείς πολύ και ξεχαστείς από τις υποχρεώσεις σου!

«Η ώρα χαλάρωσης»

Κάθε άνθρωπος έχει την ώρα της προσωπικής του χαλάρωσης, δηλαδή την ώρα του αυνανισμού. Ένα ζευγάρι μπορεί να βρει χρόνο να το κάνει παρέα μέσα από το cyber sex. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι του μυαλού, αλλά μία κοινή εμπειρία που σας θυμίζει πως είστε ακόμα μαζί σε κάθε πράγμα, ανεξάρτητα από την απόσταση και το πόσο μακριά  είστε. Εδώ λοιπόν μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα γνωστά μέσα, όπως χέρια και sex toys. Πάντα όμως πρέπει να γίνεται η ερώτηση για να μην έρθει ο άλλος / άλλη σύντροφος σε αμήχανη θέση με το ξαφνικό!

«Στείλε της ένα δώρο»

Εάν είσαι άντρας και θες να το πας ένα επίπεδο παραπάνω, υπάρχουν sex toys τα οποία σου επιτρέπουν να τα ενεργοποιείς από απόσταση. Μπορείς να βρεις ένα τέτοιο και να το στείλεις στη σύντροφο σου. Έτσι όταν φτάσει η ώρα για το προσωπικό σας παιχνίδι, μπορείς να χειρίζεσαι την δόνηση του και να της χαρίζεις οργασμούς από πολύ πολύ μακριά.

«Περιγραφή υγρού ονείρου»

Ένα από τα πολύ ωραία πράγματα που μπορείς να κάνεις σαν γυναίκα, είναι να στείλεις ένα από τα υγρά σου όνειρα στον σύντροφο σου. Δες το σαν παιχνίδι που του περιγράφεις μία φανταστική κατάσταση, στην οποία θα ήθελες να ήταν μέσα. Μπορεί να αποτελέσει και σενάριο για το πώς θα το κάνετε όταν βρεθείτε ξανά από κοντά. Φρόντισε μόνο μην βάλεις ένα άλλο πρόσωπο που το ζηλεύει και από παιχνίδι γίνει αιτία τσακωμού.

«Μάντεψε το Emoji»

Ένα πανέξυπνο παιχνίδι που μπορεί να παίξει ένα ζευγάρι από απόσταση είναι μία παντομίμα με emoji. Φτιάξε κάτι που έχει νόημα και άσε τον / την σύντροφο σου να το βρεις χωρίς ερωτήσεις. Εάν κερδίσει του στέλνεις μία φωτογραφία σου που σταδιακά θα βγαίνουν τα ρούχα. Εάν χάσει τότε σου στέλνει αυτός ή αυτή!

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.
Πρέπει να διαβάσεις  Η συμπεριφορά του είναι δική σου ευθύνη

Έχουμε χωρίσει πρόσφατα πρέπει να στείλω ευχές για τη γιορτή του;

Έχουμε χωρίσει 2 εβδομάδες και σύντομα έχει γιορτή. Η σχέση μας ήταν 3 χρόνια και είναι η 3η φορά που χωρίζουμε. Αυτός με χώριζε,...

Τι έμαθα ψάχνοντας για soulmate

Με μια φράση να αποσαφηνίζει και φέτος δυνατά την όποια ερωτική μας ζωή. "Εverybody in this town except us". Κοινώς για όλους υπάρχει κάτι...

Το κόκκινο χάπι είναι η λύση στο dating

Θα μπορούσε να είναι τίτλος από πολλά υποσχόμενο συμπλήρωμα του σεξ. Αλλά όχι το κόκκινο χάπι είναι μια νέα οπτική γωνία που προστάζει να...

3 πράγματα που θέλει ένας Τοξότης από τη σχέση του

Ο Τοξότης ερωτεύεται εύκολα και γρήγορα, αλλά τα συναισθήματά του είναι συχνά αναξιόπιστα. Ωστόσο, δεν είναι ότι ο Τοξότης είναι ανίκανος να έχει μια...

Θέλω να πάω παρακάτω τη γραπτή μας επικοινωνία. Τι να κάνω;

Μου αρέσει κάποιος, είναι 23 ετών και μένει αρκετά μακριά. Δεν μιλάμε έτσι όπως θέλω αλλά μου αρέσει πάρα πολύ. Πως μπορώ να τον...

Σύμφωνα με νέες έρευνες αυτές οι 3 κινήσεις εγγυώνται πιο απολαυστικό σεξ για τις γυναίκες

Μάλλον έχετε ήδη δοκιμάσει με τον σύντροφό σου να κάνετε πιο ενδιαφέροντα τα πράγματα στο κρεβάτι σας προσθέτοντας ένα sex toy, δοκιμάζοντας κάποιες στάσεις...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]