Skip to main content

Οι στάσεις στον καναπέ είναι το next level στο σεξ και μπορείς να γίνεις δάσκαλος ή δασκάλα σε αυτές διαβάζοντας πως να τις κάνεις σωστά. Τι λες πάμε σαλόνι;

Εάν ο καναπές δεν ήταν ποτέ η πρώτη σου επιλογή για ένα άγριο και παθιασμένο σεξ, τότε μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσεις και θα δεις το γιατί.

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν σεξ στον καναπέ γιατί απλά “έτυχε” και όχι γιατί το σχεδίασαν.

Καιρός όμως το αγαπημένο έπιπλο του σαλονιού να μπει δυναμικά στις σεξουαλικές φαντασιώσεις σου και να ξεχάσεις την άνεση του κρεβατιού, την διαστροφή του πάγκου της κουζίνας και το βρώμικο και έντονο σεξ στο πάτωμα.

Τα πλεονεκτήματα του καναπέ

Αρχικά γιατί να διαλέξεις τον καναπέ και όχι ένα οποιοδήποτε άλλο σημείο για σεξ;

Σκέψου λοιπόν πως βρίσκεστε στο σπίτι και βλέπετε ταινία. Τα χέρια περιπλέκονται, μπαίνουν μέσα από τα ρούχα, κατεβαίνουν σταδιακά και τα πρώτα δείγματα του ερωτισμού γίνονται αντιληπτά. Τι κάνεις σε αυτή τη φάση πετάς το αμήχανο, “πάμε μέσα;” ή συνεχίζεις και όπου σας βγάλει; Φυσικά το δεύτερο.

Το σεξ είναι άμεσο και ξαφνικό. Δεν υπάρχει λόγος να το διακόψεις για να πας κάπου αλλού. Ξεκίνησε στον καναπέ και θα γίνει στον καναπέ και θα είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά.

Ο καναπές είναι άνετος και προσφέρεται για πολλές στάσεις και φαντασιώσεις. Σκέψου πως μπορεί να είναι ρομαντικός ή σκηνικό μίας πολύ διεστραμμένης φαντασίωσης, όπως το σεξ στην επιχείρηση που ανήκει σε έναν από τους δύο, όλα όλοι έχουν φύγει.

Με απλά λόγια ο καναπές είναι ένα πεδίο ερωτικών μαχών που θα λατρέψεις και προσφέρει την φυσικότητα.

Ώρα να δεις μερικές στάσεις αλλά και μερικές σεξουαλικές φαντασιώσεις που μπορείς να κάνεις πάνω του.

“Η επίσκεψη”

Καλεσμένος ή καλεσμένη δεν έχει σημασία ποιος βάζει το σπίτι. Έχετε βάλει ταινία, έχετε χαμηλώσει φώτα, έχει απολαύσει το φαγητό που μαγείρεψες ή που παραγγείλατε και τα σώματα σας αγγίζονται. Σε αυτή τη φάση ο άντρας φροντίζει να ξεκινήσει με φιλιά στον λαιμό και σταδιακά να βγάλει τα ρούχα της συντρόφου του. Καθώς το κάνει και φτάνει στο τελευταίο οχυρό προσφέρει ένα απολαυστικό στοματικό και είναι σίγουρος πως η σύντροφος του έχει ετοιμαστεί για να τον καβαλήσει. Έτσι μπορεί να συνεχίσει να απολαμβάνει τη στιγμή, αλλά και την ταινία που παίζει στο βάθος.

“Το πρώτο σημείο”

Γυρίζετε από έξοδο στο σπίτι. Σχεδόν το κάνατε στο ασανσέρ, όμως τελικά προλάβατε για λίγη ιδιωτικότητα. Το πρώτο σημείο που βρίσκετε είναι ο καναπές. Αν είσαι γυναίκα εδώ τον πετάς με δύναμη πίσω και παίρνεις το πρώτο χέρι. Είναι ο καιρός να μεταμορφωθείς σε μία σύγχρονη αμαζόνα και να του δείξεις πως οι στάσεις στον καναπέ που ξέρεις δεν είναι μόνο να σε ξαπλώνει. Καβάλησε τον, χωρίς να προλάβει να κάνει κίνηση να ζητήσει στοματικό. Βάλε του το στήθος στο στόμα και απαίτησε του με χαστούκια να σου προσφέρει τη μέγιστη ηδονή. Είναι το θήραμα σου και δεν θα το αφήσεις μέχρι να σε ικανοποιήσει.

“Το casting”

Εδώ πάμε σε σκληρά παιχνίδια. Αν θες να εκπληρώσεις αυτή τη φαντασίωση ως γυναίκα φρόντισε να φοράς φούστα και πουκάμισο και να πας στην δουλειά του όταν ξέρεις πως όλοι έχουν φύγει. Δείξε του πως είσαι πρόθυμη να κάνεις τα πάντα στη συνέντευξη – casting για να πάρεις τη δουλειά. Μόλις πάει μέσα ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια σου. Φρόντισε να δείξεις πόσο καλή μπορείς να γίνεις με τα λεπτά σου δάχτυλα και άσε τον να χαζεύει το θέαμα που του προσφέρεις. Μόλις συνέλθει και καταλάβει τι συμβαίνει, ζήτα του να έρθει κοντά άνοιξε του το παντελόνι, κάνε του στοματικό. Στη συνέχεια ξάπλωσε και άσε τον να έρθει από πάνω. Το πάθος του θα τον κάνει να σε σηκώσει ολόκληρη μετά για να αλλάξετε στάση. Τα κοκάλινα γυαλιά συμπληρώνουν την φαντασίωση.

“Το αφεντικό”

Εδώ ο άντρας παίρνει το ρόλο του σκληρού αφεντικού. Κάθετε στον καναπέ και περιμένει την “υφιστάμενη” του να του τα προσφέρει όλα στο πιάτο. Όμως όπως κάθε leader θα κάνεις τη μεγάλη ανατροπή και θα σηκωθείς μόλις δεις πως η ένταση είναι αρκετή. Στήσε τη στα τέσσερα πάνω στον καναπέ και φρόντισε να κρατιέται από την πλάτη του. Έφτασε η ώρα να της δείξεις πως πετυχαίνεις πάντα να την κάνεις να έχει οργασμό. Χτυπήματα, βρομόλογα και πολλά άλλα μπορούν να την κάνουν να ξεχάσει την “αύξηση” της.

“Η απόλυτη σύνδεση”

Εδώ πας σε πιο μυστηριακά μονοπάτια που ανακαλύπτουν τη σύνδεση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας με το σύμπαν. Δύο στάσεις στον καναπέ προσφέρουν την απόλυτη σύνδεση. Το “8”, δηλαδή το να κάτσει η γυναίκα πάνω στον άντρα και να ενωθούν τα πόδια τους και η “σανίδα”, δηλαδή να ξαπλώσει μπρούμητα η γυναίκα και να πάει ο άντρας από πάνω της και να την πάρει αγκαλιά. Εδώ το σεξ δεν είναι πάντα “βρώμικο”, αλλά περισσότερο ρομαντικό. Ο καναπές είναι το ιδανικό σημείο για να λάβει τόπο σε ένα σαλόνι που δεν έχει γνωρίσει ξανά τέτοια εκστατικά σκηνικά.

“Η ακροβάτισσα”

Μία από τις πιο ιδιαίτερες στάσεις στον καναπέ που μπορείς να πετύχεις. Βάλε τον να κάτσει κανονικά και εσύ πήγαινε με γυρισμένη την πλάτη από πάνω του. Στο πια δίοδος θα χρησιμοποιηθεί για την ικανοποίηση σου είναι καθαρά στο χέρι σου. Κάτσε πάνω του και κάνε μία κίνηση σαν να ξεκινάς ένα βαθύ κάθισμα. Να είσαι σίγουρη πως το πέος του θα χτυπήσει το σημείο G σου και εσύ θα νιώσεις ανεπανάληπτους και πολλούς οργασμούς.

“Η παιδική χαρά”

Τι θα έλεγες για μερικές στάσεις στον καναπέ που θα τον μετατρέψουν σε μία παιδική χαρά ενηλίκων; Ναι κατάλαβες πολύ καλά τι περιλαμβάνονται εδώ. Sex Toys! Τι θα έλεγες αν είσαι άντρας να απολαύσεις ένα στοματικό της άνετος, όσο αυτή θα είναι στα γόνατα και θα έχει μέσα της τον δονητή. Πριν γίνει όμως αυτό, φρόντισε από τα προκαταρκτικά να συνδυάσεις τα φιλιά σου με τα “δονούμενα παιχνίδια” της και να δείτε πως ο καναπές μεταμορφώνεται σε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Στο τέλος όμως να τα μαζέψετε, ώστε μην ξεχαστεί κάτι και το βρει κάποιος άλλο επισκέπτης.

“Η κυρία του σπιτιού”

Όπως κάθεται ο σύντροφος σου στον καναπέ αποφάσισε να του θυμίσεις πως μία κυρία απαιτεί “ειδική μεταχείριση” Αν κάθεται, ανέβα πάνω στον καναπέ και πρόσφερε του την τιμή να σου δώσει ικανοποίηση με τη γλώσσα του. Αν πάλι νιώθε κούραση μπορείς να του επιτρέψεις να ξαπλώσει και να ανεβείς πάνω στο πρόσωπο του. Βέβαια για να είναι πιο δίκαιο απασχόλησε τον και εσύ λίγο με τα χέρια σου ή προσφέροντας το ένα 69 που δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά. Μία από τις πιο πρωτότυπες στάσεις στον καναπέ!