Skip to main content

Με το πέρασμα των χρόνων, οι γυναίκες έχουν μπερδευτεί από την περίπλοκη συμπεριφορά των αντρών στο θέμα των ραντεβού. Πώς γίνεται τη μια μέρα να είναι καυτοί σαν τη λάβα και την επόμενη να είναι κρύοι σα χιονάνθρωποι?

Πολλές φίλες μου με έχουν ρωτήσει γιατί, ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν τέλεια τις δύο πρώτες εβδομάδες, ο τύπος εξαφανίζεται από προσώπου Γης? Όλες έχουν την ίδια απορία:

“Το ραντεβού πήγε πάρα πολύ καλά. Γιατί όμως δεν έχει μπει καν στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο, ή να στείλει ένα μήνυμα;”.

“Τι συμβαίνει με μερικούς άντρες που στα ραντεβού είναι υπέροχοι και ενώ μας έχουν δώσει ελπίδες εξαφανίζονται? Γιατί είναι τόσο άκαρδοι? Το ευχαριστιούνται να μας παρατάνε στα κρύα του λουτρού?»

Ευτυχώς, μπορώ να σας απαντήσω εκ μέρους μιας μεγάλης πλειοψηφίας των αντρών. Σχετικά πρόσφατα, ένας παλιός μου φίλος ομολόγησε ότι παράτησε μια κοπέλα με την οποία βγαίνανε για ένα μήνα.

«Τα πράγματα πηγαίνανε πολύ καλά μεταξύ μας και πραγματικά πέρναγα πολύ καλά. Το θέμα είναι ότι μόλις βγήκα από μια μακροχρόνια σχέση και δεν ήμουν έτοιμος για κάτι σοβαρό. Στο τέλος φιληθήκαμε και τότε ήταν που πανικοβλήθηκα εντελώς».

Εν συνεχεία, ο φίλος μου αυτός παρουσίασε την κλασσική συμπεριφορά που μισούν και σιχαίνονται οι γυναίκες: βρήκε ένα σωρό δικαιολογίες για να αποφύγει ξανά την επαφή και την επικοινωνία με τη δύστυχη αυτή κοπέλα.

Από τη δική μας την πλευρά, δεν θα έπρεπε να κριτικάρουμε τον φίλο μου, αλλά αντίθετα να μάθουμε από το παράδειγμά του.

Όταν τον ρώτησα γιατί έδειχνε μπερδεμένα συναισθήματα, μου απάντησε «Δεν ξέρω να σου πω για τους άλλους άντρας, αλλά κοιτώντας πίσω δεν υπήρχε κάτι που να έκανα που να ήταν μπερδεμένο. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι αν ο τύπος δεν μπαίνει στον κόπο να πάρει τηλέφωνο ή να στείλει μήνυμα τότε δεν του αρέσει η συγκεκριμένη κοπέλα».

Δεν θα μπορούσα να διαφωνήσω με τον φίλο μου. Ο μόνος αληθινός τρόπος για να καταλάβεις αν αρέσεις σε έναν άντρα είναι η συμπεριφορά του. Οι άντρες συνήθως οδηγούνται από κάποιο κίνητρο. Αν θέλει κάτι ή κάποιον δεν έχει λόγο να μην το δείξει. Με άλλα λόγια, δεν λέει δικαιολογίες. Αν όμως δεν πάρει τηλέφωνο, ή δε στείλει μήνυμα, τότε το μήνυμα είναι σαφές.

Απλά δεν ενδιαφέρεται.

Μπορεί να έχεις τους λόγους του για να μην κυνηγήσει μια σχέση, αλλά αυτό δεν τον αποσπά από το γεγονός ότι δεν προτίθεται να προσπαθήσει ή να βρει χρόνο για να είναι μαζί σου. Τόσο απλά!

Σε γενικές γραμμές, οι άντρες δε βρίσκονται σε επαφή με τα συναισθήματά τους όπως οι γυναίκες και δυσκολεύονται να τα εκφράσουν. Μπορεί λοιπόν να του αρέσεις, αλλά όχι αρκετά ώστε να κάνει σχέση μαζί σου λόγω κάποιον προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο ίδιος.

Έτσι, την επόμενη φορά που θα βγεις με κάποιον που νομίζεις ότι ταιριάζετε, αλλά στο τέλος σου κάνει νερά είναι πολύ πιθανό ότι δε θέλει να τον περάσεις για αλήτη. Την ίδια στιγμή όμως, δεν έχει τα κότσια να σου πει πως δεν είναι έτοιμος για σχέση.

Δεν θέλω να νομίσεις πως αυτό σε κάνει λιγότερο ελκυστική σα γυναίκα.

Αυτός είναι που χάνει, όχι εσύ.

Θα πρέπει λοιπόν να προχωρήσεις και να δουλέψεις σε άλλους τομείς της ζωή σου όπως η καριέρα σου, οι φιλίες σου, τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά σου. Η όλη ειρωνεία του θέματος είναι ότι για να αποκτήσεις την ιδανική σχέση θα πρέπει να σταματήσεις να έχεις εμμονές επ’ αυτού.

Θυμήσου ότι το να είσαι πλήρως αφοσιωμένη στα ενδιαφέροντά σου, επεκτείνοντας ταυτόχρονα τον κοινωνικό σου κύκλο, είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις άντρες, χωρίς καν να προσπαθήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί ζεις μια ισορροπημένη ζωή όπου εκτιμάς τον εαυτό σου και ακριβώς αυτός ο αυτοσεβασμός είναι που ελκύει τους άντρες γύρω σου.

Έτσι λοιπόν, αν ο κύριος «Ξαφνικά Μη Διαθέσιμος» εξαφανιστεί από τη ζωή σου, μην το πάρεις προσωπικά. Συνέχισε να κάνεις το καλύτερο για τον εαυτό σου και να είσαι σίγουρη πως θα βρεις κάποιον που δε θα ξοδέψει ούτε το χρόνο, ούτε την ενέργειά σου!

Σταμάτα να αναρωτιέσαι, λοιπόν, τι έκανε λάθος αυτός και εστίασε στο πως θα κάνεις εσύ το σωστό!

 Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά επιτυχίας στους άνδρες  που το 99% των γυναικών δεν θα μάθουν ποτέ .

Ο Κύριος Ανδρέου  συγγραφέας των Best seller «τα μυστικά της επανασύνδεσης» και  «πως να έχεις όποιον άνδρα θέλεις «με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στο θέμα «σχέσεις»  έχει την απάντηση που ψάχνεις και την προσφέρει μέσα από μια ολοκληρωμένη σειρά δωρεάν μαθημάτων που παρακολουθούν χιλιάδες γυναίκες αυτή την στιγμή .

μερικά μόνο από τα δωρεάν μαθήματα:

  • Τα λάθος σήματα που καταστρέφουν τις πιθανότητες να σε δει ένας άνδρας σοβαρά
  • Μυστικά για να κάνεις έναν άνδρα να ανοιχθεί μαζί σου και να εκδηλώσει συναισθήματα
  • Πως θα κάνεις έναν άνδρα να σε ερωτευθεί ( ειδική τεχνική) άμεσα
  • Συγκεκριμένες τεχνικές για να κάνεις έναν άνδρα να σε διεκδικήσει ακόμα και αν είναι απόμακρος
  • Πως μπορείς άμεσα να αναθερμάνεις μια σχέση  ώστε να βγείτε από την ρουτίνα και να αποφύγετε τον χωρισμό.
  • Μια τεχνική που μπορεί να κάνει οποιονδήποτε άνδρα να κολλήσει μαζί σου
  • τι πρέπει να κάνεις σήμερα αν αυτός που σε ενδιαφέρει, έχει απομακρυνθεί

Τι πρέπει να κάνεις τώρα: 

Μάθε περισσότερα για τα Δωρεάν Μαθήματα  εδώ

Πραγματικό σχόλιο γυναίκας που παρακολουθεί τα μαθήματα

 

Έσωσα την σχέση μου:

Αυτά που αναφέρεις στα μαθήματα πραγματικά είναι πολύτιμα.  μαθαίνω τόσα πολλά πράγματα. Μου αρέσει πολύ ο απλός τρόπος που εξηγείς τα πάντα χωρίς να κουράζεις. οι τεχνικές ψυχολογίας που αναλύεις με τα μοτίβα …δουλεύουν πραγματικά. 

Βρισκόμουν σε μια σχέση η  είχε τα χαρακτηριστικά που αναφέρεις και στα μαθήματα σου.  Δεν ένιωθα να με γεμίζει , πραγματικά ευτυχισμένη. Είχαμε απομακρυνθεί και αυτό κάθε μέρα που ξημέρωνε με πονούσε. Είχαμε αποδεχτεί και οι 2 αυτήν την κατάσταση δεν ξέρω…ίσως από συνήθεια. Τελευταία ο Π είχε αρχίσει να απομακρύνεται. Δεν μου έδινε καμία σημασία και η συμπεριφορά του έδειχνε ότι ετοιμαζόταν για χωρισμό

 Ακολουθώ πιστά τους κανόνες σου για την επικοινωνία , τον τόνο της φωνής αλλά και το σύνδρομο του ήρωα.

Πραγματικά λειτουργούν όλα αυτά. Ο Π είναι αλλαγμένος, λες και έχει μπροστά μου έναν άλλο άνθρωπο. Είμαστε σε μια πολύ καλή φάση. περιμένω πως και πως τα επόμενα μαθήματα. Σε ευχαριστώ

Δάφνη, 28

Μάθε περισσότερα για τα Δωρεάν Μαθήματα  εδώ