Skip to main content

Το μυαλό ενός άντρα είναι το κλειδί για να τον κερδίσεις. Μάθε πως θα το μαγνητίσεις και θα το κάνεις δικό σου, ώστε να τον κατακτήσεις και να σου είναι πιστός.

Κάθε γυναίκα αυτό που θέλει στον ερωτικό τομέα, είναι η αποκλειστικότητα στη ζωή του συντρόφου της. 

Το μυαλό του άντρα δεν παιχνιδιάρικό ή όπως περιγράφεται από τις διάφορες σειρές και ταινίες, όλη την ώρα στο σεξ.

Πρόκειται για έναν μύθο που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα, γιατί άντρες και γυναίκες έχουν ακριβώς την ίδια όρεξη και επιθυμία για σεξουαλική απόλαυση. 

Στην πραγματικότητα το μυαλό του άντρα είναι ένας μηχανισμός επιθυμιών και φόβων που πρέπει να κατανοηθεί και να λυθεί, ώστε να το κατακτήσεις.

Σε αυτό το κείμενο θα δεις πως μπορείς να διεγείρεις το αντρικό μυαλό και το οδηγήσεις εκεί που θες.

Φόβοι

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να δεις το πλέγμα που ονομάζεται «φόβος» και βρίσκεται σε κάθε μυαλό και ψυχοσύνθεση. Για τον άντρα που έχει μεγαλώσει πως πρέπει να είναι ο ανεξάρτητος, πετυχημένος και αυτόνομος άνθρωπος, ο ρόλος του φύλου του είναι ιδιαίτερα πιεστικός και του δημιουργεί δύο βασικούς φόβους, την απόρριψη και την αποτυχία.

Η απόρριψη είναι η κινητήρια δύναμη στο αντρικό μυαλό για να προσπαθήσει να διεκδικήσει κάθε γυναίκα και να είναι πάντα ο επικρατέστερος. Εάν θες να τον διεγείρεις πραγματικά θα πρέπει ποτέ να μην του την δείξεις.

Η αποτυχία είναι το αποτέλεσμα της απόρριψης, μετά την επεξεργασία της από το αντρικό μυαλό. Μπορεί να καταστρέψει την τεστοστερόνη και να κάνει τον άντρα καταθλιπτικό, νωθρό και δυσκίνητο.

Γνωρίζοντας τώρα τις δύο βασικές νοητικές φοβίες ενός άντρα, ξέρεις τι δεν πρέπει να του αναφέρεις ποτέ και να αποφύγεις, ώστε να τον ερεθίσεις. Είναι σημαντικό, γιατί αρκετές γυναίκες χρησιμοποιούν τα δύο παραπάνω ως «παιχνίδι» στον άντρα που τους αρέσει για να τον κάνουν πιο διεκδικητικό και επιθετικό.

Επιθυμίες

Τώρα πάμε να δούμε μία άλλη πτυχή στο αντρικό μυαλό, τις επιθυμίες που έχει και με τις οποίες λειτουργεί. 

Το αντρικό μυαλό έχει προγραμματιστεί μέσα από το κοινωνικό γίγνεσθαι και με βάση αυτό έχουν δημιουργηθεί οι εκάστοτε επιθυμίες του.

Η επιτυχία, η ιδανική σύντροφος, οι καλοί φίλοι και η χαρά είναι οι αξίες με τις οποίες λειτουργεί κάθε άντρας. 

Όπως βλέπεις ο ρόλος σου ως γυναίκα μπορεί να είναι πολύ πιο σύνθετος, από το απλή ερωτική σύντροφος.

Ένας άντρας χρειάζεται επικοινωνία. Όλα αυτά τα είδωλα αδιάφορων αντρών που σκέφτονται μονάχα το σεξ και το πώς θα κερδίσουν το επόμενο θηλυκό τρόπαιο, στην πραγματικότητα είναι αποτελέσματα κακής επικοινωνίας.

Το μυαλό του κάθε άντρα θέλει μία σύντροφο που είναι πιστή, ώστε να νιώθει ασφάλεια και παράλληλα διασκεδαστική, δηλαδή να είναι ανθρώπινη, αυθεντική και να έχει κοινά γούστα.

Πως θα τα καταφέρεις

Τώρα πάμε να δούμε πως μπορείς να σαγηνεύσεις το μυαλό του κάθε άντρα. Θα σου δείξω μερικά στοιχεία στα οποία θα επικεντρωθείς και θα διεγείρεις το μυαλό του αρσενικού που σε ενδιαφέρει.

Είναι πολύ κρίσιμο να συνδυάσεις στοιχεία του λόγου με άλλα χαρακτηριστικά, τα οποία όμως έχουν και αυτά μέσα τους την επικοινωνία.

Μη λεκτικά στοιχεία

Όλα ξεκινούν από την επικοινωνία χωρίς λόγια. Είναι ο πρώτος τρόπος για να πεις πράγματα για εσένα χωρίς να πλησιάσεις τον άλλον και το αντρικό μυαλό έχει μάθει να τα διαβάζει ασυνείδητα.

Εδώ λοιπόν είναι το ντύσιμο σου, οι κινήσεις σου, οι επαφές με τους άλλους, το άρωμα σου και οι ματιές σου. Εάν θες να κερδίσεις το μυαλό του εκλεκτού σου, προσπάθησε να του δώσεις όσα περισσότερα στοιχεία χρειάζεται για να θέλει να σε παρατηρεί παραπάνω.

Το ντύσιμο σου πρέπει να είναι ιδιαίτερο, ώστε να ενεργοποιεί αυτό το «κλικ» και να κολλάει το βλέμμα του πάνω σου, χωρίς όμως να σε σκέφτεται γυμνή. Το θέμα είναι να βλέπει ντυμένη και να σε ποθεί όσο τίποτα στον κόσμο.

Οι κινήσεις σου στον χώρο είναι σαν χωρογραφία. Πρέπει να είναι αρμονικές και φυσικές. Αυτές γοητεύουν και δεν δημιουργούν άγχος ή αμηχανία.

Στις επαφές σου θα πρέπει να δείχνεις αυθεντικότητα. Για σκέψου πόσο άσχημο θα ήταν να σε δει να κοροϊδεύεις κάποιον. Θα μπορούσε το μυαλό του να κάνει εικόνα πως κοροϊδεύεις και αυτόν.

Το άρωμα είναι το κλειδί για το σεξ. Αν και απωθημένη η όσφρηση ως αίσθηση, από την εξέλιξη, σχετίζεται άμεσα με την ερωτική διέγερση. Όμορφα αρώματα και καθαριότητα δίνουν το πράσινο φως να σε γνωρίσει.

Οι ματιές σου είναι το πρώτο ερωτικό κάλεσμα. Μην τις φοβηθείς. Θα έρθει να σε γνωρίσει αν τις δει καρφωμένες πάνω του. Επιπλέον τα λάγνα βλέμματα ενεργοποιούν το φαντασιακό του κάθε αρσενικού.

Λεκτικά στοιχεία

Όταν θα έρθει να σου μιλήσει πάτε σε μία άλλη μορφή επικοινωνίας, την λεκτική. Εδώ τα στοιχεία που θα επικρατήσουν είναι σχετικά τις ικανότητες σου να εντυπωσιάζεις στις συζητήσεις. 

Στη φάση της λεκτικής επικοινωνίας λοιπόν θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική, ώστε να προκαλέσεις τις απαραίτητες βιοχημικές εκκρίσεις στο μυαλό του και να ενεργοποιήσεις τις ορμόνες της ικανοποίησης και της χαράς. 

Εδώ θα πρέπει να φανείς ενδιαφέρουσα με πολλά και διαφορετικά θέματα συζήτησης, η δυνατότητα καθοδήγησης, ο γλυκός τόνο φωνής και φυσικά οι έξυπνες ατάκες.

Τα θέματα συζήτησης είναι ίσως το βασικότερο κομμάτι για να κερδίσεις το μυαλό ενός άντρα. Δείξε του πραγματικά ποια είσαι μέσα από αυτά και μην υποκριθείς ούτε στιγμή πως ενδιαφέρεσαι για κάτι επειδή απλά του αρέσει. Άφησε τον να δει πόσο διαφορετική είσαι από τις άλλες και πόσο ξεχωριστές και με δική τους ροή συζητήσεις κάνετε. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει μέσα από την επιχειρηματολογία και μόλις ανάψει η φλόγα δύσκολα θα σβήσει η φωτιά. Μην ξεχνάς πως η πρώτη σας συζήτηση μπορεί να είναι και αυτή που θα θυμάται σε όλη του τη ζωή, για το πώς γνωριστήκατε.

Ο τόνος φωνής είναι εξαιρετικά σημαντικός. Μέσα από αυτόν θα φανεί το πόσο τον συμπαθείς ή όχι. Ένας ειρωνικός τόνος, γίνεται αποτρεπτικός για επικοινωνία. Το ηχόχρωμα της φωνής είναι ένας αυτοματοποιημένος τρόπος για να διαβάσει το μυαλό την συμπάθεια ή τη δυσαρέσκεια. Άσε τον φυσικό και γλυκό, χωρίς εκνευρισμό και θα δεις πόσο όμορφα θα γίνουν όλα.

Καθοδήγηση της συζήτησης κάνει πάντα ο καλύτερος συνομιλητής. Εάν καταφέρεις να του αλλάζεις τα θέματα και να τον οδηγείς εκεί που θες, με φυσικό πάντα τρόπο, θα δείξεις πως είσαι μία γυναίκα που ξέρει να ελίσσεται και κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο βλέπεις και μαθαίνεις πράγματα γι’ αυτόν και τη ζωή του. Έτσι θα δεις αν έχει σχέση, το πότε χώρισε, σε τι φάση βρίσκεται και πολλά άλλα.

Τέλος οι έξυπνες ατάκες, είναι το αλατοπίπερο σε μία καλή συζήτηση. Μέσα από αυτές δεν θα κερδίσεις μόνο το μυαλό του, αλλά θα το σαγηνεύσεις σε τέτοιο σημείο που θα επιδιώκει για όλο και περισσότερη επικοινωνία μαζί σου.

Το αποτέλεσμα

Θα είναι αυτό που ήθελες να πετύχεις. Να σε σκέφτεται συνέχεια και να σε εκτιμάει. Θα σε βλέπει σαν μία έξυπνη, πολύ ενδιαφέρουσα γυναίκα που όχι μόνο αξίζει το κάτι παραπάνω, αλλά θα θελήσει να σε βάλει στη ζωή του ως κάτι αναντικατάστατο.

Κάθε άντρας, αν και διαφορετικός, έχει τις ίδιες ακριβώς απαιτήσεις από μία ιδανική σύντροφο. Μπορεί να αλλάζει το περιεχόμενο, όμως ο πυρήνας παραμένει ο ίδιος. 

Όσο πιο πολύ μιλάτε, τόσο περισσότερο θα σε ανακαλύπτει και εσύ το ίδιο. Η δυναμική που θα χτιστεί μέσω τις επικοινωνίας σας θα είναι ο αρμός για την επικείμενη σχέση σας.

Εάν κερδίσεις το μυαλό του άντρα, έχεις κερδίσει και τον ίδιο και αυτό είναι η πραγματική δύναμη κάθε γυναίκας που ξέρει τι θέλει από κάποιον.

Ένας άντρας που είναι ικανοποιημένος από επικοινωνία, εμπειρίες και σεξ, δεν υπάρχει περίπτωση να κοιτάξει κάπου αλλού. Είναι ολοκληρωμένος και όλο αυτό θα μεταφραστεί σε χαμόγελο και λάμψη προς εσένα.