Skip to main content

Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως οι άντρες ενδιαφέρονται μόνο για την εξωτερική εμφάνιση. Όταν σκέφτονται “Τι αρέσει στους άντρες;” αμέσως στο μυαλό τους έρχεται το σώμα, το πλούσιο στήθος, τα σαρκώδη χείλη.

Θα σου εξηγήσω γιατί αυτή η αντίληψη είναι εντελώς λανθασμένη.

Αν ρωτήσεις καμιά δεκαριά άντρες τι παρατήρησαν επάνω σου θα λάβεις πληθώρα διαφορετικών απαντήσεων. Πολλοί θα αναφέρουν το σώμα σου, ενώ άλλοι το χαμόγελό σου. Όταν όμως κοιτάξεις τις γυναίκες με τις οποίες ερωτεύονται οι περισσότεροι άντρες θα καταλάβεις την ουσιώδη διαφορά. Το τι σκέφτονται λοιπόν οι άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα μπορεί να μην είναι ακριβώς αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Η πλειοψηφία των γυναικών δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι μέγιστο ξενέρωμα για τον άνδρα όταν γίνεται επιθετική, εγωίστρια ή απαιτητική.

Τι αρέσει στους άντρες τελικά;

Αυτό που κάνει μια γυναίκα ακαταμάχητη είναι στοιχεία του χαρακτήρα της, 5 από τα οποία θα σου αναφέρω ευθύς αμέσως.

 Να νιώθεις Πολύτιμη

Άσε με να σου υπενθυμίσω το πιο κοινό χαρακτηριστικό των αντρών – τους αρέσουν τα πολύτιμα αντικείμενα. Αντίστοιχα, ο άντρας που σε ενδιαφέρει θέλει να πιστεύεις ότι είσαι ανεκτίμητη. Πολλές γυναίκες πιστεύουν λανθασμένα ότι πρέπει να συμπεριφέρονται αλαζονικά, ή να το παίζουν απρόσιτες. Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλουν οι άντρες είναι γυναίκες που είναι ευτυχισμένες και θεωρούν τον εαυτό τους ανεκτίμητο, χωρίς σκέψεις όπως “Αν ήμουνα πιο όμορφη, αδύνατη κτλ. ίσως με ήθελε περισσότερο”.

Αυτό που κάνεις είναι πιο σημαντικό από αυτό που αισθάνεσαι:

Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι είναι η προέκταση αυτών που αισθάνονται. Αυτό που έχει σημασία για έναν άντρα είναι το πως συμπεριφέρεται η γυναίκα όταν δεν είναι στα κέφια της. Πώς αντιδρά όταν είναι θυμωμένη? Τι κάνει όταν ο άντρας τη θεωρεί δεδομένη? Ζητάει βοήθεια όταν τη χρειάζεται, ή περιμένει από τον άντρα να διαβάσει το μυαλό της?

Αυτό που μετράει είναι οι πράξεις σου και όχι το τι αισθάνεσαι.

Τα αισθήματά σου παρουσιάζουν διακυμάνσεις ανάλογα με τις καταστάσεις. Το θέμα είναι το πως ανταποκρίνεσαι σε αυτές και τι επιλογές κάνεις, άσχετα με το τι αισθάνεσαι. Για παράδειγμα, θα ήθελες να είσαι με έναν άντρα που κρατάει το λόγο του μόνο όταν είναι καλοδιάθετος? Όχι βέβαια! Αντίστοιχα, το ίδιο συμβαίνει και στους άντρες.

 

 Να είσαι πάντα ειλικρινής:

Αν υπάρχει κάποιο χαρακτηριστικό που οι άντρες αξιολογούν περισσότερο σε μια γυναίκα είναι η ειλικρίνειά της. Αυτό μπορεί να ακούγεται βαρετό και ανούσιο, μα είναι πολύ σημαντικό. Οι άντρες θεωρούν ότι από τη στιγμή που δίνουν την καρδιά τους σε μια γυναίκα, της προσφέρουν τον απόλυτο έλεγχο, κάτι που ισχύει ιδιαίτερα αν τη ζητήσει σε γάμο.

Για να προβεί σε μια τέτοια κίνηση θα πρέπει να μπορεί να την εμπιστευτεί. Η εμπιστοσύνη είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορεί να δώσει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Αν όμως η γυναίκα καταπατήσει αυτή την εμπιστοσύνη, τότε καταστρέφονται όλα. Πολλές φορές η αλήθεια πονάει, αλλά δείχνοντας στο σύντροφό σου ότι είσαι ειλικρινής μπορεί να κάνει θαύματα για τη σχέση σου.

Να είσαι υπομονετική:

Πόσες φορές δεν έχεις ακούσει τη φράση “Η υπομονή είναι αρετή”; Η υπομονή είναι το κλειδί για μια μακροχρόνια σχέση.

Τι σημαίνει όμως αυτό πρακτικά;

Μερικές φορές οι γυναίκες παρερμηνεύουν την υπομονή νομίζοντας ότι πρέπει απλά να αγνοήσουν τις κακές συμπεριφορές από το σύντροφό τους. Αυτό όμως στην πραγματικότητα ονομάζεται αλληλοεξάρτηση. Ο καλύτερος τρόπος για να περιγράψουμε την υπομονή είναι το να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε ή να πράξουμε.

Για παράδειγμα, αν εσύ και ο φίλος σου έχετε κάποια διαφωνία, σταμάτα και ρώτα τον εαυτό σου το εξής: “Έχει νόημα να τσακώνομαι γι’ αυτό;” Αν ναι, τότε θα πρέπει να το αναφέρεις. Αν πάλι όχι, τότε να είσαι υπομονετική μαζί του και να το αφήσεις να ξεθυμάνει. Παρ’ ολ’ αυτά υπάρχουν σαφείς περιπτώσεις οπού οφείλεις να μην ανέχεσαι τη συμπεριφορά του. Αυτό έχει να κάνει με απιστία, ασέβεια και κακοποίηση (λεκτική ή σωματική). Δεν τίθεται θέμα υπομονής και αποδοχής.
Η υπομονή έχει να κάνει με το να αφήνεις τα μικροπράματα να περάσουν ασχολίαστα. Αν όμως κάτι το θεωρείς σημαντικό, συζήτησέ το, πόσο μάλλον αν έχεις να αντιμετωπίσεις επιθετική και βίαιη συμπεριφορά.

 Να φαίνεσαι επιβλητική και μεγαλοπρεπής:

Οι άντρες δε μπορούν να αντισταθούν σε μια γυναίκα που είναι πραγματικά επιβλητική και μεγαλοπρεπής. Αυτό σημαίνει πολλά περισσότερα από το να είσαι απλώς ευγενική και καλή μαζί τους. Οι άντρες αντιλαμβάνονται το μέγεθος της μεγαλοπρέπειάς σου βάσει του πως συμπεριφέρεσαι όταν κάνουν κάτι λάθος και μετανιώνουν γι’ αυτό. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε ότι ο σύντροφός σου ξέχασε κάποιο σημαντικό γεγονός για εσένα, για το οποίο έχει μετανιώσει ειλικρινά. Τον συγχωρείς και προχωράς, ή του κρατάς κακία περιμένοντας να κάνεις κάτι αντίστοιχο σε αυτόν;

Όταν αισθάνεται ευάλωτος συμπεριφέρεσαι με μεγαλοπρέπεια ή είσαι επικριτική μαζί του; Αποδέχεσαι τη συγγνώμη του ενώ σχεδιάζεις την εκδίκησή σου, ή απλά τον συγχωρείς και προχωράς;

Αν δεν τον εκμεταλλευτείς, τότε θα γίνεις πολύ γοητευτική στα μάτια του.

Οι άντρες αποζητούν γυναίκες που είναι πραγματικά καλόκαρδες και μεγαλοπρεπείς και θα μείνουν μαζί τους στα καλά και στα άσχημα. Αν μπορείς να γίνεις μια τέτοια γυναίκα, τότε να ξέρεις ότι δεν θα σε αφήσει ποτέ.

Πώς να χρησιμοποιήσεις αυτές τις αρετές για να μαγέψεις έναν άντρα.

Κάθε ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά φαίνονται αρκετά απλά, αλλά όταν ανακατευτούν με τις κατάλληλες αναλογίες τότε γίνονται σαν ένα μαγικό φίλτρο. Στην πραγματικότητα, όταν τα συνδυάσεις σωστά θα αποκτήσεις την απόλυτη λάμψη.

Αυτό συνέβη και στην Άννα τη μέρα που μπήκε στο ασανσέρ για να πάει σπίτι της. Καθώς το ασανσέρ άρχισε να ανεβαίνει, ο άντρας που βρισκόταν μέσα μαζί της σταμάτησε να μιλά στο κινητό του και την κοίταξε χαζεμένος. Η Άννα ένιωσε ένα ρίγος να τη διαπερνά και αμέσως μετά άκουσε τον άντρα να της λέει “Συγγνώμη, δεν το συνηθίζω αυτό. Δε σε γνωρίζω, μα θα ήθελα να σε ξαναδώ”. Κάτι αντίστοιχο της. συνέβη, δύο εβδομάδες μετά, στο πάρτι μιας φίλης της όπου 2 άντρες ζητούσαν το τηλέφωνό της
Αυτό που συνέβη στην Άννα είναι το λεγόμενο Φαινόμενο της Φλόγας και συμβαίνει όταν λάμπεις και ελκύεις τους άντρες χωρίς να κάνεις καμιά προσπάθεια.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τους άνδρες; Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα μάθουν ποτέ! Γράψου, σήμερα στα δωρεάν μαθήματα και μάθε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τους άνδρες. Συμπλήρωσε απλώς την παρακάτω φόρμα.

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα