Skip to main content

Έχεις βγει ποτέ με κάποιον που, ενώ όλα πηγαίνουν τέλεια και έχετε ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, ξαφνικά απομακρύνθηκε εντελώς από κοντά σου? Αισθάνεσαι την αδιαφορία του; Δεν έχεις ιδέα τι στον κόρακα πήγε στραβά? Σήμερα θα σου δώσω μερικές απαντήσεις για να διαλευκάνεις αυτό το μεγάλο μυστήριο. Θα σου αποκαλύψω τις 3 βασικότερες αιτίες γιατί οι άντρες κλείνουν ξαφνικά το διακόπτη.

Ακόμα καλύτερα, θα σου εξηγήσω πως να το αποτρέψεις.

1. Όταν η σεξουαλική έλξη ξεκινάει από το κόκκινο και καταλήγει στα αζήτητα.

Είναι αλήθεια – οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Ο έρωτας πυροδοτείται πάντοτε από τη φυσική έλξη. Ακόμα και όταν η σχέση εμβαθύνεται, η φυσική έλξη παίζει σημαντικό ρόλο για έναν άντρα. Έτσι, αν ο άντρας ελκύεται ακόμα ερωτικά από μια γυναίκα, η σχέση έχει πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να διατηρηθεί ακόμα και στις δύσκολες περιόδους. Συνήθως, ο λόγος που εξαλείφεται αυτή η φυσική έλξη είναι γιατί η γυναίκα αφήνει τον εαυτό της και δεν ασχολείται ξανά με την εμφάνισή της.

Είναι αρκετά λογικό, κάθε άνθρωπος να παραμελεί την εμφάνισή του, έστω και λίγο, όταν κάνει σχέση. Αρχικά, αποπλανούμε το σύντροφό μας με ωραία φορέματα, χτενίσματα και κοσμήματα, πηγαίνουμε γυμναστήριο για να έχουμε ωραίο σώμα κτλ. Μόλις περάσει η περίοδος που ήμασταν στα μέλια, τότε ελαττώνουμε την προσπάθεια που κάναμε στην αρχή.

Τα καυτά φορέματα αντικαθίστανται από τις φόρμες και το γυμναστήριο από τις αγκαλιές στον καναπέ μετά συνοδεία πίτσας. Όταν όμως η γυναίκα πάρει αρκετά κιλά κατά τη διάρκεια της σχέσης της, ο άντρας μπορεί να χάσει τη φυσική του έλξη προς αυτή. Στην πραγματικότητα, ο άντρας υπολογίζει πολύ την προσπάθεια και το χρόνο που αφιερώνει η γυναίκα του στην εμφάνισή της, καθώς έτσι αντιλαμβάνεται το ενδιαφέρον της προς αυτόν.

Κάτι τέτοιο ακούγεται πολύ σκληρό, αλλά το θετικό της υπόθεσης είναι ότι είναι στο χέρι σου.

Είναι στο χέρι σου να βελτιώσεις την εμφάνισή σου και να αναδείξεις όλα εκείνα τα υπέροχα χαρακτηριστικά σου. Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες είναι πολύ δεκτικοί και υποστηρικτικοί στο να βοηθήσουν τη γυναίκα τους να ξαναμπεί σε φόρμα.

Έτσι λοιπόν, ζήτα από τον άντρα σου να γυμναστείτε μαζί και να κόψετε τα γλυκά και τα παχυντικά φαγητά. Όλα θα γίνουν πολύ πιο εύκολα, στο εγγυόμαι! Προσπάθησε επίσης να συμπεριφέρεσαι πιο σεξουαλικά στον άντρα σου. Πέτα όλα εκείνα τα παλιά, φθαρμένα ρούχα, φτιάξε τα μαλλιά σου και ξαναφόρα εκείνο το ωραίο τζιν που του αρέσει. Τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά!

2. Όταν η εκτίμηση και τα κοπλιμέντα αντικαθίστανται από την κριτική και τη γκρίνια.

Οι άντρες λατρεύουν το γεγονός να τους εκτιμούν και να τους θαυμάζουν οι γυναίκες τους. Αν ένας άντρας γνωρίζει ότι η γυναίκα του είναι ευτυχισμένη θα είναι ευτυχισμένος και ο ίδιος. Αυτό όμως που τον κάνει να χάσει κάθε ενδιαφέρον είναι όταν η γυναίκα του σταματήσει να δείχνει θαυμασμό απέναντί του και αρχίσει να παραπονιέται και να απαιτεί συνεχώς από αυτόν. Ο άντρας που διαισθάνεται πως δε μπορεί να κερδίσει το θαυμασμό της γυναίκας του αρχίζει σιγά σιγά να χάνει το ενδιαφέρον του για τη σχέση και μπορεί να αρχίσει να αναζητά άλλες γυναίκες, οι οποίες θα τον θαυμάζουν περισσότερο.

Οι άντρες απεχθάνονται τη γκρίνια και αν αυτή συμβαίνει συχνά τότε μπορεί να αποτελέσει μέγιστο ξενέρωμα. Αν μια γυναίκα είναι συνεχώς επικριτική με τον άντρα της, τότε αυτός απογοητεύεται γιατί νιώθει πως δε μπορεί με τίποτα να την κάνει ευτυχισμένη.

Θα αρχίσει να νιώθει πως είναι αποτυχημένος – ένα συναίσθημα που δεν αντέχει κανένας άντρας.

Έτσι θα αρχίσει να σκέφτεται πως να φύγει από αυτή τη σχέση. Κάθε φορά λοιπόν που πιάνεις τον εαυτό σου να γκρινιάζει για κάτι, σταμάτα και σκέψου τι είναι αυτό που θέλεις να επιτύχεις. Θυμήσου, οι άντρες αποκρίνονται καλύτερα σε θετική κριτική, παρά σε αρνητική. Θα συνειδητοποιήσεις πως όταν τον θαυμάζεις για όλα αυτά που κάνει σωστά, αντί να κριτικάρεις αυτά που κάνει λάθος, τότε θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο να προσπαθήσει για κάτι ακόμα καλύτερο.

3. Ανεκπλήρωτη ή σχεδόν ανύπαρκτη ερωτική ζωή

Το σεξ είναι πολύ σημαντικό για τη σχέση σου. Ποτέ μα ποτέ μην το υποτιμάτε. Όταν αυτό εξαλειφθεί από τη σχέση σου να είσαι σίγουρη ότι πήρε τον κατήφορο. Γιατί?

Γιατί η σεξουαλική απόρριψη αποτελεί μέγιστη ανασφάλεια για τους άντρες.

Αν συμπεριλάβουμε το γεγονός ότι δεν τον θεωρείς πια αρκετά ελκυστικό, νιώθει ότι δεν είναι αρκετά άντρας πια. Οι άντρες χρειάζονται το σεξ για να διατηρούν την οικειότητα και τη σύνδεση με τις γυναίκες τους. Για τους άντρες πολλές φορές το σεξ είναι το κλειδί για να ανοιχτούν συναισθηματικά.

Το καλό με την όλη υπόθεση είναι ότι και αυτό είναι στο χέρι σου. Με λίγη προσπάθεια μπορείς να σώσεις εντελώς τη σχέση σου. Γιατί, πίστεψέ με, το σεξ είναι αυτό που θα κάνει τον άντρα σου να νιώσει και πάλι ελκυστικός.

Αυτά τα λίγα λοιπόν κυρίες μου – τα 3 σημαντικότερα, αληθινά και ειλικρινή πράγματα που αποτελούν ξενέρωμα για κάθε άντρα.

Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και θα έχετε για πάντα στο πλευρό σας έναν χαρούμενο άντρα που σας αγαπάει και σας φροντίζει!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα μυστικά για τους άνδρες; Έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μυστικά που οι περισσότερες γυναίκες δεν θα μάθουν ποτέ! Γράψου, σήμερα στα δωρεάν μαθήματα και μάθε όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τους άνδρες. Συμπλήρωσε απλώς την παρακάτω φόρμα.

Θέλω τα Δωρεάν Μαθήματα