Skip to main content

Εάν αναζητάς τον τρόπο να τον κάνεις να κολλήσει από απόσταση, τότε μάλλον έφτασε η στιγμή να μάθεις όλα τα κόλπα. Είσαι έτοιμη να παίξεις με τον άντρα που θες;

Μία γυναίκα μπορεί να καταφέρει ότι θέλει και να μην έχει απολύτως κανένα πρόβλημα στη ζωή της. 

Τις περισσότερες φορές που δεν τα καταφέρνει είναι διότι υπάρχει η απόσταση που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο.

Σίγουρα δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα να κυνηγάς εσύ έναν άντρα, αντί αυτός να κυνηγά μία καυτή γυναίκα σαν εσένα, όμως πολλές φορές η ζωή παίζει παιχνίδια.

Πριν δεις τους τρόπος που θα τον κάνεις να κολλήσει μαζί σου από απόσταση, ίσως αξίζει να δεις γιατί θες κάποιον άντρα που σας χωρίζει η απόσταση.

Η ρομαντική απόσταση

Η απόσταση είναι κάτι το σχετικό. Μπορεί να είναι φυσική, δηλαδή να σας χωρίζουν χιλιόμετρα ή ακόμα και σύνορα, μπορεί όμως να είναι και στο μυαλό σου, δηλαδή να μην τον βλέπεις και τόσο συχνά.

Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, η απόσταση που λειτουργεί ως εμπόδιο, έχει ρομαντικά χαρακτηριστικά. 

Αυτό είναι μία αλήθεια που μπορείς να την εντοπίσεις και σε κάθε μορφή μυθοπλασίας, όπως ταινίες, βιβλία, ποιήματα, παραμύθια, μύθους, λαϊκές αφηγήσεις και πολλά άλλα.

Πρόκειται για τους εραστές που θέλουν να είναι ενωμένοι, όμως οι δυσκολίες της ζωής δεν τους αφήνουν και τελικά ζουν έναν διπλό έρωτα. Τον πραγματικό έρωτα και τον φανταστικό έρωτα μέσα από την αναμονή.

Σαφώς και στην εποχή μας αυτό λειτουργεί ως αρχή, αλλά πλέον ως άνθρωποι έχουμε μάθει στην κατανάλωση και έτσι δεν μπορούμε να ζήσουμε μονάχα μέσα από τις ιδέες μας, οπότε και γι’ αυτό νιώθεις αυτή την ανάγκη να βρεις έναν τρόπο να τον κάνεις να κολλήσει και αυτός μαζί σου όσο είναι σε απόσταση.

Μπορείς να τα καταφέρεις;

Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Δεν θέλω να σου πω ψέματα, η απόσταση είναι κάτι πολύ δύσκολο γενικά, εάν δεν προϋπάρχει το συναίσθημα. 

Σίγουρα μπορείς να πετύχεις αυτό που θες, όμως θα χρειαστεί πολύς κόπος, υπομονή και επένδυση του χρόνου σου για να τα καταφέρεις, όμως σκέψου πως στο τέλος μπορεί να έρθει να σε βρει, εάν είναι μακριά και να είστε για μία ζωή μαζί.

Ο παράγοντας της ίδιας της απόστασης όταν αυτή είναι χιλιομετρική και όχι χάσμα επικοινωνίας, είναι ένα πρόβλημα που λύνεται με τις νέες τεχνολογίες και τα κινητά τηλέφωνα. Όμως αυτό απαιτεί χρόνο και αφοσίωση, δεν είναι ότι έστειλες ένα μήνυμα και όλα καλά.

Θα πρέπει να σε γνωρίσει μέσα από το ψηφιακό περιβάλλον και να σε μάθει στο 100%. Να δει πως είσαι η κατάλληλη γυναίκα για τον τύπο άντρα που είναι αυτός και να χτίσεις μηχανισμούς εμπιστοσύνης.

Όλα αυτά δεν είναι εύκολα πράγματα γιατί το ίδιο θα πρέπει να κάνει και αυτός για να τον εμπιστευτείς, όμως για να το προσπαθήσει θα πρέπει να φάει το κόλλημα μαζί σου.

Κεφάλαιο αφοσίωση

Η αφοσίωση στον σκοπό σου είναι το μόνο πράγμα που θα πρέπει να σκέφτεσαι πραγματικά. 

Μία γυναίκα που θέλει να πετύχει κάτι θα τα καταφέρει, αρκεί να μην εγκαταλείψει νωρίς.

Είτε είναι μακριά, είτε κοντά και έχετε αραιή επικοινωνία, θα πρέπει να επενδύσεις στο να αποκτήσεις οικειότητα μαζί του και να μάθεις πράγματα γι’ αυτόν. 

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις θα τα βρεις μέσα από ερωτήσεις και σχεδόν καθημερινή επικοινωνία.

Η αφοσίωση δε σημαίνει να είναι ο μόνος άνθρωπος που θα μιλάς ή να είσαι πίστη σε κάποιον που δεν είναι σχέση σου ακόμα, αν δεν θες, αλλά να έχεις θέληση να τον γνωρίσεις και να του δώσεις πράγματα για εσένα για να σε γνωρίσει. 

Η επικοινωνία εξιτάρει τους έξυπνους ανθρώπους πολύ και έτσι αν είναι τέτοιος θα ξεκινήσει να τρώει το πρώτο του κόλλημα και θα περιμένει μήνυμα σου.

Όπως βλέπεις λοιπόν το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να εδραιώσεις μία περίοδο συχνής, έντονης και ουσιαστικής επικοινωνίας.

Ερωτισμός

Το να μιλάτε μπορεί να αποβεί μοιραίο και να οδηγηθεί σε μία πολύ καλή φιλία και να χάσεις έτσι τον άντρα των ονείρων σου. Υποθέτω λοιπόν πως αυτό δεν το θες, καθώς είναι το χείριστο σενάριο.

Έτσι θα πρέπει να ξεκινήσεις να εισάγεις κομμάτια ερωτισμού. Δηλαδή να του πετάς υπονοούμενα, να στέλνεις τραγούδια με αντίστοιχο περιεχόμενο για έρωτες από απόσταση και τέτοια.

Εάν θες να το προχωρήσεις παρακάτω και να γίνει πιο χοντρό το παιχνίδι μπορείς να στέλνεις και selfies ή να κάνετε video calls, όμως το πράγμα μπορεί να πάρει πιο σεξουαλικές διαστάσεις. 

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει αποδεκτό, όμως δεν θα πρέπει να γίνει από την αρχή και να μάθεις πως όταν θέλει cyber sex θα είσαι εκεί γι’ αυτόν.

Σκοπός σου είναι να σε γνωρίσει και να γίνει ότι γίνει με στόχο μελλοντικά να είστε μαζί.

Οπότε πρόσεξε πως θα το χτίσεις και τι εργαλεία θα χρησιμοποιήσεις σε όλο αυτό, ώστε μην καείς ως γυναίκα στα μάτια του.

Ειλικρίνεια 

Η ειλικρίνεια είναι το βασικότερο πράγμα που πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σας ώστε να ξεκινά να σε βλέπει πολύ σοβαρά.

Δυστυχώς η απόσταση εγείρει ζητήματα εμπιστοσύνης ή τυχαίνει να είσαι το τρίτο πρόσωπο στη ζωή του.

Αυτό σίγουρα δεν είναι και το πιο ευχάριστο πράγμα, όμως από τη στιγμή που δείχνει πως θέλει μία αλλαγή δεν θα πρέπει να είσαι απόλυτα αρνητική απέναντι της.

Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα να σου πει πως έχει σκοπό να απατήσει την νυν του με εσένα και να μην έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη ζωή του.

Μία σχέση που ξεκινά έτσι θα πρέπει να σε προβληματίσει, όπως θα προβλημάτιζε και αυτόν άμα γινόταν το αντίστροφο.

Η ειλικρίνεια λοιπόν σε κάθε περίπτωση είναι το ζητούμενο για το που θα πάει το πράγμα μεταξύ σας.

Πες του πράγματα και σταδιακά αποκάλυψε το τι νιώθεις γι’ αυτόν. Ένας ισορροπημένος άντρας που ακούει πως μία όμορφη και ελκυστική γυναίκα που την διεκδικούν τόσοι στην περιοχή της και αυτή αναζητά κάποιον από απόσταση, σίγουρα το εκτιμά.

Δεν χρειάζεται να δίνεις αναφορά για κάθε σου κίνηση, όμως να είσαι αυθεντική στα λόγια σου.

Γλώσσα επικοινωνίας

Εδώ πάμε σε ένα πολύ τεχνικό θέμα. Ότι και να λέτε θα πρέπει να έχει την κατάλληλη γλώσσα. 

Θα χτίσετε έναν δικό σας κώδικα επικοινωνίας ο οποίος θα σας βοηθήσει να μην έχετε παρεξηγήσεις στο μέλλον οι οποίες θα οδηγήσουν σε έναν καβγά και στο τέλος.

Καθώς χτίζεται όλο αυτό θα δεις πως και αυτός θα επενδύει όλο και περισσότερο στον τρόπο και στα λόγια. Είναι η απόδειξη πως σιγά σιγά τρώει σκάλωμα και γίνεται δικός σου.

Όμως όπως είπαμε αυτό απαιτεί υπομονή, επιμονή και μεγάλες δόσεις θέλησης!

Πότε θα τον δεις;

Εδώ πρέπει να είσαι ρεαλίστρια

Το διάστημα που θα μιλάτε ίσως να είναι σαν παιχνίδι. Μία περίοδος αρκετά ρομαντική και εστιασμένη στην επικοινωνία, όμως κάποια στιγμή ένας άντρας και μία γυναίκα για να έχουν κοινό ερωτικό μέλλον στην εποχή μας θα πρέπει να συναντηθούν.

Πότε θα έχεις την ευκαιρία; Θα πρέπει να κάνεις ένα ταξίδι γιατί μένει εκεί μόνιμα ή θα τον περιμένεις να γυρίσει από μία δουλεία, σπουδές ή οτιδήποτε άλλο τον κράτησε μακριά;

Στις «έμμεσες» αποστάσεις αυτό λύνεται γιατί τον γνωρίζεις και τον βλέπεις, όμως στις γεωγραφικές αυτό είναι ένα σοβαρό ζήτημα. Και αν βρεθείτε θα είναι για μία φορά και μετά θα πρέπει κάποιος να μετακομίσει ή θα τελειώσει όλο αυτό;

Τα συγκεκριμένα θα πρέπει να σε απασχολήσουν αρκετά και να θυμάσαι πως οτιδήποτε και να επιλέξεις, δεν έχει σημασία αν έχει τρόπο λύσης χωρίς να σε πονέσει.

Μία σχέση ακόμα και με κάποιον που έχει κολλήσει μαζί μας θα πρέπει να είναι συμπληρωματική σε μία καλή ζωή. Σίγουρα πολλά ζευγάρια ευτύχισαν επιλέγοντας την τολμηρή απόφαση της μετεγκατάστασης, όμως αυτό θέλει πρώτα σκέψη. 

Προς το παρόν παίξε με το μυαλό του και που ξέρεις, ίσως τελικά να είναι αυτός ο τολμηρός που θα έρθει να σε βρει.