Skip to main content

«Γιατί δεν μου στέλνει μήνυμα;» Ίσως αυτή να είναι μια ερώτηση, που έχει αναρωτηθεί κάθε γυναίκα σε κάποια στιγμή της ζωής της. Είναι σαν ένα ιερό πέρασμα. Η κλασσική ιστορία, που επαναλαμβάνεται σε κάθε περίπτωση, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

 

Βγήκατε ένα ραντεβού, περάσατε πολύ όμορφα ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις εσύ. Οι μέρες βέβαια έχουν περάσει και δεν έχετε πει τίποτα για δεύτερο ραντεβού ή ακόμα χειρότερα, δεν σου έχει στείλει καν ένα μήνυμα.

Εσύ δεν ξέρεις τι φταίει.  Έκανες κάτι ή είπες κάτι που δεν του άρεσε; Μήπως είπες κάτι που τον ενόχλησε; Τώρα που το σκέφτεσαι, μπορεί και να ένιωσε πίεση και να ήθελε τον χρόνο του.

Θέλω να σταματήσεις να το υπεραναλύεις και να ακούσεις προσεκτικά αυτά που έχω να σου πω. Εκτός κι αν καταφέρεις κάποια στιγμή να διαβάσεις τις σκέψεις του, τότε δεν θα είσαι ποτέ 100% σίγουρη, για τον πραγματικό λόγο που δεν σου έχει στείλει.

Μπορεί να είναι κυριολεκτικά χιλιάδες οι λόγοι που δεν σου έχει στείλει και να μην έχουν καμία σχέση μαζί σου. Προσωπικά θέματα, οικογενειακά και επαγγελματικά, είναι αγαπημένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε όλοι οι άνθρωποι.

Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι, που μπορεί να εξηγούν αυτή την ξαφνική απουσία του από την οθόνη του κινητού σου. Ας δούμε λοιπόν μαζί αυτούς τους λόγους και στο τέλος, θα μάθεις τον αλάνθαστο τρόπο, για να σου στέλνει πάντα μήνυμα.

 

 1. Πραγματικά πιστεύει πως δεν ενδιαφέρεσαι και τόσο ή τον βλέπεις φιλικά
 2. Έχετε το κλασσικό και αγαπημένο λάθος timing
 3. Δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει σε κάτι πιο σοβαρό
 4. Δεν είσαι αυτό που ψάχνει
 5. Δεν ένιωσε πως υπήρχε χημεία μεταξύ σας
 6. Δεν ένιωσε αρκετά άνετα μαζί σου
 7. Ήθελε μόνο σεξ και τίποτα παραπάνω
 8. Βγαίνει και με κάποια άλλη παράλληλα
 9. Ένιωσε ότι εσύ τον θέλεις πιο πολύ απ’ ότι εκείνος
 10. Δεν τα πάει καλά με το texting και δεν ξέρει τι να στείλει
 11. Κάτι τον κρατάει πίσω, σαν να τον φοβίζει, αλλά δεν ξέρει ακριβώς τι
 12. Μόλις βγήκε από μια σχέση και το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η δέσμευση
 13. Ντρέπεται και περιμένει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση (Ω ναι, δεν είναι αστικός μύθος. Υπάρχουν και τέτοιοι άνδρες)
 14. Έχει προσωπικά θέματα που τον απασχολούν και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί παραπάνω
 15. Οι συζητήσεις σας δεν ήταν και τόσο ενδιαφέρουσες, με αποτέλεσμα να βαρεθεί
 16. Δεν έχει καταλάβει καν ότι τον θέλεις και γι’ αυτό αποφάσισε να μην το επιδιώξει
 17. Είχες συνέχεια στο χέρι σου το κινητό όσο ήσασταν έξω μαζί, οπότε θεώρησε πως δεν περνούσες καλά
 18. Στο πρώτο ραντεβού άρχισες να του μιλάς για τον πρώην σου και πόσο δύσκολα έχεις περάσει (Φυσικά και φρίκαρε. Τα σιχαίνονται κάτι τέτοια οι άντρες)
 19. Απλά δεν ήσουν αυτό που περίμενε
 20. Είσαι πολύ καλύτερη από εκείνον και νιώθει ανασφάλεια

 

Μην ξεχνάς πως κάθε άντρας που θα περάσει από την ζωή σου, κάθε ραντεβού και κάθε γνωριμία, έχει κάτι να σου προσφέρει. Δεν είναι ποτέ χαμένος χρόνος. Θα είναι χαμένος, μόνο αν εσύ αποφασίσεις να τον αντιμετωπίσεις ως τέτοιο.

Πάρε λοιπόν το μάθημά σου και προχώρα μπροστά. Κέρδισες γνώση και εμπειρία. Αν όμως είσαι αποφασισμένη αυτό τον άντρα να τον κάνεις δικό σου, τότε μπορώ να σε βοηθήσω να το πετύχεις.

Τι πρέπει να κάνεις; 

Κατέβασε το Δωρεάν Βιβλίο – Κάνε Click Εδώ