Skip to main content

Όταν μιλάμε για Κριούς ξέρεις πολύ καλά πώς η περιπέτεια και η ένταση είναι δύο αναπόσπαστα κομμάτια της γοητείας τους. Αν λοιπόν βρέθηκες κι εσύ να είσαι θύμα αυτών των ακαταμάχητων πλασμάτων και δεν ξέρεις τι να κάνεις για να του τραβήξεις την προσοχή, μην μου αγχώνεσαι! Στα έχω όλα εδώ, χαρτί και καλαμάρι!

Άντρας Κριός Χαρακτηριστικά

Με κυβερνήτη του τον Άρη, ο Κριός είναι ένα δυναμικό ζώδιο, ενεργητικό και με επιθυμία για κατάκτηση και επιτυχία. Όντας και ζώδιο της φωτιάς καταλαβαίνεις πως μιλάμε για την ατόφια έκρηξη! Πάντα ανοιχτόμυαλος και με αρκετά προοδευτικές απόψεις, χωρίς όμως να αεροβατεί ο άντρας Κριός θέλει δίπλα του μία γυναίκα τόσο δυναμική όσο και μυστηριώδη.

Η δυσκολία δεν βρίσκεται στο να τον κατακτήσεις αλλα στο να καταφέρεις να τον κρατήσεις εκεί. Τα πάντα για αυτόν είναι μια μάχη και κάθε τι καινούριο τον καλεί να το κατακτήσει.

Πώς θα καταφέρεις όμως να τον κάνεις να αφήσει πίσω τις επεκτατικές του τάσεις και να βρει σε εσένα την μοναδική του Αφροδίτη?

Μιλήσαμε με τον Νίκο Ανδρέου, συγγραφέα του βιβλίου «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και «Τα μυστικά της Επανασύνδεσης», σύμβουλο σχέσεων με εμπειρία στον χώρο πάνω απο 10 χρόνια και πολύτιμο βοηθό ανδρών και γυναικών σε αυτούς τους τομείς και μας είπε:

«Μπορεί η αρχή μιας επιτυχημένης γνωριμίας να είναι μόνο η γνώση των βασικών πραγμάτων για τον άλλο, όπως το όνομά του ή το ζώδιό του. Ακολουθώντας τα σωστά βήματα και την σωστή τακτική, μπορείς να φέρεις κοντά σου και να κατακτήσεις όποιον θέλεις! Τα βήματα είναι απλά και συγκεκριμένα και η επιτυχία σιγουρη».

Αν θέλεις να μάθεις τα βήματα που θα σε κάνουν να τον κατακτήσεις, κάνε σήμερα εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου. Πάνω από 6956 γυναίκες ήδη τα παρακολουθούν!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

  • Άφησε τον να σε κατακτήσει.

Παίξε το παιχνίδι της αποπλάνησης με μαεστρία. Δείξε του πως σε γοητεύει χωρίς να θεωρήσει πως σε έχει εύκολα και πως θα πρέπει να πολεμήσει για να σε κερδίσει.

  • Τα αγαθά κόποις κτώνται.

Άφησε τον να σε ψάξει. Δεν χρειάζεται να απαντάς αμέσως ή να είσαι πάντα διαθέσιμη! Όσο πιο δύσκολος ο στόχος, τόσο μεγαλύτερη η πρόκληση και τόσο πιο έντονη η επιθυμία του Κριού.

  • Δείξε πως η καθημερινότητα σου είναι γεμάτη.

Δουλειές, χόμπι, φίλοι, δραστηριότητες. Ο Κριός είναι μία δυναμική και πολυτάλαντη παρουσία που θα εκτιμήσει και θα γοητευτεί από μια δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και έχει φιλοδοξίες για την ζωή της.

  • Μίλα του για ενδιαφέροντα πράγματα αλλά μην τον αφήσεις να μονοπωλήσει την προσοχή σου.

Δείξε θάρρος και στήριξε τις απόψεις σου σε μια συζήτηση, παρουσίασε του καινούρια πράγματα αντάλλαξε ιδεές και χρησιμοποίησε χιούμορ. Είσαι απέναντι σε ένα ζώδιο το οποίο το εκτιμά ιδιαιτέτως!

  • Άφησε τον να παίρνει αποφάσεις.

Ο Κριός θέλει να έχει τον έλεγχο και δεν μπορεί να νιώθει ότι καταπιέζεται ή ελέγχεται.  Στήριξε τις επιλογές του και άφησέ τον να οδηγήσει αυτός την κατάσταση και να πάρει πρωττοβουλίες, χωρίς φυσικά να γινείς το υποχείριό του.

Φόρα λοιπόν το καλύτερό σου χαμόγελο, βάλε μπροστά την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σου και απόλαυσε την απόλυτα παθιασμένη εμπειρία της φωτιάς! Μην φοβάσαι τίποτα! Το χεις!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ