Skip to main content

Είσαι από τις τυχερές (μάλλον) που στον δρόμο τους βρέθηκε ένα αρσενικό ψαράκι.  Μπράβο σου! Πιθανότατα σε έχει μπερδέψει. Από την μία τόσο κοινωνικός και ευχάριστος, από την άλλη λίγο κλειστός και παράξενος.

Τι συμβαίνει πια με αυτό το αγόρι;

Και πώς θα το βάλεις στην ζωή σου; Θα σου πω πέντε βασικά tips και μετά είναι όλος δικός σου!

Οι ιχθύες είναι το δεύτερο διπλό ζώδιο μαζί με τους Διδύμους. Αυτό σημαίνει πως ποτέ δεν έχεις να κάνεις μόνο με έναν άνθρωπο. Έχεις την πλευρά η οποία είναι ομιλητική, έξυπνη, ευχάριστη και πολύ δραστήρια. Υπάρχει όμως και το πιο εσωτερικό κομμάτι τους, το οποίο είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και γλυκό.

Οι ιχθύες δένονται με τους ανθρώπους τους και διατηρούν μια ζωντάνια την οποία προσπαθούν να μεταδώσουν. Είναι καλλιτεχνικές φύσεις και πεισματάρηδες όταν θέλουν κάτι και συνήθως το πετυχαίνουν!

Προσοχή όμως! Είναι αρκετά επιρρεπείς σε συνήθειες και δεν θέλεις να δεις την κακή τους πλευρά καθώς εύκολα σε συνδέουν με Κάιρο και εσύ ψάχνεσαι. Ας δούμε όμως πως θα κατακτήσεις το ψαράκι που σου αρέσει!

  • Συζήτησε μαζί του.

Είτε είναι ομιλητικός σαν χαρακτήρας, είτε μιλάει πολύ– μην ψάχνεις για μέση λύση, δεν υπάρχει- στον ιχθύ αρέσει η επικοινωνία. Θέλει να μάθεις γι’αυτον και τα ενδιαφέροντά του και θέλει να μέθει κα αυτός τα δικά σου. Εκφράσου, λοιπόν, ελεύθερα, ρώτα τον για την μέρα του και μοιράσου κι εσύ την δική σου!

Είναι σημαντικό να επικοινωνήσεις σωστά μαζί του ώστε να ανοιχτεί συναισθηματικά! Δεν ξέρεις πως; Την απάντηση την έχει για εσένα ο Νίκος Ανδρέου και τα δωρεάν μαθήματα για το νέο του βιβλίο “Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις”. Κάνε την εγγραφή σου και μα΄θε μυστικά που πολύ λίγες γυναίκες γνωρίζουν.

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

  • Δώσε πρόκληση.

Ας το παραδεχτούμε. Ως ζώδιο του νερού, το θέλει το δράμα του. Δεν μιλάω φυσικά για ακρότητες αλλά για ένα όμορφο και συναρπαστικό παραμύθι. Δείξε πως είσαι η γυναίκα που αξίζει να παλέψει γι’αυτήν. Δείξε πως στηρίζεις την ζωή και τις επιλογές σου και δημιούργησε μια όμορφη ιστορία στην οποία θα θελήσει να είναι μέρος. Αφού πρώτα το διεκδικήσει!

  • Διασκέδασε μαζί του.

Είναι πολύ βασικό να περνάτε όμορφα μαζί και πολύ βασικό να μπορείς να διασκεδάσεις μαζί του. Μπορεί να είναι μια όμορφη βόλτα ή ένα έξαλλο βράδυ έξω. Στους ιχθύες αρέσει να περνάνε καλά και όταν βλέπουν και από εσένα το ίδιο, πίστεψε με, περνάνε ακόμα καλύτερα!

  • Να είσαι καλός ακροατής.

Έχεις απέναντί σου μια ευαίσθητη ψυχή. Είναι διατεθιμένος να σου μιλήσει για αυτά που έχει περάσει και για τον ίδιο αλλά θέλει να καταλάβει ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι και τον ακούς. Θέλει να ξέρει πως μπορεί να σε εμπιστευτεί και να μην φοβάται πως θα τον προδώσεις. Δεν θα το πει και δεν θα το δείξει, αλλά σίγουρα θα ζυγίσει το πόση προσοχή του δίνεις όταν μιλάει ή όταν κάνει κάτι. Δεν εννοώ βέβαια να γίνεις η μαμά του, αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο αξίζει να μοιραστεί τον κόσμο του.

  • Να είσαι δοτική.

Αυτό το ζώδιο δεν αγαπάει τους σφιχτοχέρηδες. Στα όρια του να θεωρηθεί σπάταλος, θα κεράσει, θα ξοδέψει και θα θέλει να είναι όλοι γύρω του καλά και ικανοποιημένοι. Άστον να κάνει αυτό που του αρέσει αλλά κάνε κι εσύ το ίδιο! Είτε κυριολεκτικά είτε μεταφορικά δείξε πως σε νοιάζουν και οι γύρω σου και πως σου αρέσει να δίνεις βοήθεια και χαρά!

Bonus Tip:

Εστίασε στο συναίσθημα. Θέλεις να τον κάνεις να ανοιχτεί συναισθηματικά και ταυτόχρονα να συνδυάσει ευχάριστες εμπειρίες και συναισθήματα μαζί σου. Μία τεχνική που μπορείς να το κάνεις αυτό και πιάνει αποδεδειγμένα είναι με την σωστή στρατηγική να τον οδηγήσεις να μιλήσει αυτός για πράγματα τα οποία αισθάνεται. Σαν να λέμε κάντο να φανεί πως ήταν δική του ιδέα!

Η τεχνική αυτή, όπως και πολλές άλλες, περιλαμβάνεται αναλυτικά στα δωρεάν μαθήματα που παρέχει ο Νίκος Ανδρέου, με εμπειρία στον τομέα των σχέσεων πάνω από δέκα ετών, και τα οποία μπορείς να παρακολουθήσεις αμέσως αν εγγραφείς στην λίστα παρακάτω:

 

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ