Skip to main content

Ό, τι έχεις ακούσει μέχρι τωρα για τον άντρα Καρκίνο ξέχνα το. Ναι, είναι ευαίσθητοι, κυκλοθυμικοί και τα βράδια κλαίνε μόνοι τους, αυτό όμως που δεν ξέρεις είναι πως είναι πράγματι κάβουρες. Και δαγκώνουν.

Μην ανησυχεις όμως!

Παρακάτω θα σου περιγράψω πως να τον κάνεις να βγει από το καβούκι του και να τον κατακτήσεις αποφεύγοντας να σου τσιμπήσει το δαχτυλάκι και να φύγει μακριά.

Άντρας Καρκίνος – Χαρακτηριστικά

Είναι ζώδιο του νερού επομένως μιλάμε για ευαισθησία και κλειστό χαρακτήρα. Ο άνδρας Καρκίνος είναι πολύ κοινωνικός και ευχάριστος, έχει πολλές παρέες και έντονο χιούμορ αλλά ουσιαστικά είναι πολύ εσωστρεφής. Δεν θα μοιραστεί εύκολα πολλά προσωπικά του καθώς με αυτόν τον τρόπο εμπιστεύεται και δένεται. Του αρέσει η μουσική και η διασκέδαση και δεν θα χάσει ευκαιρία να βρεθεί με φίλους και να κάνει πλάκα. Συνήθως καταπιάνεται με διάφορα πράγματα και είναι καλός με ό, τι ασχοληθεί αρκεί να μην απογοητευτεί. Τότε είναι που τα παρατάει και δυστυχώς ισχύει το ίδιο και στην προσωπική του ζωή.

Εμείς, σε συνεργασία με τον Νίκο Ανδρέου, σύμβουλο σχέσεων με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια στον τομέα αυτό, ετοιμάσαμε 5 απλές συμβουλές για να τον κατακτήσεις! Και στο τέλος του άρθρου μία έκπληξη ειδικά για σένα!

  • Δείξε την ανεξάρτητη και δυναμική πλευρά σου.

Ο Καρκίνος εκτιμά τους δυναμικούς ανθρώπους και τους θέλει στην ζωή του. Το να βλέπει πως έχεις την δική σου καθημερινότητα, τις παρέες σου και δεν εξαρτάσαι από αυτόν είναι πολύ θετικό, καθώς νιώθει εύκολα πως πνίγεται ή πως τον ελέγχουν. Γι’ αυτό και χρειάζεται ελευθερία και χώρο, ειδικά στην αρχή.

  • Δώσε περιθώρια.

Είναι σίγουρο πως θα πιεστεί μόνος του, επομένως να είσαι υπομονετική μαζί του και με τις επιλογές του. Δίνει βάση στην δουλειά του και υπολογίζει πολύ τον χρόνο που του απομένει οπότε αν επιλέξει να τον περάσει μαζί σου μην θεωρήσεις πως είναι μικρό πράγμα. Έχει επιλέξει να κάνει χώρο για σένα σε μια πολύ πηγμένη καθημερινότητα.

  • Ταίριαξε την εμφάνιση με αυτό που είσαι.

Αν του αρέσεις σίγουρα έχει προσέξει το στυλ σου και σίγουρα αυτό που τον έχει τραβήξει σε αυτό περιμένει να το δει και από εσένα. Δεν είναι καλός φίλος των αλλαγών οπότε καλό είναι να είσαι αρκετά αληθινή στον τρόπο που επικοινωνείς και συμπεριφέρεσαι. Θα το προσέξει και θα τον τραβήξει.

  • Δείξε πως τον δέχεσαι γι’αυτό που είναι.

Είτε είναι ιδιόρρυθμος είτε νομίζει ότι είναι θέλει να νιώθει πως είναι ασφαλής. Το πρώτο στάδιο για να πετύχεις κάτι τέτοιο είναι να αναπτύξεις την οικειότητα αυτή που θα τον κάνει να ανοιχτεί και αυτός. Ξεκίνα, λοιπόν, πρώτη και δείξε πως μπορεί να σε εμπιστευθεί όπως τον εμπιστεύεσαι κι εσυ. Κάντον να νιώσει πως έχει την προσοχή σου και πως ό,τι έχει να σου πει και να σου δείξει είναι ασφαλές μαζί σου.

  • Ξεκλείδωσέ τον.

Το πιο δύσκολο κομμάτι όσον αφορά αυτό το ζώδιο. Είναι πολύ επιφυλακτικός για να μην πληγωθεί επομένως μπορεί να σου κάνει λίγο την ζωή κόλαση. ΟΜΩΣ! Υπάρχει ένας αποτελεσματικός τρόπος και πολύ ισχυρός.

Καθοδήγησέ τον να μιλήσει αυτός για πράγματα που μοιράζεστε ως κοινές εμπειρίες, δραστηριότητες ή γούστα, αλλά και για συναισθήματα. Με αυτόν τον τρόπο θα τα συνδυάσει ευχάριστα και σημαντικά πράγματα και συναισθήματα μαζί σου. Θα του γίνεις σημαντική και απαραίτητη και ένας Καρκίνος δεν θέλει με τίποτα να χάσει κάτι τέτοιο από την ζωή του!

Για τα δύο τελευταία βήματα μας συμβούλεψε ο Νίκος Ανδρέου κι εμείς φροντίσαμε να στο μεταφέρουμε! Ο Νίκος Ανδρέου έχει βοηθήσει περισσότερους από 6500 άνδρες και γυναίκες με τα online μαθήματα που παρέχει και τα βιβλία του «Πώς να έχεις όποιν άνδρα θέλεις» και «Τα μυστικά της επανασύνδεσης». Αποφασίσαμε να συνεργαστούμε μαζί του και σου προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τα online μαθήματά του τα οποία περιέχουν ολοκληρωμένα τις τεχνικές για το πως να τον κατακτήσεις σίγουρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εγγραφή στην λίστα παρακάτω και τα μυστικά θα είναι σύντομα στα χέρια σου!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ