Skip to main content

Όταν μιλάμε για Καρκίνους μιλάμε για ένα από τα πιο ιδιόρρυθμα και παράξενα ζώδια. Δεν θα χωρίσει εύκολα αφού δένεται πολύ συναισθηματικά και βάζει όλες του τις ελπίδες στην σχέση σας. Είναι επιρρεπής στην επανασύνδεση επομένως θα είναι σχετικά εύκολο να τον προσεγγίσεις ξανά.

Προσοχή όμως!

Αν έχει πληγωθεί και έχει ανεβάσει τις άμυνες και τον εγωισμό του θα δυσκολευτείς! Μην ανησυχείς όμως, την λύση την έχουμε εμείς σε συνεργασία με τον σύμβουλο σχέσεων και ειδικό σε θέματα επανασύνδεσης, Νίκο Ανδρέου.

Τι οδηγεί έναν άνδρα Καρκίνο να πάρει την απόφαση να φύγει.

Είναι πολύ κλειστοί και δεμένοι με τους συντρόφους τους που κατά πάσα πιθανότητα θεώρησε πως είτε του κρύβεις κάτι πολύ σημαντικό είτε σε ένιωθε διαφορετική, απότομη και απόμακρη και έφυγε πρώτος για να προστατεύσει τον εγωισμό και τα συναισθήματά του.

Όποιος και αν είναι ο λόγος υπάρχει επιστροφή!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαβάσεις αυτά που θα σου πω παρακάτω. Είναι ένα μέρος από την επιτυχημένη μέθοδο της επανασύνδεσης του Νίκου Ανδρέου με 10ετή εμπειρία στον τομέα των σχέσεων και της επανασύνδεσης.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Βήμα 1ο :

Είναι πολύ βασικό και σημαντικό να καταφέρεις να πάρεις αποστάσεις από αυτό που σου συμβαίνει. Ξέρω πως είναι δύσκολο καθώς νιώθεις ότι έχεις χάσει τον άνθρωπό σου και μαζί με αυτόν την Γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Όσο κι αν υποφέρεις, όσο κι αν όλα σου φαίνονται μάταια- και πίστεψέ με το καταλαβαίνω- πρέπει να σταματήσεις. Δεν βοηθάς ούτε την κατάσταση ούτε τον εαυτό σου όταν έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου για ο, τιδήποτε συμβαίνει και το μόνο που κάνεις είναι να τον σκέφτεσαι συνέχεια και να τον κυνηγάς. Δεν θα έχεις κανένα καλό αποτέλεσμα από κάτι τέτοιο.

Αντί για αυτό, μάζεψε σιγά σιγά τα κομμάτια σου και κάτσε να σκεφτείς.

Σκέψου τι πήγε λάθος.

Πού το έκανες εσύ και πού αυτός. Τι δεν πήγαινε άλλο και που στράβωσε το πράγμα. Και όλα αυτά κάντα με λογική. Στην συνέχεια όσο δύσκολο και αδύνατο και αν σου φαίνεται πρέπει να κόψεις επαφές. Πρέπει να αφήσεις στον ίδιο τον χρόνο που χρειάζεται για να ηρεμήσει αλλά κι εσύ να βρεις τον εαυτό σου και να καθαρίσει το μυαλό σου από απελπισμένες σκέψεις και ενέργειες. Κανένας δεν θέλει κατί τέτοιο και ούτε κι εσύ θα το ήθελες.

Βήμα 2ο:

Νοιάσου για τον εαυτό σου! Σφίξε τα δόντια και θυμίσου ποια ήσουν πριν συμβούν όλα αυτά. Θυμίσου ποια κοπέλα γνώρισε και ερωτεύτηκε. Μπορείς να ξαναγίνεις αυτή η κοπέλα και μάλιστα μία πολύ καλύτερη εκδοχή της. Είναι κάτι που πρέπει να κάνεις για σένα. Φρόντισε την εμφάνιση και το σώμα σου, βρες πράγματα και ενδιαφέροντα που τόσον καιρό ίσως είχες παραμελήσει ή δεν ξεκινούσες. Βγες και μίλα με τις φίλες σου. Βρες ποια είσαι.

Σου αξίζει να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και σου αξίζει να περνάς και να είσαι καλά.

Αυτό, πρώτα απ’ όλα, έρχεται από μέσα μας. Αυτό μας κάνει ισορροπημένους και χαρούμενους και φυσικά αυτό ελκύει και τους άλλους σε εμάς.

Βήμα 3ο:

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα- ιδανικά έναν μήνα όπως συμβουλεύει ο Νίκος Ανδρέου- μπορείς να βρεθείς μαζί του. Κανονίστε έναν πολύ χαλαρό καφέ για να πείτε τα νέα σας. Φόρα το καλύτερό σου χαμόγελο, νιώσε την αυτοπεποίθηση που ήδη έχεις και έχεις δουλέψει και όλον αυτόν τον καιρό και πήγαινε. Κράτα τον καφέ σε μικρή χρονική διάρκεια και έχε κανονίσει από πριν κάτι άλλο να κάνεις μετά. Μην παρασυρθείς όσο κι αν θέλεις! Κράτα την συζήτηση μακριά από τον χωρισμό σας και την σχέση σας και μίλα για άσχετα θέματα.

Η επιτυχία είναι στο χέρι σου!

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω βήματα το να τον προσεγγίσεις και να βρεθείς ένα βήμα πιο κοντά στον στόχο σου είναι εγγυημένα. Εάν θέλεις να λάβεις και την υπόλοιπη μέθοδο ολοκληρωμένα με τα 9 απλά βήματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να τα ξαναβρείς μαζί του με σίγουρη επιτυχία, τότε κάνε εγγραφή παρακάτω και θα λάβεις το e-book του Νίκου Ανδρέου εντελώς δωρεάν.

Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται η μέθοδος λειτουργεί.

Χιλιάδες άνθρωποι έχουν μιλήσει με τον Νίκο Ανδρέου ο οποίος τους βοήθησε να τα ξαναβρούν με τον σύντροφό τους και να είναι στην σχέση τους καλύτερα από ποτέ! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι κλικ παρακάτω και η λύση στο πρόβλημά σου θα έρθει άμεσα!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου