Skip to main content

Όλοι ξέρουμε πως οι Σκορπιοί είναι σκοτεινές σελίδες στον ζωδιακό. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στην εκδικητική τους φήμη αλλά και στο γεγονός πως είναι αρκετά κλειστοί, εσωστρεφείς και αγαπούν το μυστήριο τόσο γύρω από τους ίδιους όσο και γύρω από τους υπόλοιπους ανθρώπους. Θα έλεγες πως είναι σχεδόν ακατόρθωτο να τους πλησιάσεις και να μπεις στον κόσμο τους.

Σε έναν βαθμό αυτό είναι αλήθεια.

Επειδή όμως τίποτα δεν είναι αδύνατο, ειδικά όταν έχεις δίπλα σου εμάς και τον έμπειρο σύμβουλό μας, Νίκο Ανδρέου, θα σου δώσουμε παρακάτω μερικές οδηγίες για να τον κατακτήσεις επιτυχημένα. Διάβασε μέχρι τέλους, όλα είναι εδώ!

Άνδρας Σκορπιός – Χαρακτηριστικά

Ο άνδρας Σκορπιός είναι ήσυχος και αποφασιστικός. Παρατηρεί τα πάντα από απόσταση ασφαλείας και πίστεψέ με δεν του ξεφεύγει τίποτα. Είναι γλυκός με τις συντρόφους του και καλός φίλος αρκεί να μην τον προδώσεις και να μην νιώσει ότι τον καροιδεύεις. Εκεί βρες τρύπα να κρυφτείς από την οργή του.

Ως ζώδιο του νερού είναι ευαίσθητος και ονειροπόλος δεν θα διστάσει όμως μπροστά σε τίποτα όταν θέλει και διεκδικεί κάτι, μέχρι να γίνει δικό του. Του αρέσουν τα μυστήρια και τα πνευματικά και απόκρυφα ζητήματα και τείνει να υπερβάλει όταν διηγείται ιστορίες. Παρόλα αυτά είναι υποστηρικτικός και σταθερός και είναι δίπλα στους ανθρώπους τους οποίους νοιάζεται πάντα.

Πώς θα καταφέρεις να τον κάνεις δικό σου;

  • Γίνε το μυστήριο που θα τον τραβήξει.

Σίγουρα αν ενδιαφέρεται θα σε έχει παρατηρήσει ήδη, το θέμα είναι όμως να τον κάνεις να κάνει το ένα παραπάνω βήμα. Κράτα πράγματα για τον εαυτό σου και άσε να εννοηθεί πως έχει πολλά πράγματα να ανακαλύψει για σένα που δεν τα μοιράζεσαι με όλους. Για τον Σκορπιό αυτό έχει αξία και θα θελήσει να γίνει ο εκλεκτός που θα σε ξεκλειδώσει.

  • Άφησε τον να σε προστατεύσει.

Φυσικά και δεν εννοώ να είσαι θύμα. Τα ζώδια του νερού έχουν μια έντονα προστατευτική πλευρά προς τους συντρόφους τους. Δείξε λοιπόν πως είσαι μια δυναμική γυναίκα αλλά ταυτόχρονα πως θέλεις έναν εκλεκτό άνδρα δίπλα σου ο οποίος είναι αρκετά δυνατός ώστε να σε στηρίξει και να σου δώσει αυτά που χρειάζεσαι.

Αυτό είναι το λεγόμενο “σύνδρομο του Ήρωα“. Ο άνδρες θέλουν να νιώθουν οτι μπόρουν να προστατέψουν μια γυναίκα. Ότι μπορουν να της προσφέρουν αυτά που θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να αισθανθεί ένας άντρας “άχρηστος” στα μάτια της γυναίκας του. Αυτό μπορεί πολύ εύκολα να τον κάνει να απομακρυνθεί, ακόμη και να δώσει τέλος στη σχέση. Μην ανησυχείς όμως.

Μέσα από τα δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου μπορείς να μάθεις τα πάντα για το σύνδρομο του Ήρωα.

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

  • Δείξε την θετική σου πλευρά.

Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι ακριβώς απαισιόδοξος, όμως σίγουρα είναι αρκετά συναισθηματικός και πέφτει εύκολα. Τον τραβάνε οι χαρούμενοι άνθρωποι επομένως καλό θα ήταν να του δείξεις πως είσαι μια πρόσχαρη και φωτεινή παρουσία που θα του φτιάξει την καθημερινότητα και που αξίζει τον χρόνο του αφού μπορεί να τον τραβήξει έξω από τις πιο εσωστρεφείς του σκέψεις.

  • Μίλα ειλικρινά.

Του αρέσει να ακούει και θα δώσει προσοχή σε ο, τιδήποτε πεις. Μοιράσου μαζί του σκέψεις και προβληματισμούς σου και άφησε τον να σου πει την γνώμη και την συμβουλή του. Αντίστοιχα, άκουσέ τον κι εσύ και δείξε πως είσαι εκεί για ό, τι χρειαστεί για να τον βοηθήσεις.Η τελευταία συμβουλή έρχεται απευθείας από τις τεχνικές του Νίκου Ανδρέου για το πως να τον κάνεις να σε ερωτευτεί.

  • Ανοιξέ τον συναισθηματικά.

Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για κάθε άνδρα ώστε να δεθεί, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν Σκορπιό που είναι ιδιαιτέρως κλειστός. Πρέπει να καταφέρεις να τον κάνεις να εστιάσει στο συναίσθημα και να μιλήσει γι’αυτό έτσι ώστε να το συνδέσει μαζί σου. Ο πιο δυνατός και αποτελεσματικός τρόπος για να συμβεί κάτι τέτοιο είναι να τον καθοδηγήσεις εσύ με την σωστή στρατηγική να μιλήσει γι’ αυτό.

Ποια είναι αυτή η στρατηγική ;

Μην ανησυχείς καθόλου. Παρακάτω, κάνε εγγραφή στην λίστα και θα την λάβεις αναλυτικά εντελώς δωρεάν μαζί με τα δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου στα οποία περιγράφονται όλες οι τεχνικές για να τον κατακτήσεις και να τον κάνεις να σε ερωτευτει! Τα αποτελέσματα είναι σίγουρα όπως επιβεβαιώνουν οι περισσότεροι από 6500 άνδρες και γυναίκες που έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα με αυτόν τον τρόπο!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ