Skip to main content

Σε έχει γοητεύσει το λέγειν του, η πληθώρα δραστηριοτήτων με τις οποίες καταπιάνεται, η ευστροφία και το χιούμορ του, οι έξυπνες παρατηρήσεις και οι ατέλειωτοι πλην ενδιαφέροντες διάλογοι. Είσαι στον κόσμο του άντρα Διδύμου, ενός ανθρώπου με δίπλή φύση, ονειροπόλου και πραγματιστή, εραστή και φίλου, καλλιτέχνη και φιλοσόφου.

Η ασχολία με πολλά διαφορετικά πράγματα και η εξυπνάδα αυτού του άνδρα είναι δύο από τα βασικότερα χαρακτηριστικά του. Και επειδή ως ζώδιο του αέρα ξεγλιστράει εύκολα και δεν τον παίρνεις και χαμπάρι ας δούμε πως θα τον φέρεις κοντά σου απλά και αποτελεσματικά!

  • Απευθύνσου στον διανοούμενο που κρύβει μέσα του.

Ο Δίδυμος αγαπά τις έξυπνες συζητήσεις και μπορεί να σταθεί σε κάθε κουβέντα και για οποιοδήποτε θέμα. Δώσε του όμως πρόκληση, τροφή για σκέψη και ανάλυση, μίλα του για ποικίλα θέματα και απελευθέρωσε πλήρως την έξυπνη πλευρά σου.

  • Μην φοβάσαι τον αντίλογο.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην τσακωθείς και μην είσαι ξερόλας αλλά μια αντιπαράθεση με σωστά και δυνατά επιχειρήματα θα του τραβήξει σίγουρα το ενδιαφέρον.

  • Μίλα για τα ενδιαφέροντά σου.

Όσα περισσότερα, τόσο καλύτερα. Όσο πιο παθιασμένη και αφοσιωμένη αλλά και διατεθειμένη να μοιραστείς μαζί του τις εμπειρίες και τις σκέψεις σου τόσο πιο πολύ τον ιντριγκάρεις. Στον Δίδυμο αρέσει να μοιράζεται και να εξερευνά νέους κόσμους. Δείξε του πως ο δικός σου έχει το ενδιαφέρον και την καινούρια ανακάλυψη που ψάχνει.

  • Παίξε μαζί του.

Έχεις απέναντί σου το αιώνιο παιδί. Γίνε συνοδοιπόρος του στις τρελές ιδέες που ανά πάσα στιγμή μπορεί να κατεβάσει το κεφάλι του, δείξε πως τον εκτιμάς και τον θαυμάζεις και πως αυτό το τριήμερο για πεζοπορία στον Ταΰγετο είναι εξαιρετική ιδέα- μόνο να είσαι έτοιμη να το πραγματοποιήσεις κιόλας!

  • Να είσαι ανοιχτή.

Σε ιδέες, ανθρώπους, απόψεις. Κανένας δίδυμος ποτέ δεν εκτίμησε την υποκρισία και την κριτική. Κάνε πλάκα και διασκέδασε μαζί του, άλλωστε έχεις τον μάστερ του χιούμορ και του λογοπαιγνίου αλλά θέσε σωστά όρια ώστε να μην προσβληθεί κανείς- δεν μας αρέσει η κριτική είπαμε!

Ο Δίδυμος είναι ένα παιδί ρομαντικό και ειλικρινές. Δεν θα σου πουλήσει φανφάρες και το ίδιο περιμένει και από σένα. Με τον βαθύ συναισθηματισμό και την ευφυΐα που τον διακατέχει αρέσκεται να έχει δίπλα του ανθρώπους ευγενικούς και ανοιχτόμυαλους και ανθρώπους που να κατανοούν την ιδιαιτερότητα και την μοναδικότητα της φύσης του.

Χρησιμοποίησε λοιπόν την αβάσταχτη ελαφρότητα της σοβαρότητας και στην επόμενη συνάντηση μην διστάσεις! Μίλα του!

Και επειδή όλοι οι άνδρες είναι σαν παιδιά ανεξαρτήτως ζωδιακής ιδιότητας μπορείς να δεις μερικές παραπάνω ιδέες για το πώς θα τον κατακτήσεις εύκολα και εγγυημένα κάνοντας εγγραφή στα δωρεάν μαθήματα παρακάτω που παρέχει ο σύμβουλος σχέσεων Νίκος Ανδρέου, ο οποίος στην δεκαετή εμπειρία του έχει βοηθήσει περισσότερους από 6500 άνδρες και γυναίκες.

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ