Skip to main content

Έπεσες θύμα της ακαταμάχητης γοητείας ενός άντρα Αιγόκερω. Σε παιδεύει ήδη θεωρώ και ψάχνεις τρόπο να μπεις στην ζωή και στην καθημερινότητά του. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα καθώς μιλάμε για έναν πολυ ρεαλιστή και κλειστό άνδρα.

Εμείς κάναμε την έρευνά μας και σου έχουμε μερικούς τρόπους για να τον πλησιάσεις! Θα μάθεις πώς ερωτεύεται, πώς θα τον κατακτήσεις και πως θα τον κάνεις να τρέχει από πίσω σου (με την καλή έννοια)

Αιγοκερως Άντρας Χαρακτηριστικα

Αρχικά, να πούμε πως μιλάμε για ένα ζώδιο της Γης πράγμα που σημαίνει πως βασικά του χαρακτηριστικά είναι:

  1. η σταθερότητα
  2. και η αγάπη του για την επιτυχία.

Ο άντρας Αιγόκερως είναι φιλόδοξος, αγαπάει το χρήμα και τις ανέσεις και θέτει στόχους τους οποίους πεισμώνει να κατακτήσει. Ο σαρκασμός του σπάει κόκκαλα και είναι πολύ προσγειωμένος.

Μην τον φοβηθείς!

Απλώς έχει γερές άμυνες και μια λίγο πιο απαισιόδοξη οπτική για τα πράγματα, την οποία εκφράζει με τα σαρκαστικά του σχόλια. Είναι πολύ εργατικός και θέλει να είναι πάντα ο καλύτερος σε ο,τιδήποτε κάνει.

Πάμε να δούμε πώς θα έρθετε κοντά, λοιπόν!

Για να γράψουμε αυτό το άρθρο μιλήσαμε  με τον Νίκο Ανδρέου, ειδικό σε θέματα σχέσεων με εμπειρία πάνω από 10 χρόνια και συγγραφέα του βιβλίου «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και πολύτιμο βοηθό πάνω από 6500 ανδρών και γυναικών και μας είπε:

«Ένας από τους βασικότερους τρόπους για να κάνεις έναν άνδρα να σε ερωτευτεί είναι να τον ανοίξεις συναισθηματικά. Πρέπει να τον κάνεις να σου ανοιχτεί, να σου μιλήσει για αυτά που νιώθει και επομένως να εστιάσει στο συναίσθημα και να το συνδυάσει μαζί σου».

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

  • Ντύσου πρόχειρα και βάλε το κραγιόν σου.

Όσο του αρέσουν τα υλικά άλλο τόσο του αρέσει η κομψότητα. Την επόμενη φορά που θα τον δεις πρόσεξε το ντύσιμό σου να είναι κομψό αλλά όχι τρανταχτό και να είσαι περιποιημένη. Ο Αιγόκερως δίνει προσοχή σε αυτό όπως κάνει και για τον ίδιο.

  • Πλησίασέ τον.

Πιθανότατα κάθεται απλά μοιραίος και σκαλώνει στην σκέψη του ή απλά νιώθει άβολα. Μπορείς να τον κάνεις να αισθανθεί άνετα με το να του μιλήσεις και να είσαι ευχάριστη, να ξεκινήσεις εσύ μία συζήτηση και να μπει με αυτόν τον τρόπο στο κλίμα και σιγά σιγά να λυθεί. Θα το εκτιμήσει!

  • Να είσαι προσγειωμένη.

Μιλάμε για ένα φιλόδοξο ζώδιο, ναι, αλλά ταυτόχρονα για κάποιον που τα πόδια του οριακά αρνούνται να ξεκολλήσουν από την γη! Μίλα λογικά, με επιχειρήματα και δείξε πως έχεις σοβαρές απόψεις για αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, καθώς επίσης και για την ζωή και τους στόχους σου!

  • Πήγαινε λίγο με τα νερά του.

Δεν εννοώ φυσικά να συμφωνείς με τα πάντα! Απλώς ο Αιγόκερως έχει ισχυρή άποψη για τα πάντα και την στηρίζει με πάθος. Είναι και αγύριστο κεφάλι. Προσπάθησε, λοιπόν, να έχεις πάντα επιχειρήματα στις συζητήσεις και να τα εκθέτεις με τρόπο που να μην νιώθει ότι αμφισβητείς την άποψη και τις επιλογές του ή ότι δεν τις σέβεσαι, γιατί αυτός σίγουρα σέβεται τις δικές σου.

Όπως μας είπε και ο Νίκος Ανδρέου όλοι οι άνδρες έχουν το σύνδρομο του ήρωα. Έτσι κι ο Αιγόκερως θέλει να νιώθει τον θαυμασμό που έχεις για αυτόν.

  • Δώσε χώρο.

Σε γενικές γραμμές είναι σταθερό ζώδιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι του αρέσει να πιέζεται ή να είσαι κολλημένη πάνω του. Άφησε τον να ασχοληθεί με την δουλειά και τις δραστηριότητές του και δείξε πως έχεις κι εσύ τις δικές σου προτεραιότητες. Δείξε πως πρέπει να σε διεκδικήσει και πως δεν είσαι δεδομένη. Του αρέσει το κυνήγι, επομένως δείξε πως δεν είσαι εύκολος στόχος και πως πρέπει να προσπαθήσει για να σε κάνει δική του.

Όλες οι παραπάνω συμβουλές αποτελούν συγκεκριμένες τεχνικές  οι οποίες μαζί με πολλές ακόμη περιγράφονται αναλυτικά στα δωρεάν online μαθήματα τα οποία προσφέρει και που η επιτυχία τους είναι εγγυημένη.

Τι είπε η Σοφία για το βιβλίο:

«Όταν έφτασε στο email μου το βιβλίο του Νίκου Ανδρέου δεν πίστευα ότι θα μου άλλαζε τόσο ριζικά την ζωή. Ήμουν μόνη μου πάρα πολύν καιρό, οι φίλοι μου ήταν όλοι σε σχέση ή παντρεμένοι και είχα πια πιστέψει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιον και να είμαστε μαζί. Ξεκίνησα να διαβάζω το βιβλίο με επιφύλαξη και αρκετά αρνητική διάθεση. Όσο προχωρούσαν όμως οι σελίδες μου κέντριζε το ενδιαφέρον και αποφάσισα να εφαρμόσω τις μεθόδους του γράμμα προς γράμμα. Τα αποτελέσματα ήταν απίστευτα! Σύντομα, όχι μόνο βρήκα τον σύντροφό μου με τον οποίο ήδη μετράμε 6 μήνες μαζί αλλά πίστεψα ξανά στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου και νιώθω καλύτερα και πιο δυνατή από ποτέ! Το ευχαριστώ μου στον Νίκο Ανδρέου είναι τεράστιο» !

Αν θέλεις να μάθεις τις τεχνικές και τα μυστικά κάνε παρακάτω εγγραφή και θα τα λάβεις εντελώς δωρεάν. Δεν θα το μετανιώσεις, στο υπόσχομαι!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Ο Νίκος Ανδρέου Στην Ελένη Μενεγάκη