Skip to main content

Διακριτικός και γοητευτικός, ο άνδρας Ζυγός σου έχει τραβήξει σίγουρα την προσοχή με το παιχνιδιάρικο βλέμμα του, το ζεστό χαμόγελο και τον τρόπο που μιλάει και κινείται. Δεν ξέρεις πώς να έρθετε πιο κοντά και είναι λογικό καθώς είναι γνωστός για την αναποφασιστικότητά του.

Παρακάτω θα σου παρουσιάσω πέντε απλούς τρόπους για να τον προσεγγίσεις και να κερδίσεις το ενδιαφέρον του. Πώς θα τον κατακτήσεις, πώς θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί και να τρέχει απο πίσω σου.

Α! Και στο τέλος του άρθρου σε περιμένει μια έκπληξη οπότε συνέχισε να διαβάζεις!

Άνδρας Ζυγός Χαρακτηριστικά

Ο άνδρας Ζυγός είναι ένα άτομο με αυξημένη και απαιτητική αισθητική. Είναι ένα από τα τρία ζώδια του αέρα πράγμα που τον κάνει επικοινωνιακό αλλά ταυτόχρονα διατηρεί μια ντροπαλότητα και κάποια απόσταση. Πριν προχωρήσει θέλει να είναι σίγουρος για την επιλογή του καθώς είναι ένα ζώδιο τρυφερό, το οποίο ψάχνει την τέλεια για αυτόν σύντροφο (δηλαδή εσένα 😉 ) .

Του αρέσει το φλερτ και τον χαρακτηρίζει έντονη γοητεία.

Θα αργήσει ίσως λίγο να πάρει μπρος και αυτό γιατί θέλει να σιγουρευτεί ότι του αρέσεις. Μόλις όμως είναι σίγουρος, δεν θα διστάσει. Καλλιτεχνική φύση και πολύ εργατικός, του αρέσει να βλέπει το ίδιο και από το άτομο που έχει απέναντί του.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τι έχεις να κάνεις για να τον κατακτήσεις και πως θα τον κάνεις να σε ερωτευτεί!

  • Κομψότητα.

Τόσο στο ντύσιμο όσο και στις κινήσεις του. Είναι ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του και θα προσέξει σίγουρα κάτι αντίστοιχο και πάνω σου. Πρόσεχε την εμφάνισή σου, ντύσου όμορφα και περιποιήσου τον εαυτό σου. Ακόμη, δείξε του την θηλυκή σου πλευρά, χωρίς να χάσεις τις ιδιαιτερότητες του χαρακτήρα σου και φέρσου κι εσύ με λεπτότητα.

  • Ισορροπία.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το ότι το σύμβολό του είναι ζυγαριά. Προσπάθησε να μην είσαι ακραία στις ενέργειες και τις αντιδράσεις σου καθώς απεχθάνεται τις εντάσεις. Να είσαι ισορροπημένη και δίκαιη και θα δεις πως κάτι τέτοιο θα τον κερδίσει, καθώς δεν μπορεί καθόλου τις διαμάχες και την γκρίνια.

  • Σεβάσου την ελευθερία του.

Μην ξεχνάς πως είναι ζώδιο του αέρα άρα κάτι τέτοιο του είναι απαραίτητο. Δώσε τον χρόνο που χρειάζεται με τον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους και φυσικά δείξε πως έχεις κι εσύ την δική σου ζωή και πως ο καθένας έχει τον χώρο του.

  • Δείξε το ενδιαφέρον σου.

Στον άνδρα Ζυγό αρέσει να κολακεύει και να κολακεύεται. Ρώτα τον με τι ασχολείται,ποια είναι τα χόμπι και τα ενδιαφέροντά του, πώς ήταν η μέρα του. Δείξε πως σε αφορά πως περνάει τον χρόνο του και βέβαια πως θαυμάζεις αυτά που κάνει. Αυτή η εντύπωση θα του μείνει και καθώς του αρέσει η κολακεία θα δώσει και την ανάλογη προσοχή.

  • Άφησέ τον λίγο μόνο του.

Όπως είπαμε παραπάνω μιλάμε για ένα ζώδιο το οποίο υπεραναλύει και σκέφτεται πολύ πριν κάνει κάτι. Και επειδή οι άνδρες ερωτεύονται όταν είναι μόνοι τους, άφησε λίγο χρόνο να περάσει μέχρι να τον ξαναδείς. Άφησέ τον, δηλαδή, να ξανασκεφτεί τα συναισθήματα που του έχουν δημιουργηθεί και που έχει συνδέσει μαζί σου, χωρίς την παρουσία σου.

Bonus Tip: Όπως σου είπα στην αρχή, σου έχω μια έκπληξη.  Η τελευταία συμβουλή αποτελεί μέρος των 4 αποτελεσματικών τεχνικών για να τον κατακτήσεις σιγουρα! Παρακάτω σου παρέχουμε την δυνατότητα να μάθεις αυτές τις τεχνικές οι οποίες περιλαμβάνονται  στα δωρεάν μαθήματα του Νίκου Ανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρέου είναι σύμβουλος σχέσεων, συγγραφέας των βιβλίων «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και «Τα μυστικά της Επανασύνδεσης» και με τις πολύτιμες συμβουλές του έχει βοηθήσει πάνω από 6500 άνδρες και γυναίκες στα χρόνια της 10ετούς εμπειρίας του.

Μπορείς να παρακολουθήσεις τα δωρεάν μαθήματά του online ξεκινώντας από τώρα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στην λίστα παρακάτω και όλες οι τεχνικές για το πώς να τον κατακτήσεις θα γίνουν δικές σου!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ