Skip to main content

Το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικά γούστα στον έρωτα και το κρεβάτι. Μάθε τι ακριβώς το ερεθίζει και το φτιάχνει, ώστε να δεις τη συμβατότητα σου με το άλλο άτομο.

Τα ζώδια δεν είναι μονάχα ένας τρόπος για να αποκαλύπτεις τις κρυφές πτυχές του μέλλοντος και να σχεδιάζεις προσεκτικά τις επόμενες κινήσεις σου, αλλά και ένας χάρτης που σε βοηθά να κατανοήσεις τα ενδότερα στοιχεία της ψυχής και του χαρακτήρα ενός ανθρώπου.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και η σεξουαλικότητα του κάθε ζωδίου, δηλαδή το τι το φτιάχνει και το τι το ερεθίζει, ώστε να μην συγκρατηθεί άλλο και να παραδοθεί στο πάθος. 

Το σεξ είναι κλειδί για κάθε σχέση. Εάν είναι καλό λειτουργεί ως συνδετικό στοιχείο και κρατά δύο άτομα για πάντα μαζί. Τα όρια είναι πάντα όμως ένα πρόβλημα. Κάποια ζώδια τα έχουν ως αρχές τους, ενώ άλλα δεν γνωρίζουν καν τη λέξη. Έτσι οι ερωτικοί συνδυασμοί των ζωδίων, πολλές φορές μαρτυρούν την ποιότητα ενός δεσμού και τον χρόνο που θα κρατήσει. 

Αν λοιπόν ενδιαφέρεσαι για κάποιον ή κάποια και δεν ξέρεις πώς να τον προσεγγίσεις με τρόπο που ξεκάθαρα δείχνει τις προθέσεις σου για κάτι παραπάνω από τσάι και συμπάθεια, τότε μελέτησε προσεκτικά όλα όσα επιθυμεί το με βάση το ζώδιο του.

Κριός

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που ταυτίζεται με την διεκδίκηση και την δυναμική. Έχει μάθει να αναζητά τρόπαια και προκλήσεις οι οποίες τον συγκινούν ιδιαίτερα. Αυτό που τον φτιάχνει είναι το όμορφο σώμα. Αναζητά το καλλίγραμμο, γυμνασμένο και αρμονικό σώμα, όπως αυτό των χορευτών και των μοντέλων το οποίο θα το κάνει δικό του. Τον ερεθίζει η ιδέα της κατάκτησης και της υποταγής. Έτσι το σεξ με τον Κριό είναι βίαιο, έντονο, γρήγορο και βρώμικο. Αυτό που τον ξενερώνει είναι τα παιχνίδια ρόλων και το χάσιμο του ελέγχου.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο που αγαπά την καλοπέραση και τις ηδονές, αλλά θεωρείται και λίγο βαρετό λόγω του συντηρητισμού που το διακατέχει. Ερεθίζεται από το σκούρο δέρμα, τα εξωτικά σχιστά μάτια και τα λίγο πιο γεμάτα σώματα. Αναζητά τη μέγιστη απόλαυση, οπότε το πολύωρο σεξ, τα εσώρουχα και το bondage είναι μέσα στο μενού που θα τον φτιάξει. Πράγματα που τον αφήνουν παγερά αδιάφορο είναι το ομαδικό σεξ και οι γρήγορες καταστάσεις όπως ένα one night stand καθώς θεωρεί πως δεν έχουν να του προσφέρουν πράγματα.

Δίδυμος

Το σεξ για τον Δίδυμο είναι ένα πολύ kinky παιχνίδι που μόνο αν είσαι τολμηρός / τολμηρή θα πρέπει να το δοκιμάσεις. Αρχή του είναι η καλοπέραση και των δύο, χωρίς δράματα στη συνέχεια για το τι θα συμβεί ενδιάμεσα. Τον φτιάχνει ένα σώμα μικροκαμωμένο που μπορεί εύκολα να γίνει σκεύος ηδονής, τα κόκκινα μαλλιά και τα διάφορα στοιχεία που δείχνουν έντονη σεξουαλικότητα. Τον ερεθίζει απίστευτα η ιδέα του hardcore σεξ, οπότε το πρωκτικό και τα διάφορα παιχνίδια ρόλων είναι ιδανικά. Είναι τόσο αχόρταγος για σεξ που μπορεί να σου προτείνει swinging ή ομαδικό σεξ.

Καρκίνος

Το συναίσθημα είναι το πάν για τον Καρκίνο. Είναι το ζώδιο που αναζητά την επαφή, το χάδι με οποιοδήποτε τρόπο και την αίσθηση της ιδιοκτησίας. Ο Καρκίνος θα προσφέρει αρκετό στοματικό σεξ στο ταίρι του, καθώς το φτιάχνει η ιδέα της απόλαυσης που παρέχει. Έχει αρκετή αδυναμία για τους ρόλους εξουσίας και πάντα καταλήγει το σεξουαλικό υποχείριο που τον ερεθίζει αφάνταστα. Μαστίγια, δυναμικά άτομα και φυσικά το κυριαρχικό σεξ μέσα στη σχέση είναι τα πράγματα που αναζητά ώστε να νιώσει ιδιοκτησία σου και να σου χαρίσει ηδονές.

Λέων

Αν και ο Λέων θα φαινόταν πως τα θέλει όλα δικά του, στην πραγματικότητα το σεξ μαζί του είναι μία πράξη κατάθεσης συναισθημάτων. Αν και «βασιλιάς» δεν αποζητά την ιδιοκτησία σου. Αντιθέτως θέλει χάδια, φιλιά, μασάζ και λατρεία του γυμνού σώματος που τον ταξιδεύουν στην μικρή του ουτοπία. Τον ερεθίζει η προσεγμένη εμφάνιση, τα πυκνά και μακριά μαλλιά, το μαυρισμένο δέρμα και φυσικά το γυμνασμένο σώμα. Στο κρεβάτι θα δεις πως τον φτιάχνει η ομιλία, το να του λες πως είναι ο ένας και μοναδικός και πως νιώθεις για πρώτη φορά τόσο καλά. Το σεξ μαζί του είναι ένα εγκεφαλικό παιχνίδι και όχι μία διαστροφή.

Παρθένος

Ο Παρθένος είναι ταυτόσημος για ένα αργό, μακρύ και πολύ έντονο σεξ με πολλούς οργασμούς και για τους δύο. Αυτό που τον ερεθίζει είναι ο έλεγχος του άλλου σώματος, ώστε να ξέρει πως ευθύνεται για την απόλυτη κορύφωση. Έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα διάφορα φετίχ αντικείμενα όπως καλσόν, εσώρουχα, παπούτσια και τις διάφορες λεγόμενες «λαγνείες». Ξέρει να χρησιμοποιεί πολύ καλά τα χέρια και το στόμα του. Τον φτιάχνει απίστευτα μία ματιά σου που υπόσχεται ηδονή και τον ερεθίζει η λεπτομέρεια που μαρτυρά διάφορες bdsm φαντασιώσεις, όπως οι ρόλοι εξουσίας, οι στολές, τα ανοιχτά εσώρουχα και πολλά άλλα.

Ζυγός

Για τον Ζυγό δεν υπάρχει σεξ, αλλά έρωτας. Μην περιμένεις εδώ hardcore πράγματα της μίας φοράς. Ο Ζυγός αφιερώνεται στο πάθος. Είναι αρκετά ενεργός σεξουαλικά, αλλά πρέπει να τον κερδίσεις. Έτσι το σεξ μαζί του την πρώτη φορά είναι συγκρατημένο και σταδιακά ανοίγεται. Τον ερεθίζει η πραγματική ομορφιά και ο εντυπωσιασμός τόσο στο σώμα, όσο και στον λόγο. Τον φτιάχνει η καθαριότητα καθώς προσφέρει πολύ στοματικό σεξ ως ανταμοιβή στο ταίρι του και δεν είναι απίθανο να πει το ναι σε πολλές φαντασιώσεις σου, αρκεί βέβαια να είστε μαζί. Είναι το ιδανικό ζώδιο για να εξερευνήσεις την σεξουαλικότητα σε μία σχέση.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ταυτισμένος με το σεξ και όχι αδίκως. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι η προσωποποίηση της πορνογραφικής αισθητικής. Ο Σκορπιός αναζητά απόλαυση, όπως στις ερωτικές ταινίες. Τον ελκύουν τα χυμώδη σώματα, τα ξανθά μαλλιά και το μέγεθος με ότι αυτό σημαίνει. Είναι kinky και τον φτιάχνει αφάνταστα το δέρμα, το latex, η δαντέλες, τα sex toys και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σεξ. Τον ερεθίζει η ιδέα πως της ταπείνωσης, οπότε αν του μιλήσεις άσχημα, θα ανταποκριθεί στον υποτακτικό του ρόλο κατευθείαν. Κάνε τον το παιχνιδάκι σου και θα σου προσφέρει ένα πολύ καλό κρεβάτι.

Τοξότης

Ο Τοξότης δεν συμπαθεί το συμβατικό σεξ. Δεν μπορεί τα δεσμά της κοινωνίας και θέλει απελευθερωμένα πράγματα προς τέρψη των ηδονών. Είναι ένας «διάβολος» με όλη τη σημασία της λέξης καθώς μέσα από το πνευματικό παιχνίδι του, «διαφθείρει» κάθε συγκρατημένο άτομο. Ναι όπως κατάλαβες αυτό που φτιάχνει και ερεθίζει σε σημείο να ξεφεύγει, έναν Τοξότη είναι η αθωότητα. Θέλει να σε βάζει να κάνεις πράγματα που θα νιώσεις ενοχές, όμως κατά βάθος ξέρει ότι τα ήθελες. Τα παιχνίδια εξουσίας του αρέσουν ιδιαίτερα, αρκεί να είναι αυτός που δίνει τις εντολές. Αγαπημένη φαντασίωση είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο, η ανωνυμία και τα one night stands. Έτσι σου εξασφαλίζει πως θα έχεις οργασμούς και στη συνέχεια δεν θα είναι στη ζωή σου. Τις περισσότερες φορές μπαίνει ως το τρίτο άτομο σε μία σχέση.

Αιγόκερος

Για τον Αιγόκερο το σεξ είναι μία αποκάλυψη εσωτερικευμένων φαντασιώσεων και συναισθημάτων που βρίσκουν τη διέξοδο μέσω της ηδονής. Όπως είναι γνωστό ο Αιγόκερος αγαπά την πολυτέλεια και τη χλιδή, έτσι και στο σεξ αυτά τον φτιάχνουν. Δεν θα κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο, αλλά σε καθαρό και περιποιημένο χώρο όπως ένα ακριβό ξενοδοχείο. Έτσι ερεθίζεται απίστευτα με την πολυτέλεια σε κάθε επίπεδο, από το γεύμα και το ποτό μέχρι τα εσώρουχα. Αγαπά τις σκληρές καταστάσεις όπως το spanking, τις χειροπέδες, τις μάσκες και το μαλλιοτράβηγμα. Ο λίγος πόνος πάντα είναι καλοδεχούμενος. Πιο ακραία πράγματα δεν είναι απίθανα, αρκεί να νιώσει άνεση. 

Υδροχόος

Το σεξ για τον Υδροχόο είναι ένας χάρτης χωρίς όρια. Λατρεύει να ανακαλύπτει συνεχώς νέες εμπειρίες. Αν και ο Υδροχόος κάνει one night stands, αυτό που θέλει είναι έναν δεσμό με τον οποίο πορεύεται πνευματικά και συγχρονίζεται στο σεξ. Λάτρης κάθε ακραίας μορφής σεξουαλικών φετίχ, δε λέει ποτέ όχι και μπορείς να κάνεις κυριολεκτικά τα πάντα μαζί του. Λατρεύει την εναλλαγή υποταγής – κυριαρχίας, τα περίεργα εσώρουχα, τα sex toys, τις διαστροφές και φυσικά το bdsm. Δεν θα πει όχι στο ομαδικό σεξ, όμως δεν είναι αυτό που θα τον εκπληρώσει και θα το κάνει εκτός σχέσης. Είναι ένας συνδυασμός ρομαντικής αφοσίωσης και ακραίου πορνογραφικού υλικό, τον οποίο λίγοι μπορούν να έχουν πραγματικά. Δες το βλέμμα του / της να αλλάζει στην θέα ενός αξεσουάρ που θυμίζει το σκληρό και kinky σεξ, όπως ένα choker ή μία δερμάτινη ζώνη.

Ιχθύς

Είναι γνωστός για την ροπή προς την απιστία. Αν και ρομαντικός και ευαίσθητος, έλκεται από το «απαγορευμένο» και τα μυστικά. Ιχθύς είναι ο συνάδελφος που σε βλέπει με λάγνο βλέμμα και φαντασιώνεται σεξ στην τουαλέτα της δουλειάς. Αγαπά τον φετιχισμό και θέλει να συμμετέχει στις φαντασιώσεις σου. Αυτό που τον / την φτιάχνει, είναι τα vintage εσώρουχα, τα τακούνια και γενικά το καλό και κομψό ντύσιμο. Εάν τολμήσεις να μπλέξεις μαζί του θα ακούσεις πολλά όπως η φαντασιώσεις για το κρυφό σεξ από κάποιον άλλον. Το κέρατο και η εξουσία είναι το αφροδισιακό του Ιχθύ, όμως και αυτό που φοβίζει τους συντρόφους του.

Τώρα που διάβασες όλα τα ζώδια και γνωρίζεις τις ροπές τους, φρόντισε να ενσωματώσεις κάποια από τα γενικά γνωρίσματα στη συναναστροφή σου με τον / την άλλη ώστε να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Να θυμάσαι όμως το σεξ πρέπει να ευχαριστεί και τους δύο σας, οπότε μην κάνεις κάτι που δεν θα νιώσεις άνετα. Για παράδειγμα το ομαδικό σεξ ή διάφορα φετίχ δεν ικανοποιούν κάποιους φίλους του ζωδιακού. Θα πρέπει λοιπόν να το πεις ξεκάθαρα και να μην ενδώσεις αν δεν είσαι σίγουρος / σίγουρη για το πώς θα νιώθεις μετά.

Το σεξ πρέπει να είναι συναινετικό και να ικανοποιεί, όχι να προβληματίζει. Ανακάλυψε σταδιακά τι σε φτιάχνει και βάλε το στην ζωή σου και στη ζωή του / της.