Skip to main content

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης και μάλιστα ένα από τα πιο πεισματάρικα του ζωδιακού. Του αρέσει η ασφάλεια και δεν θα φύγει εύκολα από μία σχέση, τουλάχιστον όχι αν πρώτα δεν έχει εξαντλήσει κάθε προσπάθεια που θα μπορούσε να κάνει. Είναι πολύ συναισθηματικός και ρομαντικός οπότε χρειάζεται και προσοχή στον χειρισμό του. Έχει ζυγίσει τα πάντα και είναι πιθανό πως για να επέλεξε να φύγει του έλειπε η στοργή και ο ποιοτικός σας χρόνος μαζί.

«Όλα ξεκίνησαν όταν κατάλαβες ότι άρχισε να γίνεται πιο απόμακρος. Όταν έφτασε στο σημείο να είναι απότομος, να μην μιλάτε πολύ και να φέρεται παράξενα ήταν μάλλον πια αργά. Η σχέση σας τελείωσε. Δεν είναι κάτι το οποίο ήθελες να συμβεί και πληγώθηκες. Ίσως έκλαψες και παρακάλεσες, πήρες τηλέφωνα και ζήτησες να βρεθείτε όμως δεν βρήκες ανταπόκριση. Και αυτό πονάει πολύ όπως πονάει και το γεγονός πως θα ήθελες να είστε πάλι μαζί αλλά δεν ξέρεις τι άλλο να κάνεις πια.

Εγώ θα σου πως πως δεν είναι αργά.

Μπορείς να τον κερδίσεις πίσω. Μπορείτε να είστε πάλι μαζί και καλύτερα από ποτέ. Το ξέρω γιατί το έχω δει από χιλιάδες ανθρώπους που ακολούθησαν τα σωστά βήματα. Αρκεί να το κάνεις κι εσύ!» Αυτά είπε ο Νίκος Ανδρέου σε μια συνάδελφό μου όταν επικοινώνησε μαζί του μέσω e-mail για να την βοηθήσει να κερδίσει πίσω τον έρωτα της ζωής της ο οποίος είχε εγκαταλείψει την σχέση τους.

Τι σχέση έχει αυτό με εσένα;

Τα πάντα, φυσικά. Μιλήσαμε με τον Νίκο Ανδρέου, σύμβουλο σχέσεων με εμπειρία στον χώρο πάνω από 10 χρόνια. Συνδυάσαμε αυτά που μας είπε με τα χαρακτηριστικά του αγαπημένου σου Ταύρου. Το αποτέλεσμα; Παρακάτω θα σου περιγράψω μερικές απλές συμβουλές τις οποίες μπορείς να ακολουθήσεις και θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στην επανασύνδεση.

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου

Πάρε λίγο χρόνο να σκεφτείς.

Είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσεις να είσαι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική γίνεται. Δες που χάθηκε η επικοινωνία σας και αυτό που είχατε. Παραδέξου τα λάθη σου και σκέψου που έκανε και αυτός τα δικά του. Στην ανάγκη, κάνε μια γραπτή λίστα ώστε να να είσαι ξεκάθαρη για το τι συμβαίνει.

Βρες τον εαυτό σου.

Είναι καλό πριν προχωρήσεις σε οποιαδήποτε ενέργεια επικοινωνίας και προσπάθειας να τα ξαναβρείτε να είσαι καλά με εσένα. Πέρνα χρόνο με τον εαυτό σου και τις φίλες σου, φτιάξε την εμφάνιση και την διάθεσή σου και φρόντισε να ισορροπήσεις μέσα σου.

Μίλα ειλικρινά και ξεκάθαρα.

Μην επιχειρήσεις να βρεθείτε και να μιλήσετε αν δεν είσαι σίγουρη για αυτά που έχεις να πεις. Παραδέξου τα λάθη σου ανοιχτά και δείξε του τα δικά του με επιχειρήματα και χωρίς να τον κατηγορείς. Θύμισε του τις όμορφες στιγμές που είχατε μαζί, τα ρομαντικά σας βράδια και αυτάπου κάνατε και σας έκαναν να περνάτε υπέροχα. Δείξε του πως είσαι έτοιμη να αλλάξεις όλα αυτά που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να χωρίσετε και δείξε πως το εννοείς. Άλλωστε θέλεις ειλικρινά να κερδίσεις πάλι την εμπιστοσύνη του και κατά πάσα πιθανότητα θέλει και αυτός το ίδιο.

Η διαδικασία της επανασύνδεσης δεν είναι εύκολη όμως δεν είναι αδύνατη και αν ακολουθήσεις αυτά που περιγράφηκαν παραπάνω είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Αν θέλεις να την διαβάσεις ολοκληρωμένα  μαζί με τα 9 απλά βήματα απο τα οποία αποτελείται και τα οποία είναι γραμμένα αναλυτικά ώστε να έχεις  σίγουρη επιτυχία, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εγγραφή παρακάτω και θα έχεις το βιβλίο του Νίκου Ανδρέου με όλες τις τακτικές εντελώς δωρεάν.

Ακόμα και αν τώρα το αμφισβητείς μόλις το βάλεις σε λειτουργία θα δεις πως η μέθοδος έχει αποτελέσματα!

Κατέβασε εδώ το δωρεάν βιβλίο του Νίκου Ανδρέου