Skip to main content

Αν είσαι ελέυθερη, ένα είναι το μόνο σίγουρο: Συχνά βάζεις στο “στόχαστρό” σου κάποιον άνδρα και θέλεις να τον κάνεις να σε σε προσέξει. Θέλεις να σε πλησιάσει. Να κάνει την πρώτη κίνηση που θα οδηγήσει σιγά σιγά σε κάτι όμορφο… κάτι μοναδικό… Τι γίνεται όμως οταν μένετε μόνο στα βλέμματα;

 Πώς θα τον κάνεις να σε προσέξει;

Πριν πολλά-πολλά χρόνια και προτού ασχοληθώ εντατικά με σχετικά θέματα σαν σύμβουλος σχέσεων, θεωρούσα ότι το κομμάτι «γνωριμίες» είναι λυμένο σχεδόν για όλες τις γυναίκες.

Θεωρούσα ότι η γνωριμία με έναν άνδρα ήταν ένα ζήτημα εύκολο που δεν προβλημάτιζε σχεδόν καμία γυναίκα.

Φυσικά, μετά από 10 χρόνια που ασχολούμαι με θέματα σχέσεων και ύστερα από την συγγραφή 2 βιβλίων  εκ των οποίων το ένα αφορά καθαρά συμβουλές προς γυναίκες…ξέρω ότι η εντύπωση που είχα τότε ήταν εντελώς λανθασμένη.

Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών που πραγματικά δυσκολεύεται στο θέμα «γνωριμία» και ειδικά όταν πρόκειται για έναν άνδρα τον οποίον κοιτάς και νιώθεις ότι είναι αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει.

Το ξέρω εμπιστέψου με. Έχω αναλύσει το ζήτημα με δεκάδες γυναίκες οι οποίες μέσω mail ζήτησαν την συμβουλή μου.

Ίσως σε σταματάει ο φόβος της απόρριψης (Διάβασε: Απόρριψη από άντρα: Πώς να την διαχειριστείς) , ίσως τα κοινωνικά πρότυπα και το γεγονός ότι «ο άνδρας είναι αυτός που πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση», ίσως είσαι απλά κάπως ντροπαλή.

Μπορεί ακόμα να μη στέλνεις τα σωστά σήματα με την γλώσσα του σώματος ή να σε πλησιάζουν κάποιοι άνδρες αλλά…όχι αυτός που σε ενδιαφέρει!

Μην νιώθεις άσχημα. Είναι φυσιολογικό να αισθάνεσαι ότι κάτι σε σταματάει.

Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες οι οποίες κάνουν ακριβώς τις ίδιες σκέψεις με εσένα.

Είμαι σίγουρος ότι είσαι μια καταπληκτική γυναίκα που αξίζει πολλά για αυτό σε αυτό το άρθρο θα σου δώσω μερικές από τις καλύτερες συμβουλές μου. Θα σου πω μυστικά τα οποία αναφέρω στο βιβλίο και ξέρω ότι έχουν αποτέλεσμα γιατί πολύ απλά έχουν εφαρμοστεί από εκατοντάδες γυναίκες οι οποίες μου έχουν επιβεβαιώσει ότι πιάνουν.

Μπορεί να είναι ο τύπος που μένει στην απέναντι πολυκατοικία, μπορεί να είναι το παιδί που βλέπεις στο γυμναστήριο ή αυτός που συναντάς σε κάποιο μπαράκι. Μπορεί η δυσκολία σου αυτή να είναι πιο γενική ή ακόμα και να ξεπερνάει την αρχική γνωριμία και να φθάνει στο ραντεβού. Ότι και να ισχύει ψάχνεις απαντήσεις τις οποίες παρουσιάζω αμέσως παρακάτω:

Η γλώσσα του σώματος:

Μπορεί να πιστεύεις ότι εσύ του έχεις στείλει όλα τα σημάδια όμως πρέπει να μάθεις ότι οι άνδρες δεν τα πάνε καθόδου καλά με αυτά τα ζητήματα. Μην θεωρείς αυτονόητο λοιπόν ότι έχεις κάνει τα πάντα για να σε προσέξει γιατί πιθανόν η εντύπωση σου να είναι λανθασμένη.  Χρησιμοποίησε την γλώσσα του σώματος για να του δώσεις ένα ξεκάθαρο σήμα και να του ανοίξεις τον δρόμο ώστε να κάνει επιτέλους την κίνηση.

Θυμήσου κάτι για τους άνδρες:

Η αυτοπεποίθηση σου:

ναι μπορεί να σου φαίνεται γενικό όμως στην πραγματικότητα είναι ουσιώδες.  Η αυτοπεποίθηση μας ανοίγει πολλές πόρτες. Αισθάνεσαι καλά και αυτό φαίνεται. Νιώθεις όμορφη και ξαφνικά όλα τα βλέμματα είναι πάνω σου. Τι; Δεν το έχεις ξανακούσει; δεν το πιστεύω! Σκέψου τα θετικά σου! Νιώσε όμορφη!

Το χαμόγελο:

Γνωρίζεις ότι το χαμόγελο είναι ίσως το πιο ισχυρό σημάδι που μπορείς να δώσεις σε έναν άνδρα έτσι ώστε να έρθει να σου μιλήσει; αν όχι…ήρθε η ώρα να το μάθεις.  Γενικά αν θέλεις να αυξήσεις κατακόρυφα τις πιθανότητες να έρθει ένας άνδρας να σου μιλήσει…χαμογέλασε. Το χαμόγελο έχει τεράστια δύναμη!

Πώς να τον κάνεις να σε προσέξει

Η διάθεση:

Σε μπερδεύει η λέξη διάθεση; μισό λεπτό να σου εξηγήσω. Η διάθεση είναι κάτι που βγαίνει προς τα έξω. Φαίνεται, μπορεί να γίνει αντιληπτή. Η καλή διάθεση σε φωτίζει, σε κάνει να φαίνεσαι πιο κοινωνική, πιο ευπλησίαστη. Αυξάνει τις πιθανότητες γνωριμίας!

Να κάνω εγώ την πρώτη κίνηση;

Ίσως έχεις  ακούσει κάποιους να λένε πως την σήμερον ημέρα, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να κάνει η γυναίκα το πρώτο βήμα… Και, από την εμπειρία μου διδάσκοντας άλλους άντρες, θα σε διαβεβαιώσω πως οι περισσότεροι άντρες δηλώνουν πως θα τους άρεσε να είναι η γυναίκα που θα κάνει το πρώτο βήμα…

Το πρόβλημα:

Το πρόβλημα που υπάρχει όταν μια γυναίκα κάνει το πρώτο βήμα, είναι πως μετά ο άντρας έχει την τάση να τεμπελιάζει και να τα περιμένει όλα από εκείνην. Για την ακρίβεια μετά θα περιμένει από εσένα να τον πάρεις σε όλα τα επόμενα στάδια από το χέρι! Δεν είναι απόλυτο αλλά η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες να συμπεριφερθεί έτσι είναι πολλές.

Επιπλέον, υπάρχει και η, σε αρκετό βαθμό σωστή άποψη, πως αν ένας άντρας δεν είναι σε θέση να κάνει κάτι απλό όπως το αρχικό βήμα, τότε πώς να περιμένεις πως θα είναι ικανός να πάρει σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες στην μετέπειτα σχέση σας;

Μάθε σήμερα εντελώς δωρεάν το μυστικό για να κάνεις οποιονδήποτε άνδρα ολοκληρωτικά δικό σου

Για λίγες ημέρες ακόμα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν τα  μαθήματα του Νίκου Ανδρέου.

 Κάνε click εδώ και συμπλήρωσε το mail σου

Mail από φίλη που παρακολουθεί τα μαθήματα:

Νίκο μου τα μαθήματά σου είναι τόσο άμεσα που νιώθω οτι έχουν γραφτεί ειδικά για εμένα. Είναι σαν να βλέπω το παρελθόν μου! Αυτή η αγωνία πριν από κάθε έξοδο.. Το άγχος που ένιωθα οταν έβλεπα κάποιον που με ενδιαφέρει ήταν τόσο μεγάλο που δεν δυσκολευόμουν να πω ακόμη και τα πιο βασικά. Ένιωθα να καίει όλο μου το πρόσωπο και φυσικά νομίζω οτι οι περισσότεροι άνδρες που με ενδιέφεραν πραγματικά το έβλεπαν.

Δεν μπορώ να πω οτι δεν με πλησίαζε κανένας. Ακόμη όμως κι οταν γινόταν αυτό ήμουν τόσο αγχωμένη που δεν μπορουσα να είμαι ο εαυτός μου. Τότε έπεσα τυχαία πάνω σε ένα άρθρο σου. Ήμουν επιφυλακτική. Σκεφτόμουν “πολύ ωραία τα λεει αλλα άντε να τα κάνεις όλα αυτά“. Σιγά σιγά αρχισα να κάνω αυτά που προτείνεις. Σιγά σιγά έβλεπα τις καθημερινές μου σχέσεις να αλλάζουν. ένιωθα την διάθεσή μου να αλλάζει.

ΚΑΙ ΝΑΙ! Αυτό το έβλεπαν και οι άλλοι! Όλοι άρχισαν να μου λενε αν έχω αλλάξει κάτι πάνω μου.. Τότε ήταν που παρατήρησε αυτή την αλλαγή κάποιος που με ενδιέφερε καιρό αλλά δεν τολμούσα να σκεφτώ κάτι παραπάνω. Το απίστευτο είναι οτι δεν κοκκάλωσα!!!! Αντέδρασα ήρεμα σαν να μου μιλουσε κάποιος που ηξερα καλά! Βγαίνουμε ήδη εδώ και 1,5 μήνα και νιώθω οτι όλα κυλούν τόσο ομαλα, φυσιολογικά και φυσικά! Ανυπομονώ για την επόμενη σειρά μαθημάτων σου. Είμαι πλέον φαν σου ! 🙂 

Σε ευχαριστω, Μαρία “

 Κάνε click εδώ και συμπλήρωσε το mail σου