Εξομολογήσεις: Μήπως είμαι πολύ σκληρή μαζί του;

Η εξομολόγηση μίας αναγνώστριας για τα λάθη στη σχέση της. Διάβασε για τις φορές που έχει φωνάξει στο σύντροφο της και τα δάκρυα ενοχής που έχει ρίξει μετά.

Στο Couple Goals μπορείς να στείλεις και εσύ την ιστορία σου. Πιστεύουμε πως οι αυθεντικές ιστορίες είναι και αυτές που πολλές φορές αποτελούν τα καλύτερα παραδείγματα για να δίνονται λύσεις.

Η πραγματικότητα πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και τον κινηματογράφο.

Η Κατερίνα Κ. τόλμησε να μιλήσει για ένα θέμα ταμπού, την έλλειψη ψυχραιμίας και τα ψυχικά τραύματα που προκαλεί στο σύντροφο της πολύ συχνά, αλλά και τις ενοχές.

Διάβασε την ιστορία της Κατερίνας Κ.:

«Καλησπέρα ομάδα του Couple Goals. Ήθελα να εξομολογηθώ πως είμαι η πηγή δυστυχίας στον άνθρωπο που αποτελεί την λάμψη στη ζωή μου.

Είμαι η Κατερίνα Κ., μία γυναίκα 34 ετών και τα έχω με τον Δημήτρη 4 χρόνια. Είναι ένας υπομονετικός άνθρωπος με τον οποίο συζούμε και θέλουμε να κάνουμε τη δική μας οικογένεια πολύ σύντομα. Ο Δημήτρης εργάζεται και συνεχώς θέλει να μου προσφέρει περισσότερα υλικά και συναισθηματικά, όπως κάνω κι εγώ από την πλευρά μου.

Αυτό που συμβαίνει όμως πολλές φορές, είναι πως ο Δημήτρης είναι ένας πολύ ανώτερος και πιο ποιοτικός άνθρωπος από εμένα γιατί αφήνει τα προβλήματα της καθημερινότητας στην πόρτα μας πριν μπει στο σπίτι. Εγώ αντιθέτως τα φέρνω μέσα και χαλάω το ευχάριστο κλίμα που προσπαθεί να δημιουργήσει.

Εδώ και ένα χρόνο το πρόβλημα μου είναι η θέση διευθύντριας στην αλυσίδα super market που έχω πάρει. Πρόκειται για μία θέση ευθύνης, με πολύ πίεση και φθορά.

Υπάρχουν μέρες που θέλω να μείνω στην αγκαλιά του Δημήτρη μου μόνο, όμως όλα τα καταστρέφω γιατί πιέζομαι.

Έχω πιάσει τον εαυτό μου να του φωνάζει άδικα, ως ένα ξέσπασμα για όλα τα άκυρα καθημερινά μικροπράγματα και ο Δημήτρης το ξέρει, υπομένει εκεί για εμένα μέχρι να περάσει η φουρτούνα κι εγώ να γαληνέψω πάλι.

Το χειρότερο είναι πως εγώ κλαίω μετά μόνη μου στο μπάνιο γιατί ξέρω τι τέρας είμαι σε έναν άνθρωπο που είναι γεμάτος αγάπη. Ξέρω πως είμαι αυτή που κάνει τα λάθη και οργίζομαι με την ατέλεια μου ως χαρακτήρας.

Ξέρω πως ο Δημήτρης δεν θα με χωρίσει, όμως δεν θέλω να είμαι αυτή που του προκαλεί θλίψη. Τη δουλειά δεν θα την αφήσω, γιατί θέλω να προσφέρω τα ίδια και περισσότερα από τον σύντροφο μου στο σπιτικό μας.

Αυτό που επιθυμώ όμως είναι να βελτιωθώ. Θέλω να είμαι ο άνθρωπος που είναι ο Δημήτρης. Να μην εξοργίζομαι και χάνω την ψυχραιμία μου για ανούσια πράγματα. Το σεξ είναι φανταστικό, είναι ο άνθρωπος που έχει τρέξει για εμένα όσο οι γονείς μου, είναι το παν και εγώ δεν είμαι αντάξια.

Ντρέπομαι, όμως θα αλλάξω.

Το ξέρω πως θα αλλάξω και δεν θα χύσω ξανά δάκρυα για την νευρική Κατερίνα Κ.

Μόνο δάκρυα χαράς για το πρώτο μας παιδί.

Το υπόσχομαι σε εσένα Δημήτρη μου.»

Πρέπει να διαβάσεις  Όταν η αγάπη βρίσκει τον τρόπο: Μια αληθινή ιστορία επανασύνδεσης

Η θέση μας

Αγαπητή Κατερίνα Κ.,

Είναι εντυπωσιακό το θάρρος σου να λες ανοιχτά μία τόσο προσωπική και δυνατή ιστορία που βιώνουν πολλά άλλα ζευγάρια και οικογένειες.

Πρέπει να διαβάσεις  Όταν η αγάπη βρίσκει τον τρόπο: Μια αληθινή ιστορία επανασύνδεσης

Η λύση σε αυτό είναι να βρεις τις εσωτερικές ισορροπίες σου και να έχεις πάντα στον ορίζοντα τον στόχο σου.

Εάν κάνεις αυτά τα δύο πράγματα τότε δεν θα ρίξεις ξανά κανένα δάκρυ λύπης.

Στηρίζουμε την επιλογή σου για αυτοβελτίωση και χαιρόμαστε που είσαι τόσο ώριμη και δεν εγκαταλείπεις έτσι εύκολα μία σχέση.

Είμαστε μαζί σου!

Couple Goals Team
Couple Goals Team
Η συντακτική ομάδα του couplegoals.gr αποτελείται από ειδικούς σε ζητήματα σχέσεων και spin doctors του έρωτα. Στόχος τους είναι να προσφέρουν χρήσιμες απαντήσεις σε καθημερινά προβλήματα και απορίες γύρω από τις σχέσεις, αλλά και να βοηθήσουν τους ανθρώπους να γνωρίσουν και να αγαπήσουν τον ίδιο τους τον εαυτό.

Related Posts

περισσότερο

  Τι έμαθα για την αγάπη από το διαζύγιο των γονιών μου

  Το διαζύγιο στην παιδική ψυχολογία είναι σα να σπάει η δοκό ισορροπίας την ώρα που ετοιμάζεσαι για διπλό ροντάτ. Δεν ξέρεις ούτε πως θα...

  Είναι η συχνότητα και η χρονική διάρκεια των πράξεων δείκτες καλής σεξουαλικής ζωής;

  Σε μία κοινωνία όπου το σεξ είναι ακόμα ταμπού και η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση σχεδόν ανύπαρκτη είναι δύσκολο να μιλήσουμε ανοιχτά για θέματα σεξουαλικού περιεχομένου....

  Αυτός είναι ο αέρας που πρέπει να αποπνέεις στο online flirting

  Στο online flirting τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά από ότι όταν το κάνεις από κοντά. Αυτό συμβαίνει διότι κόβονται όλες οι μη λεκτικές αντιδράσεις...

  Γιατί είναι ωραίο να βγαίνεις με αγόρια που έχουν αδελφές

  Κυκλοφορεί στον κόσμο του dating ένα ακρωνύμιο, το RWSE. Εάν είσαι και εσύ από αυτούς που δεν το γνωρίζουν μάθε πως σημαίνει Raised with...

  Ερωτικές Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2020

    Μπορεί το lockdown να συνεχίζεται και η διάθεση όλων μας να έχει επηρεαστεί σημαντικά, αλλά ο τελευταίος μήνας του χρόνου, υπόσχεται να είναι γεμάτος...

  Τι απογοητεύει το κάθε ζώδιο στην προσωπική του ζωή

  Σε κάποια στάδια της ζωής μας αισθανόμαστε ότι στην προσωπική μας ζωή τίποτα δεν πηγαίνει καλά. Νιώθουμε απογοητευμένοι, δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε...
  Mini Cart 0

  Το καλάθι είναι άδειο.

  Wishlist 0
  Continue Shopping
  [index]
  [index]