Skip to main content

Όταν λέμε boner killers αναφερόμαστε σε πράγματα που συμβαίνουν και χαλάνε όλη τη διασκέδαση ειδικά στον σεξουαλικό τομέα.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που θεωρούνται boner killers και διαβάζοντάς τα, σίγουρα θα συμφωνήσεις πως αυτά καλό είναι να μη γίνονται.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ένας άνθρωπος γνωρίζει έναν άλλον άνθρωπο (αφήνω πάνω σου τα φύλα τους) και αποφασίζουν να βγουν ραντεβού. Το ραντεβού πάει πολύ καλά και έρχεται η στιγμή του πρώτου φιλιού. Αν αναρωτιέσαι πόσα μπορούν να πάνε στραβά θα σου πούμε πως υπάρχει μία μικρή λίστα στην οποία καλό είναι να βάζουμε σε όλα τικ πριν πάμε να συναντήσουμε το εν δυνάμει ταίρι.

Φρόντισε να έχεις καθαρή αναπνοή

Θα μου πεις είναι δεδομένο, αλλά δυστυχώς όχι για όλους και είναι ίσως από τα πιο βασικά boner killers που υπάρχουν. Πριν το ραντεβού σου πλύνε τα δόντια σου. Ακόμα και αν δεν έχεις φάει σκόρδο και νομίζεις ότι είσαι ok, δεν είσαι. Το “δεν μυρίζει η αναπνοή μου” απέχει από το “η αναπνοή μου μυρίζει ωραία” και σε διαβεβαιώ πως το δεύτερο θες να πετύχεις. Ιδανικά, έχε μαζί σου και καμία μέντα -ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί.

Φρόντισε την τριχοφυΐα του προσώπου

Αυτό αναφέρεται κυρίως στους άντρες με μούσια και μουστάκια. Ναι μας αρέσουν οι αξύριστοι (όχι απαραίτητα σε όλες). Όχι δεν θέλουμε τρίχες στο στόμα μας (ναι απαραίτητα σε όλες). Δεν εννοούμε να ξυριστείς εντελώς, απλώς να φροντίσεις την περιοχή γύρω από τα χείλη. Για παράδειγμα, καλό θα ήταν το μουστάκι σου να μην είναι τόσο μακρύ ώστε να καλύπτει τα χείλη σου.

Ενυδάτωσε τα χείλη σου

Διότι και αρσενικό να είσαι, τα σκασμένα και ταλαιπωρημένα χείλη δεν έχουν ωραία αίσθηση. Βούρτσισε λίγο τα χείλη σου (ναι με την οδοντόβουρτσα) για να τα αιματώσεις και χρησιμοποίησε λίγο ελαιόλαδο (ή όποιο λάδι βρεις στην κουζίνα) για να τα ενυδατώσεις.

Ακολούθησε τον ρυθμό του άλλου

Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του ρυθμό στο πόσο γρήγορα ή αργά θα προχωρήσει η κατάσταση. Παρατήρησε τις κινήσεις του ανθρώπου που έχεις απέναντί σου και δημιουργείστε μαζί τον ρυθμό, μέσα στον οποίο αισθάνεστε και οι δύο άνετα.

Ακολούθησε και τις κινήσεις του

Ειδικά τις πρώτες φορές, που όσο να πεις είναι κάπως αναγνωριστικές, συνήθως οι κινήσεις μας προς τον άλλον είναι οι ίδιες με αυτές που θέλουμε να δεχτούμε. Αν για παράδειγμα, σε φιλάει στο λαιμό, ίσως είναι καλή ιδέα να κάνεις το ίδιο.

Ξεκίνα χωρίς γλώσσα

Ένας βασικός κανόνας του πρώτου φιλιού, τον οποίο όμως αρκετοί δεν γνωρίζουν. Σε κάποιους δεν αρέσει καθόλου η αίσθηση της γλώσσας του άλλου μέσα στο στόμα τους, ενώ άλλοι μόνο που δεν τρώνε ο ένας τον άλλον. Όταν ξεκινάς το φιλί χωρίς γλώσσα δίνεις περιθώριο και στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να σου δείξει τι θέλει. Εξέλιξε το φιλί σου σταδιακά μέχρι να φτάσεις στο σημείο που θες και συνέχισε εφόσον παίρνεις το “πράσινο φως” από τον άλλον.

Κάνε διάλειμμα από το στόμα

Αφού έφτασες στο στάδιο του φιλιού, φρόντισε να μη μείνεις εκεί. Ωραία τα φιλιά αλλά αν κάνετε μόνο αυτό ίσως κάπου βαρεθείτε. Το ανθρώπινο σώμα έχει άπειρα σημεία που μπορείς να φιλήσεις, να γλύψεις ή να δαγκώσεις οπότε φρόντισε να προσθέσεις και μία πικάντικη νότα στα πράγματα. Ωστόσο, κράτα στο μυαλό σου ότι όπως και με τη γλώσσα στο φιλί, έτσι και με το δάγκωμα στο δέρμα, ξεκινάς ελαφριά και μετά το προσαρμόζεις. Δεν θα ήταν πολύ ωραίο να πεταχτεί ξαφνικά πάνω επειδή πήγες να κόψεις κομμάτι από το δάγκωμα.

Δώσε feedback

Είναι δύσκολο να βρεις κατευθείαν τα κουμπιά ενός άλλου σώματος για αυτό η επικοινωνία βοηθάει. Φρόντισε ο τόνος σου να μην είναι προσβλητικός, αλλά ευγενικός και να πεις τι δεν σου αρέσει ή τι θα ήθελες. Επίσης, η ερώτηση “Τι σου αρέσει;” θα σε βοηθήσει να πάρεις πληροφορίες για το πως να κινηθείς. Για αυτό μη διστάσεις να τη ρωτήσεις.

featured photo: www.unsplash.com / @lndtxphoto