6 αποδεδειγμένοι τρόποι για να τον κάνεις να σε σκέφτεται συνέχεια

Πως θα καταφέρεις να τον κάνεις να σε σκέφτεται ότι κι αν κάνει και όπου κι αν βρίσκεται;

Σε αυτό το άρθρο θέλω να μιλήσουμε για κάτι που είμαι σίγουρος πως θέλεις να πετύχεις. Πως θα κάνεις τον άντρα που σε ενδιαφέρει να σε σκέφτεται και να του λείπεις, όταν δεν είναι μαζί σου.

Εγώ μάζεψα για σένα και σου παρουσιάζω τους τρόπους που μπορείς να πετύχεις αυτό που τόσο λαχταράς.

Αν τους εφαρμόσεις σωστά, οι παρακάτω τρόποι μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα στο μυαλό ενός άντρα.

Όταν τον αποχαιρετάς, κάντο έντονα

Κάθε φορά που φεύγει, φρόντισε να τον αποχαιρετάς με έναν έντονο τρόπο. Αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι μια πολύ σφιχτή αγκαλιά, ένα γέλιο και ένα αστείο, ή ένα παθιασμένο φιλί.

Με αυτό τον τρόπο, είναι σαν να του υπόσχεσαι πρακτικά, πως όταν επιστρέψει στον σπίτι, τον περιμένει ο παράδεισος.

Κράτησε τις ισορροπίες

Όταν δεν είστε μαζί, μην τον βομβαρδίζεις με 100 τηλέφωνα μέσα στην μέρα. Ακόμα κι αν του τηλεφωνήσεις και αυτός δεν απαντήσει, μην συνεχίσεις να τον καλείς. Γενικά, προσπάθησε να μην δώσεις την εντύπωση πως δεν έχεις άλλη ζωή, έξω από αυτόν.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να καταλάβει πως είσαι εξαρτημένη από την διαρκή επικοινωνία μαζί του. 2-3 μηνύματα την ημέρα είναι αρκετά και καλό θα είναι να του αφήνεις τον χώρο και τον χρόνο του. Γιατί τον χρειάζεται, όπως άλλωστε τον χρειάζεσαι και εσύ.

Διατήρησε ένα μυστήριο

Ο άντρας που είναι μαζί σου, δεν χρειάζεται να γνωρίζει την παραμικρή λεπτομέρεια για την ζωή σου. Δεν χρειάζεται να γνωρίζει κάθε πτυχή του παρελθόντος σου.

Αν μπει στην διαδικασία να σε ρωτήσει, τότε φυσικά πρέπει να απαντήσεις με ειλικρίνεια μεν, αλλά χωρίς να τον φορτώνεις με πολλές λεπτομέρειες.

Άφησέ τον να έχει διαρκώς κάτι νέο να ανακαλύψει για σένα. Πίστεψέ με, αυτό θα του κεντρίσει απίστευτα το ενδιαφέρον και θα του δημιουργήσει ακόμα πιο έντονη επιθυμία για σένα.

Δώσε σημασία στον τρόπο που του κάνεις έρωτα

Ο άντρας χρειάζεται να έχει την αίσθηση πως οι ερωτικές σας συνευρέσεις είναι κάτι το μοναδικό. Είναι ξεχωριστές. Κάτι που δύσκολα θα βρει σε μια άλλη γυναίκα. Αυτό θα τον κάνει να το αναζητήσει πιο έντονα από εσένα, κάθε φορά που επιστρέφει.

Δεν χρειάζεται να σου δημιουργεί ανασφάλεια αυτό που σου λέω. Αυτό που παίζει ρόλο στον τρόπο που του κάνεις έρωτα, είναι η συναισθηματική σύνδεση που δημιουργείται μεταξύ σας εκείνη την δεδομένη στιγμή.

Πρέπει να διαβάσεις  Τι κάνει έναν άνδρα να δεσμευτεί; 3+1 στοιχεία που πρέπει να έχει

Είναι σημαντικό λοιπόν, ο άντρας να βλέπει την σεξουαλική επαφή μαζί σου, σαν το καταφύγιό του. Σαν μια όαση απόλαυσης και χαλάρωσης. Σαν κάτι που θα του αυξάνει την αυτοπεποίθηση και θα τον διαβεβαιώνει πως μπορεί να σε ικανοποιήσει.

Φρόντισε να είσαι θετική

Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος, να νιώθουν πως πρέπει να συζητήσουν με τον άντρα που τους ενδιαφέρει, κάθε τους πρόβλημα. Και αυτό συνήθως είναι αποτέλεσμα της υπερβολικής οικειότητας.

Μόλις λοιπόν νιώσουν οικειότητα, αρχίζουν να μοιράζονται πληροφορίες για το πόσο άσχημα έχουν περάσει στο παρελθόν ή πόσο έχουν πληγωθεί.

Έτσι όμως καταλήγεις να περνάς στιγμές μαζί του, που αντί να είναι χαρούμενες, ευχάριστες και όμορφες, να φαίνονται σαν δραματικές καταστάσεις, που ψάχνεις για παρηγορία.

Γι’ αυτό λοιπόν φρόντισε, οι στιγμές που είστε μαζί, να είναι αυθεντικές και ευχάριστες. Εστίασε στις χαρούμενες στιγμές της ζωής σου και δείξε την αισιόδοξη και δυναμική πλευρά σου.

Μην παραμελείς τον εαυτό σου

Πολλές γυναίκες αρχίζουν να παραμελούν τον εαυτό τους, επειδή επαναπαύτηκαν στην σχέση και πλέον θεωρούν δεδομένο τον άντρα που έχουν απέναντί τους.

Πρέπει να διαβάσεις  Γιατί δεν σου στέλνουν μηνύματα στο Facebook και το Tinder αυτοί που σου αρέσουν;

Σκέφτονται «Δεν έγινε και τίποτα αν δεν με δει και τέλεια, αφού με αγαπάει.» «Δεν πειράζει αν δεν πάω γυμναστήριο ή αν δεν είμαι πολύ περιποιημένη.»

Αυτό όμως είναι λάθος. Προφανώς και δεν εννοώ να είσαι διαρκώς μέσα στο άγχος ή να γίνεσαι ψυχαναγκαστική με την εμφάνισή σου.

Αν όμως πιάσεις τον εαυτό σου να έχει παχύνει λίγο ή να έχει αφεθεί και αυτό σου δημιουργεί ανασφάλεια, τότε αυτό σημαίνει πως τα πράγματα που αμέλησες, δεν έγιναν 1-2 φορές. Αλλά μάλλον έχουν γίνει κανόνας.

Φρόντισε λοιπόν να μην παραμελείς τον εαυτό σου. Όχι γιατί πρέπει να είσαι όμορφη για κάποιον άλλο. Αλλά γιατί αυτό που έχει πραγματική σημασία, είναι να νιώθεις εσύ όμορφη μέσα σου.

 

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερους αποδεδειγμένους και πραγματικά πανίσχυρους τρόπους, για να βρίσκεσαι συνέχεια στο μυαλό, αλλά και στην καρδιά του, τότε πρέπει να διαβάσεις σήμερα κιόλας το βιβλίο μου «Πως να έχεις όποιον άντρα θέλεις.»

Σε αυτό το βιβλίο κρύβεται το μυστικό του τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, για να τον οδηγήσεις στην απόλυτη αφοσίωση σε σένα και μόνο.

Εσύ θα αφήσεις τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;

Νίκος Ανδρέου
Νίκος Ανδρέου
Ο Νίκος Ανδρέου είναι γνωστός συγγραφέας και εξειδικευμένος relationship coach, που ασχολείται με τα ζητήματα των σχέσεων τα τελευταία 15 χρόνια. Στόχος του είναι να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί, να βρουν την πραγματική αγάπη και να ζήσουν την ευτυχισμένη ζωή, που θέλουν και αξίζουν.

15 ερωτήσεις για να κάνεις στο πρώτο ραντεβού εάν θες να μάθεις για το παρελθόν του

Έχουμε πει πολλές φορές πόσο άβολα είναι μερικές φορές τα ραντεβού, και ακόμα περισσότερο το πρώτο ραντεβού. Δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον ώστε...

Ραντεβού με κάποιον μικρότερό σου

Ερωτεύτηκες έναν μικρότερό σου και ανησυχείς για το πρώτο σας ραντεβού και για το τι θα πει ο κόσμος; Θέλω να σου πω για αρχή...

Tελικά το γυαλί στις πόσες φορές σπάει;

Για αυτό το κείμενο ευθύνεται ξεκάθαρα το ποτήρι με το κρασί που έπεσε όσο κάναμε ένα zoom meeting την προηγούμενη εβδομάδα. Μεγάλο RIP στο...

Τι ψάχνεις τελικά σε μια σχέση;

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι είναι αυτό που ψάχνουμε εμείς σε μια σχέση ή τι είναι αυτό που ψάχνουν οι άλλοι σε μια σχέση; Πολλές...

Γιατί πρέπει να γνωρίσεις ένα ζώδιο της φωτιάς μετά τον χωρισμό σου;

Κανένας -ή σχεδόν κανένας- χωρισμός δεν είναι εύκολος. Έχουμε πει πολλές φορές για τον χρόνο που χρειάζεται για να κάνεις μια νέα γνωριμία μετά...

Πώς μπορείς να τον κάνεις να διαλέξει εσένα;

Πολλές φορές όταν θέλουμε κάποιον κάνουμε τα πάντα για να τον αποκτήσουμε ή για να μας προσέξει. Κάποιες φορές ξεπερνάμε τον εαυτό μας και...
Mini Cart 0

Το καλάθι είναι άδειο.

Wishlist 0
Continue Shopping
[index]
[index]