Skip to main content

Ας είμαστε ειλικρινείς. Γνωρίζω πολύ καλά τι ψάχνεις. Θες την μυστική φόρμουλα συμπεριφοράς, που αν την χρησιμοποιήσεις μετατρέπεις ακόμα και τον πιο “δύσκολο” άνδρα , σε έναν άνδρα που κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σου δείξει ότι τον ενδιαφέρεις, σε θέλει, σε έχει ερωτευθεί βρε παιδί μου.

Η φράση “πως να το παίξω αδιάφορη” κρύβει πίσω της τεχνικές ψυχολογίας και συμπεριφορές οι οποίες στοχεύσουν να τον κάνουν να τρέχει από πίσω σου ακόμα και αν τον χαρακτηρίζεις ως MR δύσκολο.

Το τελευταίο διάστημα μέσα από τα δωρεάν μαθήματα που προσφέρω σε γυναίκες, λαμβάνω έναν σημαντικό αριθμό από mails σχετικά με τις τακτικές που  μπορεί να ακολουθήσει μια γυναίκα ώστε να κάνει έναν άνδρα να “τρέξει” πίσω από αυτήν. Να “κολλήσει” για τα καλά. Να νιώσει όχι χάνει το παιχνίδι, να νιώσει ότι δεν έχει την προσοχή της έτσι ώστε να μπει στην διαδικασία να την κυνηγήσει.

Εχθές έλαβα το παρακάτω mail από την Έλενα:

Αγαπητέ μου Νίκο. Σου στέλνω αυτό το mail γιατί πραγματικά χρειάζομαι την βοήθεια σου.

Νομίζω ότι με την συμπεριφορά μου δεν καταφέρνω να κεντρίσω το ενδιαφέρον των ανδρών που γνωρίζω. Αισθάνομαι ότι είμαι προβλέψιμη. αισθάνομαι ότι πολλές φορές γίνομαι δεδομένη με αποτέλεσμα ο άνδρας που με ενδιαφέρει να χάνει τον ενθουσιασμό του και να απομακρύνεται. Μου έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν αυτό που σου περιγράφω και ξέρεις…αισθάνομαι πραγματικά άσχημα που δεν μπορώ και εγώ να πετύχω αυτό που βλέπω σε πολλές γυναίκες οι οποίες καταφέρνουν να κάνουν τους άνδρες να τρέχουν κυριολεκτικά από πίσω τους. Μπορείς να με βοηθήσεις; 

Τα 5 μυστικά που πρέπει να μάθεις:

Δεν θα παραθέσω ολόκληρη την απάντηση που έστειλα στην Έλενα. Θα σου παρουσιάσω όμως αμέσως παρακάτω 5 τακτικές που γνωρίζω ότι φέρνουν αποτέλεσμα. Πως το γνωρίζω;

Το γνωρίζω γιατί τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα από τα μαθήματα αλλά και το ολοκληρωμένο βιβλίο μου πως να έχετε όποιον άνδρα θέλετε έχω συμβουλεύσει περισσότερες από 6500 γυναίκες και ‘έχω δει με τα μάτια μου πόσο πολύ αποτελεσματικές είναι όλες αυτές οι τακτικές. Διάβασε με προσοχή:

Σταμάτα να είσαι συνεχώς διαθέσιμη:

Αυτόν τον κανόνα δεν τον διαπραγματεύομαι. H αίσθηση ότι όποτε θέλει, όποια μέρα και να είναι, ότι και να ζητήσει εσύ θα τρέξεις και θα είσαι διαθέσιμη, σύντομα θα τον κάνει να χάσει το ενδιαφέρον του. Η γυναίκα που έχει επιτυχία στους άνδρες δεν είναι συνεχώς διαθέσιμη και φροντίζει να το δηλώσει ξεκάθαρα. Έτσι, περνάς στο υποσυνείδητο του ότι εσύ είσαι το δώρο και αυτός θα πρέπει να προσαρμοστεί για να κερδίσει χρόνο μαζί σου!

Να ακούγεσαι πάντα απασχολημένη:

Εφαρμόζοντας αυτόν τον κανόνα δείχνεις ότι είσαι μια γυναίκα δυναμική, που έχει ασχολίες και δεν εξαρτάται από κανέναν. Δεν είσαι “εκεί” συνεχώς και δεν περιμένεις το πότε θα μπορέσει αυτός να σου αφιερώσει χρόνο. Με απλά λόγια, θέτεις τις βάσεις για να σε κυνηγήσει.

Στόχοι και ενδιαφέροντα:

Το “no life” δεν έχει ενδιαφέρον για κανέναν! Οι δραστήριοι άνθρωποι, αυτοί που έχουν όνειρα, στόχους και πραγματικά ενδιαφέροντα είναι αυτοί που μας τραβούν την προσοχή.

Δείξε ενδιαφέρον και μετά απομακρύνσου:

Με άλλα λόγια η τεχνική της Έλξης απώθησης όπως ακριβώς την περιγράφω στο βιβλίο μου. Είναι η τέχνη του να δίνεις λίγο και αμέσως μετά να το παίρνεις πίσω. Να είσαι θερμή και μετά να απομακρύνεσαι. Να ζητάς προσοχή και μετά να δείχνεις ότι δεν την θέλεις. Είσαι απρόβλεπτη, τον εξιτάρεις, τον τρελαίνεις, ξυπνάς τον κυνηγό μέσα του. Ό,τι πιο αποτελεσματικό μπορείς να εφαρμόσεις. Το έχω δει να λειτουργεί ξανά και ξανά ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Άσε το μυστήριο να δουλέψει για το συμφέρον σου:

Ποτέ μην αποκαλύπτεις τα πάντα για την ζωή σου. Όχι. Το “ανοιχτό βιβλίο”  δεν παρουσιάζει ενδιαφέρον. Δεν θα τον κάνει να θέλει να το ανακαλύψει. Σκέψου να βρισκόσουν για 1 μήνα σε ένα σπίτι και να σου είχαν απαγορεύσει να ανοίξεις μια συγκεκριμένη πόρτα ώστε να δεις τι κρύβεται μέσα στο δωμάτιο.

Μέρα με την ημέρα, η περιέργεια σου για το μυστικό δωμάτιο θα αυξανόταν. Πιθανόν να έπιανες τον εαυτό σου να ξοδεύει τον χρόνο του σκεπτόμενη τι θα μπορούσε να περιέχει αυτό το δωμάτιο. Θα του έδινες σημασία. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με έναν άνδρα όταν νιώσει ότι είσαι ένα μυστήριο. Τον κάνεις να ασχολείται μαζί σου ακόμα και όταν δεν είσαι εκεί. Σε έχει στο μυαλό του , του κεντρίζεις το ενδιαφέρον και θέτεις τις βάσεις για να αρχίσει να σε ερωτεύεται.

Φυσικά, τα παραπάνω σε ένα βαθμό είναι απαραίτητο να τα ακολουθείς ακόμα και αν βρίσκεσαι σε σχέση. Ίσως με άλλη λογική αλλά να θυμάσαι ότι αποτελούν σπουδαίους κανόνες που ακολουθούν οι γυναίκες που θεωρούνται πραγματικά επιτυχημένες με τους άνδρες.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Έχεις την ευκαιρία μέσα από τα δωρεάν μαθήματα του Νίκου

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Μερικά από αυτά που θα μάθεις στα Δωρεάν Μαθήματα:

  •  Πως να τον κάνεις να σε ξεχωρίσει από τις άλλες γυναίκες
  • Γιατί δεν σου δίνουν οι άνδρες την προσοχή που θέλεις;  και πως μπορείς αυτό να το αλλάξεις
  • Πως να πείσεις έναν άντρα να δεσμευτεί σε μόνιμη σχέση μαζί σου νομίζοντας πως ήταν δική του ιδέα !
  • Γιατί σε θεωρεί δεδομένη, πιεστική, ή ζηλιάρα; Πώς θα αλλάξεις τα δεδομένα!
  • Ενισχυτές συναισθημάτων : Πως να μεγιστοποιήσεις την ένταση των συναισθημάτων προκαλώντας τον να βλέπει τον κόσμο μέσα από την μορφή σου. Ένα απαγορευμένο μυστικό που παρουσιάζεται σε γυναικείο κοινό για πρώτη φορά παγκοσμίως !

Η ιστορία της Δώρας

“Νιώθω οτι έχει ανοίξει ένας νέος κοσμος για εμένα! Τα μαθήματά σου μου έχουν δώσει ελπίδα και δύναμη. Βρισκόμουν σε μια δυσκολη περίοδο οταν ξεκίνησα να παρακολουθω τη σειρά μαθημάτων σου. Όλες οι φίλες μου είχαν σχέσεις και ήμουν η μόνη single. Μπορώ να πω οτι έβγαινα “απελπισμένα” ραντεβου προσπαθώντας απλά να βρω “κάποιον”. Φυσικά έπεφτα με τα μούτρα. Η μία γνωριμία μετα την άλλη έπεφτε στο κενό. Όλα καλά για λίγο και μετα “μπουμ”. Αδιαφορία, μηνύματα που δεν πήραν ποτέ απάντηση. Φυσικά ένα μεγάλο “Γιατι;” να αναβοσβήνει με μεγάλα κόκκινο γραμματα στο μυαλό μου.

Δεν περίμενα ότι η απάντηση ήταν τόσο απλή και οτι την βρήκα μέσα από τα μαθήματα σου! Εφάρμοσα βήμα βήμα όλα όσα μου έμαθες. Δεν πίστευα οτι θα είχαν αποτελέσματα. Κι όμως! Δεν είναι απλές συμβουλές του αέρα. Σιγά σιγά έβλεπα άντρες να με πλησιάζουν. Ενιωσα ξανά όμορφη και ξεχωριστή. Πρέπει να σου πω οτι πλέον δεν ειμαι η μόνη single, γιατι απλά δεν είμαι single! Έχω σχέση εδώ και 4 μήνες και είμαι καλύτερα από ποτέ. Κάνει σαν τρελός για εμένα! Μου δείχνει οτι με θέλει! Νικο, ευχαριστώ! Με βοήθησες κι ας μην το ήξερες μέχρι σήμερα.” 

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ