Skip to main content

Κυρίαρχες φύσεις και περήφανες, οι άνδρες Λέοντες είναι ευχάριστες και κοινωνικές παρουσίες με πολλές ντροπαλές στιγμές. Δεν θα διστάσουν να σε πλησιάσουν αφού είναι βασιλικά πλάσματα αλλά θα πρέπει πρώτα να σιγουρευτούν με μικρές και διακριτικές κινήσεις γιατί σίγουρα η απόρριψη δεν είναι το δυνατό τους χαρτί.

Παρακάτω, σου έχω τους 5 πιο σίγουρους τρόπους για να κατακτήσεις το Λιοντάρι που σε ενδιαφέρει, απλά και αποτελεσματικά. Στο τέλος του άρθρου θα σου αποκαλύψω, επίσης, μια έκπληξη την οποία ετοιμάσαμε μαζί με τον συνεργάτη μας Νίκο Ανδρέου, συγγραφέα των βιβλίων «Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις» και «Τα μυστικά της Επανασύνδεσης», ειδικά για σένα!

 

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ

Άντρας Λέων Χαρακτηριστικά

Είναι ζώδιο της φωτιάς και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει. Δυναμικός, πρωτοπόρος, γενναιόδωρος και πολύ ανοιχτόκαρδος. Μιλάμε για ένα από τα πιο φωτεινά και καλοπροαίρετα ζώδια του κύκλου. Του αρέσει το καλό φαγητό και το καλό γούστο. Απολαμβάνει την παρέα έξυπνων και μορφωμένων ανθρώπων. Ψάχνει καινούρια πράγματα διαρκώς και του αρέσει πολύ η γνώση.

Είναι χαμογελαστός, γλυκός και εμπιστεύεται εύκολα καθώς επίσης διαθέτει και πολλή υπομονή. Προσοχή όμως! Μην του πατήσεις τον κάλο! Ο άνδρας Λέων είναι αγύριστο κεφάλι και αν γυρίσει την πλάτη του σε κάτι τελείωσε. Πώς θα αποφύγεις να πέσεις σε αυτή την λακούβα; Πάμε να δούμε!

  • Δείξε διακριτικά ότι σε ενδιαφέρει.

Δεν του αρέσει το χοντρό πέσιμο αλλά σίγουρα θέλει να καταλάβει ότι σου αρέσει για να μην φάει τα μούτρα του. Με διακριτικές κινήσεις και λόγια κάντον να καταλάβει πως σου αρέσει και στην συνέχεια άφησέ τον να αναλάβει αυτός. Είναι αρκετά παραδοσιακός όσον αφορά αυτό το κομμάτι οπότε μόλις καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι θα κάνει αυτός την κίνησή του.

  • Μίλα ανοιχτά και δείξε πως έχεις τρόπους.

Είπαμε, είναι βασιλιάς. Θέλει λοιπόν δίπλα του μια γυναίκα που να ξέρει να διαχωρίζει πως να συμπεριφέρεται ανάλογα την κατάσταση. Είναι δίκαιος και θέλει να ακούει την άποψή σου και να δει πως αξίζει να κυβερνήσεις δίπλα του στο βασίλειό του.

  • Πρότεινέ του καινούριες εμπειρίες.

Είπαμε πως του αρέσει να μαθαίνει και αυτό πηγαίνει και σε καινούρια πράγματα. Κάλεσέ τον να βγείτε σε ένα πρωτότυπο μαγαζί που δεν έχει ξαναπάει, πηγαίνετε παρέα σε μια συναυλία ή σινεμά σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζει. Πρότεινε μια καινούρια δραστηριότητα ή ένα καινούριο βιβλίο για το οποίο δεν γνωρίζει. Δείξε πως έχεις να του πρσφέρεις συγκινήσεις όχι μόνο σωματικές αλλά και πνευματικές και πως μαζί σου δεν θα βαρεθεί ποτέ.

  • Να είσαι ανοιχτόμυαλη και γενναιόδωρη.

Είναι ένα πολύ έντονο στοιχείο και του ίδιου και εντυπωσιάζεται και νιώθει όμορφα όταν βλέπει την κοπέλα που έχει απέναντί του να έχει τις ίδιες ποιότητες. Αυτό σημαίνει ότι θα τις εκτιμήσει και στον ίδιο αλλά δεν θα τις εκμεταλλευτεί αφού είναι κα δικά της χαρακτηριστικά. Η τσιγκουνιά δεν του αρέσει σε τίποτα. Ούτε στα υλικά, ούτε στα συναισθήματα.

  • Μην είσαι δεδομένη.

Όπως φαντάζεσαι, αυτό λίγο ή πολύ ισχύει για όλους τους άνδρες. Πόσο μάλλον στην περίπτωση ενός ζωδίου της φωτιάς που δεν μπορεί τα πράγματα να είναι στάσιμα ή πολύ εύκολα. Μπορείς, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις την τεχνική της έλξης- απώθησης. Δώσε του λίγο από αυτό που θέλει και μετά πάρτο πίσω. Μετά δώσε λίγο πάλι και ξανά πίσω. Κάτι τέτοιο θα τον ενεργοποιήσει και θα του δημιουργήσει την περιέργια να ψάξει να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα για σένα αφού με αυτόν τον τρόπο θα είσαι ένα μυστήριο για αυτόν που πρεπει να λύσει.

Bonus Tip:

Αν θέλεις να μάθεις αναλυτικά πως λειτουργεί η μέθοδος της έλξης- απώθησης αλλά και άλλες τεχνικές που θα σε κάνουν όχι μόνο να τον κερδίσεις αλλά θα κάνουν και αυτόν να τρέχει από πίσω σου, σου έχουμε δωράκι. Κάνε εγγραφή παρακάτω εντελώς δωρεάν και θα λάβεις επίσης δωρεάν τα μαθήματα του Νίκου Ανδρέου που θα σε κάνουν να τον κερδίσεις εγγυημένα και αποτελεσματικά.

Ναι, μπορείς να τον εμπιστευτείς και να είσαι σίγουρη. Η εμπειρία του μετράει πάνω από 10 χρόνια και η βοήθειά του έχει υπάρξει πολύτιμη σε πάνω από 6500 άνδρες και γυναίκες!

Το μήνυμα της Φωτεινής:

“Κύριε Ανδρέου καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Φωτεινή. Εδώ και λίγον καιρό έχω γνωρίσει ένα αγόρι, τον Άγγελο, ο οποίος με ενδιαφέρει πολύ. Το πρόβλημά μου είναι πως είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο και δεν ξέρω πως να τον προσεγγίσω χωρις να υπάρξει ζήτημα στην δουλειά καθώς επίσης δεν μπορώ να καταλάβω αν και αυτός ενδιαφέρεται. Κάποιες φορές μου δείχνει κάποια δείγματα και άλλες στιγμές θεωρώ πως είναι φιλικός απέναντί μου. Τι να κάνω  για να έρθουμε πιο κοντά; Πώς να του ζητήσω να βγούμε; Πώς θα καταλάβω αν ενδιαφέρεται για μένα; Σε παρακαλώ, βοηθείστε με!

Φωτεινή Γ., 37″

Μίλησα αρκετά με την Φωτεινή, παρακολουθούσε τα μαθήματά μου, διάβασε τα βιβλία και κάναμε μαζί και μια συνεδρία. Λίγους μήνες μετά, η Φωτεινή μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα:

“Νίκο καλησπέρα!

Δεν μπορώ να πιστέψω την εξέλιξη των πραγμάτων! Μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα που μιλάμε και ακολουθώ τις συμβουλές σου, όχι μόνο βγήκα με τον Άγγελο αλλά συνεχίζουμε τα ραντεβού μας και η σχέση μας πηγαίνει απίστευτα καλά!Επιτέλους νιώθω οτι ένας άντρας μου δίνει αυτά που θέλω! Είναι ερωτευμένος μαζί μου και μου το δείχνει με κάθε τρόπο! Το ανακοινώσαμε και στην δουλειά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα! Δεν ξέρω τι θα έκανα αν δεν είχα ακολουθήσει την μέθοδό σου και πως θα τα είχα καταφέρει όλα αυτά!

Και πάλι σ’ ευχαριστώ,

Φωτεινή Γ.”

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ