Skip to main content

Ξέρεις πως είναι Παρθένος και ξέρεις πως αυτό έρχεται με τις δυσκολίες του. Ό,τι έχεις ακούσει περί τελειομανίας, επαγγελματισμού και ανάλυσης είναι όλα αλήθεια. Πώς μπαίνεις, λοιπόν, στον κόσμο και στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου με τόσο αυστηρές προτεραιότητες; Σου έχω την απάντηση που ψάχνεις σε 5 απλές συμβουλές και στο τέλος του άρθρου ένα bonus tip, δοσμένο από τον συνεργάτη μας και επιτυχημένο σύμβουλο σχέσεων Νίκο Ανδρέου.

Πάρθενος άντρας – Χαρακτηριστικά

Αρχικά να σου θυμίσω πως η Παρθένος ανήκει στα ζώδια της Γης. Αυτό σημαίνει φύση προσγειωμένη, σταθερή και σε πλήρη επαφή με την πραγματικότητα. Το ζώδιο της Παρθένου αγαπάει την επιτυχία, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη εξυπνάδα αλλά ταυτόχρονα και από το κόλλημά του με τις λεπτομέρειες.

Είναι ντροπαλός και ταυτόχρονα αρκετά απαιτητικός από τον άνθρωπο που θέλει δίπλα του, καθώς και ο ίδιος είναι ένα άτομο με πολύ έντονη και γεμάτη καθημερινότητα, κυρίως επαγγελματικά, και χρειάζεται έναν άνθρωπο που να συμβαδίζει μαζί του και να τον κατανοεί.

Πάμε να δούμε πώς θα τον γοητεύσεις, λοιπόν!

 

  • Να είσαι διακριτική και τολμηρή.

Ο άνδρας Παρθένος είναι όπως είπαμε ντροπαλός. Πρέπει να τον κάνεις να αισθανθεί άνετα και οικεία ώστε να σε προσεγγίσει. Του αρέσουν οι γυναίκες που εκφράζονται άνετα και δεν διαθέτουν ταμπού και ανασφάλειες. Εκφράσου άνετα χωρίς να γίνεσαι αγενής φυσικά και θα δεις σιγά σιγά και από αυτόν ανταπόκριση καθώς θα εκτιμήσει αυτήν την αντιμετώπιση από εσένα και θα του δημιουργήσεις μια οικειότητα που θα σας φέρει πιο κοντά. Ο Παρθένος δεν βάζει ανθρώπους στην ζωή του εύκολα.

  • Ιντρίγκαρέ τον πνευματικά.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα έξυπνος άρα περιμένει απέναντί του έναν έξυπνο συνομιλητή. Μίλα του για θέματα με ουσία και νόημα, ανάπτυξε τις απόψεις και τις ιδέες σου και άκου με προσοχή και τις δικές του. Μια όμορφη συζήτηση με ουσιαστικό περιεχόμενο σίγουρα θα του τραβήξει την προσοχή.

  • Πρόσεχε την εμφάνισή σου.

Όπως σε όλα τα ζώδια της Γης, έτσι και εδώ η διαφορά κρίνεται στην λεπτομέρεια. Επομένως, περιποιήσου τον εαυτό σου ντύσου κομψά και χωρίς υπερβολές και δώσε βάση στους συνδυασμούς αυτών που φοράς. Του αρέσει να έχει μια κοπέλα που στηρίζει το στυλ της όσο καλά στηρίζει και τις απόψεις της.

  • Σταθερότητα και ασφάλεια.

Του αρέσει η ηρεμία στην ζωή του και καθώς έχει μια πολύ γεμάτη επαγγελματικά ζωή δεν έχει χρόνο για εντάσεις και για πράγματα που θα του αποσπάσουν αρνητικά την προσοχή. Δείξε πως είσαι εκεί γι’ αυτόν και πως τον κατανοείς και στηρίζεις τις επιλογές του όσο χρόνο και αν του τρώνε. Η δουλειά και η επιτυχία έχουν τεράστια σημασία και μια γυναίκα που τα καταλαβαίνει και τα στηρίζει, ακόμα μεγαλύτερη!

  • Χρησιμοποίησε την τεχνική των μοτίβων.

Τα μοτίβα είναι περιγραφές συναισθημάτων, εμπειριών και διαδικασιών σκέψης, τα οποία προτρέπουν τους συνομιλητές σου να νιώσουν αυτό που τους περιγράφεις χωρίς να το καταλάβουν καν. Με λίγα λόγια τον βάζεις στην διαδικασία να νιώσει και να σκεφτεί πράγματα οδηγώντας τον εκεί και χωρίς να του πεις κάτι ευθέως.

 

Bonus Tip:

Η τεχνική των μοτίβων περιγράφεται αναλυτικά, μαζί με άλλες απλές και άμεσα εφαρμόσιμες τεχνικές, στα δωρεάν online μαθήματα που παρέχουμε παρακάτω σε συνεργασία με τον Νίκο Ανδρέου, συγγραφέα του βιβλίου “Πώς να έχεις όποιον άνδρα θέλεις” και “Τα μυστικά της Επανασύνδεσης”. Τα μαθήματα αυτά έχουν βοηθήσει πάνω από 6500 άνδρες και γυναίκες και έχουν σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γραφτείς στην παρακάτω λίστα και σύντομα θαέχεις όλα τα μυστικά δικά σου!

Κάνε Τώρα Την Εγγραφή Σου Στα Μαθήματα Του Νίκου Ανδρέου – Click Εδώ